Puregon ve ovitrelle iğnesini kullanan var mı

ok.görüşürüz.iyi akşamlar...bende senin hbrlerini bekliyorum..by

hemen bir bilgi aktarması yapayım.puregon östrojenin de yükselmesini sağlıyormuş.bugün dayanamayıp intenette araştırma yaptım .dr selman soyadını hatırlayamadım ist. kadın doğum uzmanı bu.güzel bilgiler var soruları da cevaplıyor.bu arada kaza yaptım bugün moralim bozuk biraz.akşam görüşürüz.

bir de glukofen diye antidiabetik bir ilaç var.bu pko lu hastalara veriliyor.bende pko yok.[polikistikover]sende var mı.bu ilaç hormonları düzenliyor.sadece bu ilaçla gebe kalan bir arkadaşım var.acaba desteklemek için bize de verilebilir mi.var mı bilgin.

selam önce geçmiş olsun kaza yapmışsın umarım iyisindir...gelelim konumuza... bugün doktora gitdik.yalnız e2 tahlili yaptırdım.ama malzememi yokmuş ne doktora yetişmedi...yarın telfda söylüycem.2yumurtada 15mm olmuş.doktor iyi ikiside beraber olgunlaşıyo dedi...yarın e2ye göre çatlatma zamanını söylükcek...bende pko var.glukofenide 2007temmuzdan beri kullanıyorum.bildigim kadarıyla sadece pkolulara veriliyo.sende yoksa zor sanmam...sen ne diyosun bu benim yumurta olayına...e2 nasıl yükselir dedim sen bişey yapamazsın onu ilaç yükseltir dedi....

karçiçegi nerdesin...hadi girde beni biraz rahatlat....daha 15mmken ne çatlatması günde 2mm büyüyomuş...yarın 17mm olsa daha küçük degilmi anlamadım..beni biraz aydınlatırmısın...

arkadaşlar bende ilk defa bu ay puregon kullacam.tabi kistlerim pzt ye kadar atılırsa.bugün adetin
2.günü.pzt bakcak dr.kist yoksa ilk iğnemi orda kendi yapcak ve bana anlatcak nasıl kullanıldığını.zormu kullanması.biraz karışık gibi geldi bana.sizce nasıl.
geçen 2 ay klomen kullandım.ama olmadı.bide hediyesi kist oldu.
herkes iğnede çok başarılı diye yazmış.merak ettim.yumurta oluşturmada mı yoksa gebeliktemi başarılı.
bide benim dr e2 falan bakmıycak.2-3 günde bir ultrasonla bakcak.
çok heyecanlıyım ve korkuyorum.

arkadaşım hiç korkma sen tam olarak neyin oldugunu söyle ben sana bilgi vereyim.ben ganohen kullandım 3kez olmadı..bu ilk ignem gonal-f.bendede ilaç kullanırken kist oluşmuştu.doktor dogum kontrol ilacı verdi geçti.okadar önemseme.

benim doktorum igneye 2.gün başladı.seninki nezaman başlıycakki acep.çok kolay bi igne ucu silikonlu göbekten yapıyosun acıtmıyo hergün aynı saatde yaparsan daha iyi olur.

eylül benim sorun yok.eşiminde yok sanırım.çünkü değerleri bi iyi bi kötü oluyo anlayamadım.neyse iğneye eğer olursa 6.gün başlıycak
kist giderse tabi
klomen işe yaramıştı bende ama daha fazla yumurta olsun diye yapcak heralde çünkü 1 tane gelişiyo bende.valla bilmiyorum hayırlısı diyorum anca

arkadaşlar bende haftaya klomene başlayacağım ama benim fazla vaktim yok yani doktor sadece 2-3 ay deyeceğiz dedi sonra infetilite merkezine yollayacakmış.Ama burada okuduğum kadarıyla klomen pek işe yaramıyor ne tavsiye edersiniz iğnenin adı tam olarak ne bende onu yaptırayım boşu boşuna klomen kullanmamış olurum.lüfen acill cevap

selam arkadaşlar,
bende bugün doktordaydım.bu ay adet gördüğümde iğneye başlıycaz.benimde pkom var,klomen kullanmıştım ama işe yaramamıştı.sonuç hepimiz için hayırlısı olsun.Pınar bebeğin için üzüldüm,başın sağolsun mu denir bilemedim.Rabbim sizlere sağlıklı ömürler versin.

