• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puzzle Severler Kulubü

Puzzle halısı alırsa annenin çenesinden kurtulabilirsin canım :34: Yapmadığın zamanlar kaldırabiliyorsun :46:

500 lük ya da 1000 likle başla, 1000 liği geçme sakın, bir de düz renk olanlara değil de kesin net şekilleri olan puzzle tercih et ilk olarak ama yapılabiliyor bir şekilde, belli tiyoları var onlara uyarsan gayet başarıyla tammalarsın, tek yetenek sabır :34:

Herhangi bir msa olur canım, mukavva üzerinde yapabilirsin, ayıracağın parçaları da plastik kaplara koyabilir ya da puzzle kutularından da yardım alabilirsin :34: Kolay gelsin :54:
haklısın canım ama puzzle halısı pahalı geldi gözüme onun yerine puzzle alırım diyorum :52:

Teşekkürler :34:
Bir de nereden alabiliriz özellikle aldığınız yerler var mı?
Gittigidiyordan alan biri vardı sanki
Dr kitap ta da vardır muhakkak:44:

Teşekkür ederim :17:

Evet iki tane yaptım a101 den ikisi de 1000likti 2 numaralı puzzle mesela a101 den bir de yine geçen burda paylaştım en sonyaptığım bu puzzle A101 den :34:
1081633_10151764358774040_1366947532_n.jpg
çok güzellermiş bende yapınca koyarım resimlerini baya bi karışık benimkiler :)

haklısın canım ama puzzle halısı pahalı geldi gözüme onun yerine puzzle alırım diyorum :52:

Anladım canım tabii ki tercih meselesi haklısın, benimki öneriydi sadece :34:

Teşekkürler :34:
Bir de nereden alabiliriz özellikle aldığınız yerler var mı?
Gittigidiyordan alan biri vardı sanki
Dr kitap ta da vardır muhakkak:44:

Kesinlikle puzzledepo.com ve puzzlesepeti.com adreslerini öneriyorum, güvenilir yerlerdir, sadece puzzle sattığı için kampanyaları yakalayıp ucuz puzzlelar da elde edebilirsiniz, özellikle yılbaşı kampanyaları çok uygun oluyor :34:

çok güzellermiş bende yapınca koyarım resimlerini baya bi karışık benimkiler :)

Teşekkür ederim, tabii bekliyoruz fotoları, bu topik onun için var :34:

daha başlamadan koymak istedim :1:

$mm.webp yandaki resim Cris Ortega piyasa değeri :67 lira civarı bu ve
$Scarlett-Ravens.webpbu resimde Scarlett Ravens bununda piyasa değeri :35 lira civarı ama ben ikisini toplam 13 lira civarı aldım :21::52:sabredersem inşallah başlayıp bitiricem :1:

ooff özendim yapılmış puzzle lara
yapmıyorum epeydir
sıkıldım onu oraya koy bunu buraya koy.
bide elimdeki puzzle ın renkleri birbirine çok benziyor
diyemiyorum tabi puzzle ı yapmak zor geliyor
sıkıldım diyorum :)

daha başlamadan koymak istedim :1:

Eki Görüntüle 764576 yandaki resim Cris Ortega piyasa değeri :67 lira civarı bu ve
Eki Görüntüle 764577 bu resimde Scarlett Ravens bununda piyasa değeri :35 lira civarı ama ben ikisini toplam 13 lira civarı aldım :21::52:sabredersem inşallah başlayıp bitiricem :1:

Bunlar A101 den mi hiç orada bunların satıldığını görmedim :44:

Ünlü iki puzzle canım şimdiden kolay gelsin :34:

ooff özendim yapılmış puzzle lara
yapmıyorum epeydir
sıkıldım onu oraya koy bunu buraya koy.
bide elimdeki puzzle ın renkleri birbirine çok benziyor
diyemiyorum tabi puzzle ı yapmak zor geliyor
sıkıldım diyorum :)

