kızlar sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum.Test sonucum 14,9 çıktı bu var demek ama doktoru aradım biraz daha bekle ultrasonda gözükebilmesi için 1500 çıkması gerekir dedi.Folik asit ve progestana devam et dedi.Heyecanlanma da dedi.
E şimdi ben eşime ne diyeceğim...Çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün boyunca sürer mi?
iğne etkisi ise değerin düşmesi gerekmezmiydi?
kafam karıştı lütfen bana yardımcı olun.....
ebe bir arkadaşım var ona da sordum bir gebelik olmasaydı değerin düşmesi gerekirdi dedi....
benimki yükseldi....
ayyy bilemiyorum bir akıl verin...
Ya canım inan bana çok heyecenlendım.Umarım hamilesindir,haberlerini merakla bekleyeceğim.Ultrasona ne zaman gireceksin peki?:dance:
Asyacan 7 inanki ne zaman gireceğimi bilmiyorum normalde bu günden sonra adet olmam lazım haftaya bu güne kadar bekler sonra muayene olmaya giderim herhalde.Ay ne yapacağımı bende bilmiyorum....
kafamçokkarıştı
ağlasam mı gülsemmi?
Gül gül ki sonu hayır olsun.İnşallah hamilesindir.Yok mu bi belirti falan?Gerçi şimdi heyecandan onu da ayırdedemiosundur.Canım Allah bize de nasip etsin ben inanıyorum ki oldu senin iş.Hadi hayırlısı.Umut kaynağı burada her hamile kalan bize :teytey:
İnşallah canım bende hayır olsun diye dua ediyorum.Ama çok garip bir duygu hamile olabilirim ki ilk defa bu kadar yaklaştım ama olmayadabilirim ne yapacağım ne edeceğim bilemiyorum.Saflaştım kalakaldım .Beklemekten başka çare yok ama İnşallah sonuç pozitiftir bende bunu size yazar umutlarınıza ışık olurum.
Bu ara inanılmaz yemek yiyorum bilmem belirtimidir göğüslerimde acıma bazen var bazen yok göğüs ucu kararır derler bende yok öyle bişey belimde bazen ağrı oluyor ama bunlar gebelikten midir ben bilemiyore yerimseniben
asyacan bilmiyorum vallahi bugün değilm artık bugünden sonra dikkat edeceğim artık
Birşey soracağım sende puregon kullandın değil mi bu ay veya önceki aylar betahcg baktırdın mı
baktırdıysan sonuçları neydi şekercim
gozdenc inşallah dilerim rabbimden hamilesindir.Yani bu durumda bthcg 5-50 arası 0,2-1 haftalık
yani seninki ancak 1 haftalık felandır.şutarafagittiEğer 10 gün önce iğne vurulduysan demekki 3 gün sonra yumurtan çatladı farzetsek e 3-4 gündede döllendi desek heralde doğru hesaplamış oluruz.CADIARZU
Bende seninle beraber heyecanlandım inşallah vardır canım inşallah sevinirsin ve hepimizede bir umut olursun.a.s.
merhaba bende yillarca tedavi oldum ama hamillik olmadi klomifenide cok kullandim onla olmadi ama puregon igne ile 3 uncu denemede sükür hamile kaldim 3, 4 uncu denemede sans daha yükseliyor diyor doktorlar bir kac ay olmadi diye ümitsizlige kapilmayin arkadaslar umarim yazim sizlere ümit olur
ALLAH HEPINIZINDE GÖNLÜNE GÖRE VERSIN INSALLAH RABBIM TEZ ZAMNADA HEPINIZEDE HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?