arkadaşım selam....ben 3ay ganohen denedim...olmadı.bikere yumurtam 18mm oldu.oda tutmadı.boşu boşuna zaman kaybıydı.bence.yinede hayırlısıda.ben hep igne diyodum.bu yolla hamile kalan arkadaşlarım var..adı gonal -f günlük igne.kendine göbekten vuruyosun dr.da sürekli yumurta takibi yapıyo.yeterli olgunluga gelincede çatlatma ignesi ile çatlatıyo..yeterli olgunlukda 19,20mm gibi...nekadar vuracagına dr karar veriyo...bende 2yumurta oluştu ama e2 diye bi hormon var o çok düşük...103 pazar günü çatlatma ignemi olcam yumurtalarımda 12.gün 15mmdi çok iyi degil kötüde degilmiş... başka sorun varsa elimden geldigince cevaplarım...

selam senin ignenin adı nedir...bendede pko var...bütün geçtigim aşamalar yazıyo bu sayfada...napalım bizimde kaderimiz böyleymiş.ALLAH daha kötüsünü yaşatmasın...

bayan heyecanlı.hayır avukat degilim ögrmenim.perşembe günü 2yumurtada 15mm olmuştu.bugün yine gittim.ultrasona girmedim ama dr.e2 tahlili istemişti ona baktı.103 çıkmış çok düşükmüş.yumurtalarda ne kötü nede çok iyiymiş.benimde moralim ona bozuldu.biraz.pazar günü 6da vurulcam çatlatma ignesinide...bakalım...aslında bu tedavilerde en iyisi okan beymiş..hbrin olsun...senin ignenin adı neydi.bide çatlatma ignenin adı nerden vuruldun.....

teşekkürler eylül yanıtladığın için.Ama ben bu e2 testi anlamadım bendede adetimin 3 günü 102 çıktı yani benimkidemi düşük o zaman buarada fsh 9,83 yani yüksek seninki kaçtı ?

eylül 35 sanırım ben başka bir Eylülün kişi bilgilerini okumuşum,o yüzden sordum avukat mısın diye kusuruma bakma olur mu , moralini bozma, onun nasıl bir duygu olduğunu en iyi bilenlerdenim, ben bir buçuk yıldır gidiyorum doktora ,üçüncü defada oluştu yumurta, her defasında o masadan öyle moralim bozuk kalktım ki ,ama her defasında tabi herkese moralim hiç bozulmamış gibi davranmam da cabası(( E 2 dediğin şeyin tahlilini istedi mi benden onu bilmiyorum işte , geçen aylarda bir sürü tahliller yapıldı, ama o mu yapıldı bilmiyorum, benim bir de troid sorunum vardı, o yüzden adedim de düzensizdi, şimdi tefor kullanıyorum, o düzeldi çok şükür, benim vurunduğum iğnenin adı Ovitrelle, iğneyi Karşıyaka Doğum Hastanesinin acil polikliniğinde vurundum, benden de ilaçlı rahim filmi istemişti, sen rahim filmi çekindin mi??? ya bir de sende de aynısı mı bilmiyorum, neden tedavimiz çok yavaş ilerliyor, bir buçuk sene sonra hsg çekindim mesela bunun gibi ....

Eylül 35 ben sanırım başka bir Eylülün kişi bilgilerini okumuşum, o yüzden avukat mısınız diye sordum, kusuruma bakma olur mu... Moralini bozma, bizim tedavimizde moralden önemli bişey yok... Önce stresten uzak durun diyor doktorlar, çünkü stres direk etkiliyor bizi, ama senin duygularını en iyi anlayanlardanım emin olabilirsin, aylardır öyle çok bunaldım ki (( her ay o masadan mutsuz ve umutsuz bir şekilde kalkmak.... öyle berbat bir duygu ki...benim iğnemin adı ovitrelleydi, ben Karşıyaka doğum hastanesinin acil polikliniğinde vurundum iğnemi, bakalım yine bu ay bulutlanacak mı gözlerimiz, inşallah bu ay yüzümüz güler, unutma herşeyden önce moralini yüksek tut..bir de sanırım çok fazla üzerine düşüyoruz, o yüzden her defasında moralimiz çok bozuluyo, oluruna mı gerek acaba diyorum, ama etrafımda güzel gözlü bebekleri gördükçe her defasında depresyona giriyorum işte, o yüzden kadın olmak dünyanın en zor şeyi galiba (( Ne dersin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…