evet doğru cnm.bu konuyu konuşmuştuk.evet iğneden fayda görmeyen yok..................neyse eylül yarın güzel haberlerini bekliyorum.akşam görüşürüz.e2 yi sormayı unutma.................................
ok.görüşürüz.iyi akşamlar...bende senin hbrlerini bekliyorum..by
bir de glukofen diye antidiabetik bir ilaç var.bu pko lu hastalara veriliyor.bende pko yok.[polikistikover]sende var mı.bu ilaç hormonları düzenliyor.sadece bu ilaçla gebe kalan bir arkadaşım var.acaba desteklemek için bize de verilebilir mi.var mı bilgin.
arkadaşlar bende ilk defa bu ay puregon kullacam.tabi kistlerim pzt ye kadar atılırsa.bugün adetin
2.günü.pzt bakcak dr.kist yoksa ilk iğnemi orda kendi yapcak ve bana anlatcak nasıl kullanıldığını.zormu kullanması.biraz karışık gibi geldi bana.sizce nasıl.
geçen 2 ay klomen kullandım.ama olmadı.bide hediyesi kist oldu.
herkes iğnede çok başarılı diye yazmış.merak ettim.yumurta oluşturmada mı yoksa gebeliktemi başarılı.
bide benim dr e2 falan bakmıycak.2-3 günde bir ultrasonla bakcak.
çok heyecanlıyım ve korkuyorum.
arkadaşlar bende haftaya klomene başlayacağım ama benim fazla vaktim yok yani doktor sadece 2-3 ay deyeceğiz dedi sonra infetilite merkezine yollayacakmış.Ama burada okuduğum kadarıyla klomen pek işe yaramıyor ne tavsiye edersiniz iğnenin adı tam olarak ne bende onu yaptırayım boşu boşuna klomen kullanmamış olurum.lüfen acill cevap
selam arkadaşlar,
bende bugün doktordaydım.bu ay adet gördüğümde iğneye başlıycaz.benimde pkom var,klomen kullanmıştım ama işe yaramamıştı.sonuç hepimiz için hayırlısı olsun.Pınar bebeğin için üzüldüm,başın sağolsun mu denir bilemedim.Rabbim sizlere sağlıklı ömürler versin.
çok teşekkür ederim.bayan heyecanlı 60.inşallah dualarımız kabul olur.doktor seldayı duydum.benimki ömer dündar.şimdi ignenin 9.günündeyiz 2yumurta büyümüş 11.5mm doktor daha büyür dedi.tam olarak bilmiyorum.bakalım.perşembe günü tekrar kontrolüm var. senin şuanki durumun nedir.[/QUO
Eylül 35 yazını yeni gördüm( Perşembe günündeymiş kontrolün senin durumun nedir, ben beklemedeyim, çatlatma iğnesini oldum işte, bende tek yumurta oluşmuştu ve çatlatma iğnesini 18mm 'ye ulaşınca hemen oldum, bundan sonrası Allah Kerim :)) Ya geçen bir tanıdık doktor Selda'nın iyi olmadığını söyledi fena bozuldu moralim, benim çevremde çoğu kişi ona gitti ve memnun olduğunu söylediler, bana da yapmış olduğu yanlış bir uygulama olsa hani o da yok, ama yine de sinirim bozuldu, Ömer Beyin iyi bir doktor olduğunu söylemişlerdi, bu arada avukat mısınız??? avukatsanız büyük bir ihtimalle sizi tanıyorumdur :))
bayan heyecanlı.hayır avukat degilim ögrmenim.perşembe günü 2yumurtada 15mm olmuştu.bugün yine gittim.ultrasona girmedim ama dr.e2 tahlili istemişti ona baktı.103 çıkmış çok düşükmüş.yumurtalarda ne kötü nede çok iyiymiş.benimde moralim ona bozuldu.biraz.pazar günü 6da vurulcam çatlatma ignesinide...bakalım...aslında bu tedavilerde en iyisi okan beymiş..hbrin olsun...senin ignenin adı neydi.bide çatlatma ignenin adı nerden vuruldun.....
bayan heyecanlı.hayır avukat degilim ögrmenim.perşembe günü 2yumurtada 15mm olmuştu.bugün yine gittim.ultrasona girmedim ama dr.e2 tahlili istemişti ona baktı.103 çıkmış çok düşükmüş.yumurtalarda ne kötü nede çok iyiymiş.benimde moralim ona bozuldu.biraz.pazar günü 6da vurulcam çatlatma ignesinide...bakalım...aslında bu tedavilerde en iyisi okan beymiş..hbrin olsun...senin ignenin adı neydi.bide çatlatma ignenin adı nerden vuruldun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?