• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puregon ve ovitrelle iğnesini kullanan var mı

bende polikistik over var.bu kistler benim yumurtalarımın büyümesini engelliyo.bide adet düzensizligi yapıyo.3ay ganohen kullandım bikere 18mm oldu.oda tutmadı.şimdi gonal f adlı igneye başladık.şimdi 2büyüyo gibi.şimdi 9.gündeyiz.daha igneyi kendime vurmaya devam edicem.perşembe randevum var yumurta takibi yapıyo doktor iyice büyüyünce ovitrelli denilen igneyi yani çatlatma ignesini vurcak heralde.bakalım.bekliyoruz.

ovitrelleyi ben de oldum bu ay bir kaç gün sonra belli olacak sonuç.eylül ben 75 ünite ile başladım. sen kaçla başladın ve kaç gün yaptın canım.bir de kaç mm de ovitrelleyi yaparsa beni haberdar et canım.

karçiçegi seninle dün bitürlü görüşemedik.bende 75ünite ile başladım.kalem şeklinde bi igne.yarın e2 tahlili yaptırıp gitcem.doktora.gelişmelerden senide hbrdar ederim tabiki.bu akşam karşılaşırsak görüşürüz.bugün 11.gün hala vuruyorum.yumurtalar henüz yani 3gün önce 11.5mmdi.4gün daha verdi doktor bakalım.yarın gitcez.senin yumurtalardan ne hbr kaç mmde vuruldun tek mi yumurta büyüdü.

ben aşılamada kullanmıştım puregonu.10 gün kullandım sadece ardından aşılama yapıldı..75 ünite olarak başladım.50 ve 25 e indi.şükürler olsunki şuan 3aylık ikizlerime hamileyim

cnm hayırlı olsun bebişlerin.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.bişey sorcam nered yaptırdın aşılamanı ve sorunun neydi.

karçiçegi seninle dün bitürlü görüşemedik.bende 75ünite ile başladım.kalem şeklinde bi igne.yarın e2 tahlili yaptırıp gitcem.doktora.gelişmelerden senide hbrdar ederim tabiki.bu akşam karşılaşırsak görüşürüz.bugün 11.gün hala vuruyorum.yumurtalar henüz yani 3gün önce 11.5mmdi.4gün daha verdi doktor bakalım.yarın gitcez.senin yumurtalardan ne hbr kaç mmde vuruldun tek mi yumurta büyüdü.

canım yeni açabildim.benim iki yumurtam daha doğrusu folükülüm gelişti ikisi de 17.5mm idi ovitrelleyi oldum aynı gün.3 gün önce adetinin kaçıncı günüydü. normalde günde 2mm büyüyorlar.yumurtalar dediğine göre birden fazla e2 kaçıncı gün kaç çıktı yazabilir misin.birbirimizi habersiz bırakmayalm.

kaç yaşındaydın canım fsh ın kaç çıkmıştı.akşam karşılaşırsak fsh ,Lh,prolaktin ve progesteron değerlerimizi mesajlayalm birbirimize.benim fsh ım 10 çıktı.gerçi dr um yaşına göre normal dedi ama...............bu arada 31 yaşındayım.

kaç yaşındaydın canım fsh ın kaç çıkmıştı.akşam karşılaşırsak fsh ,Lh,prolaktin ve progesteron değerlerimizi mesajlayalm birbirimize.benim fsh ım 10 çıktı.gerçi dr um yaşına göre normal dedi ama...............bu arada 31 yaşındayım.

selam ben 33yaşındayım.fsh ,Lh onları bilmiyom.doktor kontrole gitcem zaman e2 istiyo okadar oda en son 79çıktı doktor düşük dedi.ama yumurtalar pazartesi günü 11.5mmdi.eger senin dedigin gibi ise yarın 19filan olması lazım.hergün 2mm mi büyüyoki....bu arada sen hatdasın dimi...

canım yeni açabildim.benim iki yumurtam daha doğrusu folükülüm gelişti ikisi de 17.5mm idi ovitrelleyi oldum aynı gün.3 gün önce adetinin kaçıncı günüydü. normalde günde 2mm büyüyorlar.yumurtalar dediğine göre birden fazla e2 kaçıncı gün kaç çıktı yazabilir misin.birbirimizi habersiz bırakmayalm.

seninkilerde iyi büyümüş.ben 20 nisanda adet oldum.ama igneyi 2.gün vurdu.yani 21.pazartesi günü....bugün 10.gün ignesini vurdum.3gün önce adetimin 8.günüydü..ozaman 79 çıktı.

seninkilerde iyi büyümüş.ben 20 nisanda adet oldum.ama igneyi 2.gün vurdu.yani 21.pazartesi günü....bugün 10.gün ignesini vurdum.3gün önce adetimin 8.günüydü..ozaman 79 çıktı.

cnm ben de 8. gün e2 baktırmıştım 78.57 çıkmıştı.BU SAYDIĞIM KAN TESTLERİNDEN PROGESTERON DIŞINDAKİLER adetin 3. günü bakılıyor.pregesteron 21. günü.ama bunlara bakmadan nasıl tedaviye başladı dr un.

cnm ben de 8. gün e2 baktırmıştım 78.57 çıkmıştı.BU SAYDIĞIM KAN TESTLERİNDEN PROGESTERON DIŞINDAKİLER adetin 3. günü bakılıyor.pregesteron 21. günü.ama bunlara bakmadan nasıl tedaviye başladı dr un.

o doktora sürekli gidiyorum.ganohen tedavisinde sürekli bakıyodu.bu tedavide sürekli e2 istiyo....peki bu ovitrerelle ignesini nezaman yani kaçıncı gün vurdu...bide ilişkileri nezamana verdi...

o doktora sürekli gidiyorum.ganohen tedavisinde sürekli bakıyodu.bu tedavide sürekli e2 istiyo....peki bu ovitrerelle ignesini nezaman yani kaçıncı gün vurdu...bide ilişkileri nezamana verdi...

evet e2 istendiğini biliyorum.ovitrelle 17.5 mm de 13. gün yapıldı.cilt altına koldan aşı gibi uygulanıyor.ilişkiler normalde 36 saat sonra diyor ama bir gün öncesinden başladık biz[tabi böyle şans artıyor]gün aşırı ilişki.

gonopheni kaç siklus kullandın.kist mi oldu. folükül mü gelişmedi neden iğneye geçti

yumurtayı büyütmedi bikerede kist oldu sadece 3.de 18mm büyüdü oda tutmadı.ben en başından igne istiyodum.bunda olma ihtimali daha fazlaymış.

evet doğru cnm.bu konuyu konuşmuştuk.evet iğneden fayda görmeyen yok..................neyse eylül yarın güzel haberlerini bekliyorum.akşam görüşürüz.e2 yi sormayı unutma.................................

Back