Doğuma Hazırlık pzartesi sabahı doğuma gidiyorum...:s

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Artık heralde doğumunuzu yapmışsınızdır ya da çok yakındır belki de gözlerinizi bileaçtınız ve bebeğinizle tanıştınız. Ne kadar güzel bir duygu yazarken ben hissedebiliyorum bir de bunu yaşamak nasıl bir mutluluktur kimbilir. İnşallah hayırlı bir doğum olur.. Allah analı abalı büyütsün diyorum şimdiden. Geldiğinizde de doğum hikayenizi be bebiş resimlerini görmek isteriz:)

herkese çok teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için.anca fırsat bulup yazıyorum.pzts sabah 09:25te epidural sezeryanla atlas egem dünyaya geldi.herşey gayet güzeldi.bebişim3250 gr 52cm doğdu.doğumdan2saat sonra ayaktaydım.öle ağrı sızı pek yaşamadım.doğum yapacaklara epidural sezeryanı tavsiye ederim.bebeğime cok rahat baktım.öle yatalak hiç olmadım.kısacası arkadaşlar içinizi ferah tutun.herşey cok rahat geciyo.bi kaç gün önce ne olacak acaba derken şimdi bebeğimin melek yüzünü izliyorum.darısı bekleyen herkesin başına hayırlı doğumlar...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…