ya kızlar,mayısın 18 inden beri iğne vuruluyorum ne duyarsız yumurtalıklarım varmış hala yumurtlamadım...pes yanii.doktorum bile şaşırıyor:1shok:...:çok üzgünüm::1no2:senağlama.napıcam ben böyle bilmiyorum...:uhm:
çatlamayı bırak ben daha yumurtlamadımki...........gıdaaak gıdaaakkk:sm_confused:[/QUOT
Umarım tez zamanda yumurtlarsın,şu halimize bak tavuk kadar olamıyoruz sırnaşık şey
canım herkesin bünyesi farklı demekki ama 18 mayıstan bu yana da çok değilmi ben 100 lükten 6 gün 150 olarak da 4 gün kullandım.Toplam 4 kartuş kullandım.Neden az verdi ki bakalım ben de beklemedeyim haftaya pazartesi belli olacak ak kara.
Sen yine de umutlu ol,sıkma canını.
kızlar uzun zamandır yazamadım
ben bu ay puregon kullandım sonra ovitrelle vuruldum.Bugün 10. gün iğneyi vurulalı.Ve ben sabah test verdim sonucu 12 de çıkacak.Ve bugün bizim 3. evlilik yıldönümümüz .İnşallah pozitif bir sonuç alır ve cok güzel bir evlilik yıl dönümü hediyesi verebilirim eşime.Geçen perşembe beta hcg baktırdığımda sonuç 9,54 çıkmıştı ama bu vurulduğum çatlatma iğnesinin etkisi olabilirmiş.Kızlar dualarınızı eksik etmeyin.Allah hepimize hayırlım evlatları hayırlı zamanında nasip etsin....
slm arkadaşlar bende bu ay ilk kez ganophen ve ovitrelle tedavisine başladım.dün dr gittim 14 mm ve 11 mm olmuş yumurtalarım biri sağda diğeri solda perşembe gel dedi iğneyle. bakalım.merak içindeyimm. 1 yıldır istiyoruz bebek.
kızlar uzun zamandır yazamadım
ben bu ay puregon kullandım sonra ovitrelle vuruldum.Bugün 10. gün iğneyi vurulalı.Ve ben sabah test verdim sonucu 12 de çıkacak.Ve bugün bizim 3. evlilik yıldönümümüz .İnşallah pozitif bir sonuç alır ve cok güzel bir evlilik yıl dönümü hediyesi verebilirim eşime.Geçen perşembe beta hcg baktırdığımda sonuç 9,54 çıkmıştı ama bu vurulduğum çatlatma iğnesinin etkisi olabilirmiş.Kızlar dualarınızı eksik etmeyin.Allah hepimize hayırlım evlatları hayırlı zamanında nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?