• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puzzle tablo hakkında

kukulat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
27
1
88
İzmir
Arkadaşlar büyükçe bir puzzle tablo yapıp salonumda kullanmak istiyorum.Fakat nasıl duracağı konusunda çok emin değilim zamanla renklerde solma olurmu,basit dururmu?puzzle kullananların görüşlerini almak istiyorum.teşekkürler.

Alacağın puzzle ile alakalı bir durum. Renk solması olmaz, çünkü önce puzzle'ı yapıp, puzzle yapıştırıcısı ile yapıştırırsın. Daha sonrasında ise, onu çerçeveletip duvarına asabilirsin.
İlk olarak basit durmaz, çünkü emek verilen birşey olacaktır. Hatta eşin ile birlikte yaparsan da çok hoş ve dekoratif birşey olacaktır, birlikte yapılan şeyler her daim manevi anlamda değeri yüksek olan şeylerdir.
Bir arkadaşımın evinde 5-6 tane böyle tablo şeklinde var, çok hoş ve güzel duruyorlar.
Ancak, dediğim gibi alacağın puzzle ile alakalı.
Tam markalarını bilmemekle birlikte, kalite anlamında araştırman gerekecektir.
Aynı zamanda ev dekorasyonuna uygun puzzlelar bulacaksındır.
Kadıköy'de çok bilinen bir puzzle yeri var, sadece puzzle satıyor.
Her çeşit her tür puzzle mevcut orada.
Hangi şehirdesin bilmiyorum, fakat internet siteleri de mevcut.
Bir göz atmanı tavsiye ederim.
Bence güzel bir uğraş, bende de puzzle var, daha yapmadım fakat bende aynı senin dediğin gibi puzzle yaparak evimi renklendirmek istiyorum. Şık birşey bence... Şimdiden umarım istediğin şekilde yapar ve evinde hem dekoratif olarak, hem de elinin emeği olarak sergilersin... :34:

yapacağın puzzle agöre değişir durum.
eğerki sade kısımları fazla bir puzzle seçersen puzzle parçaları daha belirgin oluyor.
bizim evimizde 3 puzzle var uzaktan anlaman neredeyse imkansız.
yaklaşınca aa puzzle mış diyorsun:)
severek eşimle yaptık
mesela şuan birine baıyorum ve cıks hiç puzzle gibi durmuyor
çerçeveletirken mat camla çerçevelettir parlama yapmaz hiç bir yönden.
educa en iyi markadır kırılma yıpranma kolay olmaz renkler canlıdır
diğer markaaları almadım bilmiyorum
educanın içinden ayrıca yapıştırıcıda çıktığından yapıştırıcıyada para vermezsin
büyük bir puzzle yapacaksan da kırtasiyeden karton al mukavva yani
onda yap sonra puzzle ı ters çevir ve bantla öyle götür çerçeveciye
kolay gelsin bütün püf noktaları anlattım nerdeyse:D

Salonda nasıl durur bilmek zor,
Salonunuzun tarzına uygun olmalı seçeceğiniz puzzle
ayrıca koyacağınız duvarın büyüklüğüne göre seçmelisiniz puzzleın ölçülerini.
Ayrıca piyasadaki en iyi marka Educa aklınızda bulunsun. :34:

Bende salonuma educa marka puzzle yapıyorum.Çok zevkli bir şey yaparken başka dünyada oluyorum.Kardeşim salonuna yaptı harika durdu.Benim salonuma Suyun kutsallığı diye bir tablo var onu yapıyorum 1500 parça.Ayrıca oturma odamada 1000 parçalık Zülfizar cariye diye bir tablo yaptım çok şık durdu.Yatak odama 4lü geyşalar var 1000 parça onu sipariş vercem.Denemeni tavsiye ederim.internette siteleri var bir bak hoşuna giden mutlaka bir tablo bulursun.

bende 10 yıl önce yeni evliyken yapmıştım bir tane hala kullanıyorum.zevk meselesi tabii kompozizyonu olan şeyi seviyorum ben mısır figürlü olanı tercih etmiştim renkleri de uyumlu olduğu için hala kullanıyorum.yaptığın tabloyu evinin klasikmi modernmi olmasına göre tercih etmelisin aksi taktirde emnet gibi durur. mat camla çerçeveletirsen daha ağır duruyor. Sana da öyle yapmanı tavsiye ederim.kolay gelsin

Arkadaşlar büyükçe bir puzzle tablo yapıp salonumda kullanmak istiyorum.Fakat nasıl duracağı konusunda çok emin değilim zamanla renklerde solma olurmu,basit dururmu?puzzle kullananların görüşlerini almak istiyorum.teşekkürler.[/QUOT

Seçtiğiniz puzzle tablonun, evinizin dekoruyla ,mobilyalarınızla uyumu çok önemli.Puzzle tablonun sürekliliğin olduğunu düşünmüyorum .Biara yaptığım puzzleları tablo yaptırıp odamda kullandım.Bi süre sonra sıkıldıgımı farkettim.Şahsen ben puzzle tablo yerine evin dekarosyonuyla bütünleşebilecek daha şık bir modern tablo kullanmanızı tavsiye ederim.Tabiki tercih sizin.

Yeni evlendigimizde bir hevesle yapmistik esimle birlikte, daha once hic puzzle deneyimimiz olmadigi halde birde gidip en buyuk parcali bi puzzle secmistik (5000 parca) amacimiz oturma odamizin duvarini esyalara uyan bir resimle renklendirmekti. Aylarca ugrastik diyebilirim ama sonuclar cok ama cok guzel oldu. Educanin puzzlelarindan biri, hala her goren cok guzel oldugunu soyler. 5 yildir oturma odamizda, cok guzel olmasina ragmen 5000 parca bizi nasil usandirdiysa bir daha yapmaya kalkismadik ;)

Tabloyu vizon rengi üçlü koltuğun arka duvarında kullanıcam.İnternette uygun renk ve konseptte educa puzzle arayışındayım.Bulabilirsem ilk kez puzzle yapıcam.Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.

bu yapştırıcı nasıl bir olay
kartonu hangisinden seçmeliyim
bana yardımcı olurmusunuz

canım yapıştırıcı kırtasiyelerde satılır.Ama benim yapıştırıcı kutu içinde çıktı.Altına karton koyup yap deniliyor ama ben beyaz eşyaların içinde çıkan köpükler varya onu boyutundan biraz fazla kesip kenarlarını koli bantı ile kapladım böylece bana çok güzel çalışma standı oldu.Onun üzerinde çalışmamı yapıyorum.Sanada kolay gelsin çok zevkli birşey.

Back
X