Puregon ve ovitrelle iğnesini kullanan var mı

ya arkadaşlar ben geçen hafta oldum ovitrelleyi.Ama karnım ve yumurtalıklarım fırlayacak gibi,bu puregon böylemi yapar ya????kullanan var mı ve benim gibi olan??????içimde atom bombası var sanki,ani hareket edince bile bazen alt karnım patlayacak gibi ve karnım şiş.Bu kötüye mi işaret ya?çok korkuyorum,bi bilen varsa yardımmm

günaydın cnm.bende ilk puregon kullandığımda öyle oldu.hareket ederken otururken bu belirtileri yaşadım.ama benm çok fazla yumurtam gelişmişti ben buna bağlamıştım yumurta çatlayınca yani bi kaç gün sonra geçti.kafanı takma eğer uzun sürerse dr gidrsin.

Peki sen de işe yaradı mı?yani şimdi ne durumdasın?doğal yolla mı aşılama mı senin ki,benin doğal yolla deneniyo?Yani bu puregon bizi kavuşturacak mı ki hayallerimize?

Peki sen de işe yaradı mı?yani şimdi ne durumdasın?doğal yolla mı aşılama mı senin ki,benin doğal yolla deneniyo?Yani bu puregon bizi kavuşturacak mı ki hayallerimize?

ahh keşke kavuşsak hayallerimize.ben de senin gibi yumurta takibi görüyorum.ilk takipte puregon75ml kullandım 7 yumurtam gelişti.dr çatlatma i.yapmadı.ikinci ay klomen kullandım ondada gelişti ç.iğneside oldum ama olmadıbu ay gonalf 37,5 kullandım ç.iğnemi oldum bakalım bekliyorum.allahım inş.hayallerimize kavuşturur bizleri.bu arada pko luyum senin sorunun ne?

sağol asyacan yaa benimde karnım şiş ama iğnedenmi anlamadım.Galiba adet günlerimizde birbirine yakın.;Neyse hadi bakalım kızlar bu ayda kolları sıvadık inşallah mevlam emeklerimizi boşa çıkarmaz.Hepimiz burada müjdeli haberler veririz.:teytey::dance::sm_cool:

umarım tez zamanda herkes kavuşur hayallerine.Canım benim herşeyim normal ama evlendim evleneli hiç korunmadım,doktora gittim önce bekle dedi 6 ay kadar bekledim,yine gittim klomen ve prengly çatlatma verdi bana 5 ay kullandım,her defasında herşey normaldi.ve bu ayın 16 sında hasta oldum yani işe yaramadı,rahim filmi çektirdim tahmin edersin ki o da normal çıktı.Çıldırmamak elde deil Çok üzgünüm çoook sonrabu ay hasta
oldum ve 2. günü puregona başladım 6 gün 100 lük kullandım sonra dr. yeterince gelişmemiş 2 gün 150 kullan dedi yine gittim ve 14.5 olmuştu ve 2 gün daha 150 kullandım çatlatma vuruldum ve malum sonra ilişki...şimdide içim şiş ve ağrılı beklemedeyim.Allah herşeyin hayırlısını versin umarım ama içimde hiç farklı bi duygu yok yani olacağına dair.Ya da sanırım umutlanmak istemiorum..İşte benim hikayem böyle. gonalf nedir canım?puregon gibi mi?:teytey:

Evet bu şişlik öldürecek beni de arkadaşımm.Ben en son 16 mayısta hasta oldum.Hayırlısı arkadaşım dua ediyorum hepimze.bi dolu bebeklerimiz olsun inşallaaahhhh..:dance:

amiiiin canımben,m adetimde geçen ay 18. geldi.Baklaım bu ay ne olacak inşallah hayırlı sebeplerden dolayı gelmez

aynı durumu yaşıyoruz hepimiz, bekliyoruz biran önce meleklerimiz gelsin diye.zor bi durum gerçekten beklemek kabus gibi ama yapacak bi şey yokk.önemli bi problem yokmuş gibi gözüküyor ama yine bekletiyor bizi.bu ayda adet olacağımı düşünmek çok üzüyor beni ve eşimin ya niye olmuyo demesi.biliyorum çok istiyor ama elden ne gelirki sabırdan başka umut etmekten başka.