Kolay gelsin :1:

Elindeki puzzle hangisi canım :34:

canım puzzle yapmak istedi daha önce denemedım.ben netten alışverıs yapmıyorum..a 101 de şuan yoktur dıye dusunuyorum alamıycam sanırım

canım puzzle yapmak istedi daha önce denemedım.ben netten alışverıs yapmıyorum..a 101 de şuan yoktur dıye dusunuyorum alamıycam sanırım

Kitapçılarda da satılıyor puzzle canım, Ada kitabevinde, D&R da, Dost Kitabevinde falan da bulabilirsin AVMlerde satılıyor :34:

Kızlaaaaaaar :KK52: A101 yine puzzle getiriyor, 1 Ağustos saat sabahın 9' unda damlayın :KK53:

2 tane 1000 lik puzzle 13,95 lira :KK34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar buda yakın zamanda bitirdiğim bir puzzel ım. Art puzzle 500 parça Başkomutan Mareşal Mustafa Kemal Atatürk :16: (1000 parçasını bulamamıştım. Aldıktan sonra buldum çok üzüldüm. Şans artık.)

$1074496_10201680433442564_965004318_o.webp

bana cevap veren his'e teşekkür..d&r nt kıtapçılarda varmış..netten baktım şimdi baya fiyatları var..1000'lik 30-40 tl cıvarı 3000'lık 70 100'e kadar gidiyor..ben ılk kez yapıcam 1000 en fazla 2000 lık alıcamda..bu puzzle halısınıda alırsam baya masraflı olacak..nerde yapıcam bitirince nasıl çerçevelinecek nasıl goturucem yanı????bırde nt'de hazır çerçeler gordum 30-50 tl arası..evde yapılabılıyor mu?
kızlar çok soru soruyorum ama napıyım =))

bana cevap veren his'e teşekkür..d&r nt kıtapçılarda varmış..netten baktım şimdi baya fiyatları var..1000'lik 30-40 tl cıvarı 3000'lık 70 100'e kadar gidiyor..ben ılk kez yapıcam 1000 en fazla 2000 lık alıcamda..bu puzzle halısınıda alırsam baya masraflı olacak..nerde yapıcam bitirince nasıl çerçevelinecek nasıl goturucem yanı????bırde nt'de hazır çerçeler gordum 30-50 tl arası..evde yapılabılıyor mu?
kızlar çok soru soruyorum ama napıyım =))

Merhaba;
Önümüzdeki perşembe günü 1 ağustos A101marketlerden birine uğrayıp fırsat ürünleri katoloğundaki puzzle birini alabilirsiniz...( sevgili @ H_İ_S bahsetmiş ):42: bloğumda A101 satışa sunulacak olan puzzle temaları hakkında kısa bir açıklama yaptım Puzzle Master | puzzle blog :40:buradan kontrol edebilirsiniz.

illaki puzzle halısı almanıza gerek yok kırtasiyelerde satılan 50x70 cm mukavva 1000 parça 48x68 boyutlarında bir puzzle için yeterli olacaktır...:28:Bu mukavvalardan iki adet alırsanız puzzle tamamlandıktan sonra iki mukavva arasına sıkıştırıp puzzle ters çevirip arkasından şeffaf koli bantıyla bantlayabilirsiniz, çerçeveciye götürebilirsiniz...hazır çerçeve tercih ederseniz montajını kendinizde çok kolay yapabilirsiniz..........kolay gelsin:16:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar :) benim de sizlere tavsiyem yapacağınız ya da yaptığınız puzzle'ın varsa kitabını okumanız.mesela Kaplumbağa Terbiyecisi,İnci Küpeli Kız. fazlası aklıma gelmiyor ama mutlaka vardır,parçalarını birleştirdiğiniz resmin hikayesini bilmek daha heyecanla yapmanız sağlıyor. Hepinize kolay gelsin :)

Back
X