Puregon ve ovitrelle iğnesini kullanan var mı

Arkadaşım ya lütfen sıkma fazla canını doktorun ne dio,kaç doz alıyusun puregonu.Ben 100 le başlamıştım mesela,olmadı sonra 150 kullandım 4 gün.Sabır arkadaşım sabır.Dualarımız seninle...

sağol arkadaşım ama hakkaten durum hiç iç açıcı değil galiba...ben 50 mg la başladım,salı gününden itibaren 75 e çıkardı dr um.daha fazla arttırmayı doğru bulmuyor.bugün ultrasonla bakarken bazı yerleri işaretledi.benimde aklıma sormak hiç gelmedi.şimdi merak sardı beni.pztsi tekrar gidicem,sorayım bari o zaman.:uhm:

ya kızlar şimdi okudum çatlayıp çatlamadığğını öğrenmek iiçin tekrarmı kontrol gerekiyormuş.benim iğnem cumartesi oldu ama ben pazartesi sancılıydım galiba o gün çatladı.Yani tam nerdeyse 36 saate denk geliyor.

sen mg ını fazla başlamışsın.ben daha 3. kartuştayım.aslında toplamına bakarsak aynı miktarı kullanmış olucaz herhalde.dr um fazla yumurtlama durumunda bazı tehlikeler olduğu için böyle temkinli olduğunu anlattı.neyse biraz içim rahatlar gibi oldu...sağolasın...

parılcım çatlama konusunda kontrol gerekiyormu bilmiyorum.aslında zannetmiyorumda.dr belirli bir süre veriyor.o süre içinde çatlıyordur.ah bi yumurtlasammm,sonra çatlıycaz ama...:)))

canım herkesin bünyesi farklı demekki ama 18 mayıstan bu yana da çok değilmi ben 100 lükten 6 gün 150 olarak da 4 gün kullandım.

göbeğim kalbura döndü zatennnlaelaelaelaelae

panikyok bu senin ilk tedavinmi yumurtalarının mm söylemedimi doktor sana.Benimde birtane vardı heralde o çatlamıştır.

Anladım canım yaa inşallah yumurtaların istediğin gibi gelişir.Sende düşünmemeye çalış bak herşey stresten oluyor.Gerçi ne kadar zor oluğunu ben de biliyorum ama ne yapalım üffff şimdiden adet tarihime kadar nasıl geçecek diye düşünüyorum .Her ay yeni bir umut.

Arkadaslar yaaa hadi artik biriniz ii haber verin artik.Her gun dua ediyorum hepimize.Birinizin hamile kalmasi bile yuregime su serpecek...

slm arkadaşlar bende bu ay ilk kez ganophen ve ovitrelle tedavisine başladım.dün dr gittim 14 mm ve 11 mm olmuş yumurtalarım biri sağda diğeri solda perşembe gel dedi iğneyle. bakalım.merak içindeyimm. 1 yıldır istiyoruz bebek.

kızlar uzun zamandır yazamadım
ben bu ay puregon kullandım sonra ovitrelle vuruldum.Bugün 10. gün iğneyi vurulalı.Ve ben sabah test verdim sonucu 12 de çıkacak.Ve bugün bizim 3. evlilik yıldönümümüz .İnşallah pozitif bir sonuç alır ve cok güzel bir evlilik yıl dönümü hediyesi verebilirim eşime.Geçen perşembe beta hcg baktırdığımda sonuç 9,54 çıkmıştı ama bu vurulduğum çatlatma iğnesinin etkisi olabilirmiş.Kızlar dualarınızı eksik etmeyin.Allah hepimize hayırlım evlatları hayırlı zamanında nasip etsin....

İnşallah hamilesindir gözdenç kocişine çok güzel bir yıldönümü hediyesi olur. Merakla sonucu bekliyoruz.

Umarım olur arkadaşım,ben de bu ay puregon ve ovitrelleyi ilk kez denemiştim ama bana yaramadı.Umarım sen de işe yarar,hepinize duacıyım.Ama bu tedavi için çok ii diyolar dilerim şans bizade güler.

Canım umarım hamilesindir,tüm kalbimle duacıyım.Dünyanın en güzel hediyesi olur inşallaaahhh..

arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler
saat 12 de çıkacak sonuç ama bu gün zaman geçmiyor ...
İçimde hamileymişim gibi bir his yok ama bellide olmaz...
Dediğim gibi dualarınız eksik etmeyin...
ben sizler için eksik etmiyorum....
sevgiler

kızlar sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum.Test sonucum 14,9 çıktı bu var demek ama doktoru aradım biraz daha bekle ultrasonda gözükebilmesi için 1500 çıkması gerekir dedi.Folik asit ve progestana devam et dedi.Heyecanlanma da dedi.
E şimdi ben eşime ne diyeceğim...Çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün boyunca sürer mi?
iğne etkisi ise değerin düşmesi gerekmezmiydi?
kafam karıştı lütfen bana yardımcı olun.....
ebe bir arkadaşım var ona da sordum bir gebelik olmasaydı değerin düşmesi gerekirdi dedi....
benimki yükseldi....
ayyy bilemiyorum bir akıl verin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…