evet eşimin gözlerine bile bakamıyorum bazen,bakalım neler olacak bu ay,bi filmin sonunu bekler gibi her ay beklemek çok yıpratıcı değil mi?Kızlar dua edelim bol bol...Herşey güzel olacak.Şeniz

amiiiin canımben,m adetimde geçen ay 18. geldi.Baklaım bu ay ne olacak inşallah hayırlı sebeplerden dolayı gelmez

Umarım olur bu ay arkadaşımmmm. günlerimiz yakınmış hadi hayırlısı bakalım,kavuşmamız çok yakın belkide kuzucuklarımıza.Ya benim ağrım var dün gece uykumdan uyandım,hani idrar yollarını üşütürsün ağrır ya öle bişey oluyo ama felaket oluyo bazen.Bu kötüye mi işaret acaba?Şeniz

kızlar hepinize merhaba
bende uzun bir süreçten geçtikten sonra puregona başladım ilk önce 50 ünite başladık bir yere kadar büyüdü yumurtalarım ve sonra durdu ve sonra 75 üniteye çıktık tam artık bugün son daha büyümezse bu siklüsü iptal edicez diye konuşmuşken Allah a şükür 20 mm ye ulaştık ve cumartesi günü ovitrelle iğnemi vuruldum.İnşallah sonuç pozitif olur dualarınızı eksik etmeyin.Allah hepimize hayırlısıyla hayırlı bebişler nasip etsin....
Dualarınızı bekliyorum....
Sevgiler

Bu ağrılar normalmiş canım iğnenin etkisi bir kaç gün sürüyomuş ve sancılı bir iğneymiş banada arkadaşım dedi o çok kullandı.Bende cumartesi vuruldum ama ilk defa dün sabah sağ tarafımda sancı hissettim ve de akşama kadar sürdü sonra kesildi.Tam söylenilen gibi heralde 36 saat sonra çatlmış olmalı yumurtam inşallah.sırnaşık şey
Neyse yumurtalarımızın büyüdüğünede şükredelim canım inşallah Allahım embriyoya dönüşmelerinide nasip eder. :hooray:

selam kızlar.
bende bugun ovıtereella yıo vurundum hadı hayırlısı bakalım.allahım inşllah dualarmız kabul eder bıze meleklerımız yollar..

Umarım işe yarar fakat ben iğnemi geçen pzrtesi vuruldum ve hala yumurtalıklarım ağrımakta hafif de üşüttüm galiba ama felaket bi ağrı,bacaklarıma vuruyo bazen adet sancısı gibi,noluyo ki acaba doktora gitsemmi ki?

selam kızlar.
bende bugun ovıtereella yıo vurundum hadı hayırlısı bakalım.allahım inşllah dualarmız kabul eder bıze meleklerımız yollar..

Umarım bu ay hepimiz pozitif pozitif sonuçlar alırız arkadaşlar bol bol dua edelim birbirimize.

ya kızlar,mayısın 18 inden beri iğne vuruluyorum ne duyarsız yumurtalıklarım varmış hala yumurtlamadım...pes yanii.doktorum bile şaşırıyor:1shok:...:çok üzgünüm::1no2:senağlama.napıcam ben böyle bilmiyorum...:uhm:

Nasıl ya büyümedi mi,çatlamadı mı?anlamadım,ben doktora gittim 18 mm olunca ovitrelle yaptık sonra ertesi gün ilişki verdi direk,şimdi ben anlamadım çatlayıp çatlamadıı için tekrar mı muayene olunuyo?:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…