Puregon ve ovitrelle iğnesini kullanan var mı

slm arkadaşlar,sizinle aynı sorunları yaşıyorum.bnde de pko var 3 aydır tedavi görüyorum.bende ilk takibimde puregon iğne kullandım 75 le başladım sonra dozu düşürdü dr.um.ama o ay yumurtalarım çok gelişti iptal oldu tedavi 2.ci takibimde klomen kullandım onda gelişti iğne vuruldum sonuç alamadım.şimdi tekrar takipteyim bu sefer başka bi ilaç verdi 2 gün sonra kontrolüm var.

evet her dr un bir yöntemi var işte.biz de mecburen uycaz.benim akıntı sarıydıya bikaç gündür akıntım beyaz sulu gibi.kasıkların dediğin gibi ağrıyo.bugün 8. iğnemi yaptım.yarın yine dra gitcem sanırım benim aşılama önümüzdeki hafta olcak.bu işler kısmet işi.en umutsuz vakalar tutabilirken herşey yolunda gidenlerin olmayabiliyor.rabbim inşallah en kısa zamanda sevindirir.bu arada benim ilaç parası yatmış.7 ytl kesilmiş sadece.sevindim yaaaaaaaaa.......:dance:

selam arkadaşım.bende de pko var.ben şunu anlıyamadım.yumurta takip etmiyomu dr.nasıl bu kadar fazla büyüyoki...şimdiki uygulaman nedir...anlatabilirmisin...

yumurtaların kaç mm oldugunu ögren yaz.mutlaka.benim karnımda sürekli agrı var.ama bagırsak hareketleride olabilir.senin aşılama derken senin dışardan mı enjekte olcak.anlamadım....

selam arkadaşım.bende de pko var.ben şunu anlıyamadım.yumurta takip etmiyomu dr.nasıl bu kadar fazla büyüyoki...şimdiki uygulaman nedir...anlatabilirmisin...

cnm ilk takibimdi ilk önce yumurta geliştirici ağızdan ilaç verdi onla gelişme olmayınca iğneye geçtik(puregon75)bu iğneyi 4 gün kullandım sonra gelişince dozunu düşürdü.yumurtalarım istenilen büyüklükteydi ama 7 tane gelişmişti.o ay dr çatlatma iğnesi yapmadı ne olur ne olmaz tutabilir daha çok gençsiniz dedi.pkoverde fazla yumurta gelişebilio dedi iyi takip lazım.

ikinci takibimde klomen verdi 5 günde gelişti yumurtalarım sonra çatlatma iğnesi oldum ama regli oldum şimdi tekrar takipteyim yrn kontrolüm var gelişme olduysa tekrar çatlatma iğnesi olucam.bu böyle nekadar gider bilmiyorum.allah yardımcımız olsun.senin tedavin nedir nezamandır istiyosunuz bebişinizi?

ben 3ay ganohen kullandım.benimde 1kere 17.5mm gelişti.ama tutmadı.bende bu ay gonal-f ignesini kullandım.2yumurta gelişti.çatlatmayıda yaptırdık.şimdi çalışıyoruz.ama senin iyi gelişmiş 7tane.süper ya...keşke tedavi devam etseydi.kesin ikiz ve ya üçüz olurdu.bendede pko var ama ilk defa bu ignede sag yumurtam gelişti.yoksa hep sol büyüyodu.şimdi ne kullanıyosun...bide pko için glukofen kullanıyorum,bende pko adet düzensizligi,kilo yapıyo.sende.........

hehe evt baya gelişmişti,dr da öyle dedi zaten 4düz filan tutabilir diye.cnm benm genç kızlığımdan beri adet düzensizliğim vardı.evlendim düzeldi derken 2ay olmadım hamileyim sandım ama pko çıktı.3aydır tedavi görüyorum ve adetlerim çok şükür gününde oluyo.bu bile benim için bi başarıdır.sende bilirsin nezaman adet olduğunu bilmemek kötüdür.tedavi sürecinden buyana vitamin ve dekort kullanıyorum.bu ayda femera verdi yumurt.geliştirici ilaç eger gelişme olmazsa gonalf kullanıcam.kilom normal ama göbek var.senin?

bu dedigin ilaçların hiçbirini bilmiyorum.adetin nasıl düzeldi.benim 27yaşından sonra düzensizleşti...bende evlendikten sonra pko oldugumu ögrendim.hep adetim geçikiyodu oda kilo almamı saglıyodu.sonra kendi kendime dogum kontrol ilaçı kullandım.10 kilo verdim.çocuk isteyince dr gitdik ordada pko çıktı.oda yumurtanın büyümesini engelliyo.bi ara farlutal kullandım.onunla adet gördüm.şimdi ise ilşkiler bitince 10 gün bekliyorum.test yapıyorum.negatif çıkınca farlutal içiyorum adet oluncada dr.gidiyorum.ama gonal-f kiloda aldırıyo....şu adetini nasıl düzeltdin merak etdim.

ya bilmiyorum ben 3aydır dr gittiğimden beridir düzenli maşallah.yoksa hep farlutalla oluyordum.bide onu içtikten 10 gün sonra bekle bekleyebilirsen anca geliyordu.folik asit vitamin kullanıyorum bebek isteyen herkese veriyorlar çok faydalı.klomen bende rahim zarını ince tuttuğu için dr femara verdi odazaten çok pahalı bi ilaç.klomen bazı bünyelerde ince tutuyomuş rahmi yani.çocuğun tutunacağı yer oldg.için önemli.gonalf fiyatı nedir biliyomusun?özelde olunca devlet karşılamıyo.

kızlar bugün dr a gittim kontrole.yumurtam sadece 1 tane gelişmiş ve 13.4 mm olmuş.cuma yine çağırdı.ama bugün 14.günüm.yalnız iğneye başlayalı 9.günüm.bilmiyorum işte.ha cuma e2 bakcakmış.o gün de yazarım değerimi

gonal -f fiyatı biraz yüksek 700 civarlarda.benim maaşımdan çok kesildi.ama 2tane yzmıştı dr.özeli bilmiyorum.iş yerine baglı biraz.folik asit bende çok kullandım sonra bıraktım.çünkü o hamileligin ilk 3ayı çok önemli.bizde kontrollü oldugumuz için geç kalmadan başlarız.ama diger kullandıgın ilaçları hiç demedi bana dr.

dr sana geç başlamıştı dimi....benim 8.gün 11.5mmdi.igneye başlayalı .ama adetiminde 9.günüydü.....ben 2.gün başladım igneye.11.günde 15mmdi.14.günde çatlatdık.yani adetinde 15günü.yalnız benim drum çatlıycagı zaman kaç mm bakmadı.en son 11.gün baktı...keşke ogünde baksaydı.

bide benim 2yumurtam gelişmiş.aynı mmde ilerliyodu.biraz ilgisiz bi dr.olunca en son çatlatmada bakmadı işte kaç mmolduguna...

benim kafam karışıyo düşününce.iğneye geç başladık ve ilk önce 2 yumurta görmüştü drbugün sadece biri gelişmiş diğeri bi işe yaramaz dedi.çoğul gebelik zaten istenen bişey değil dedi.biraz moral vermeye çalıştı gibi geldi bana.halbuki amaç bikaç yumurta oluşturup şansı artırmak değil miydi.bide mm si az . inşallah her şey yolunda gider.cuma bakalım ne diycek.merakla bekliyorum.

bugün bende kontrole gittim 5.günümdeyim yumurtalarım 2tane aynı ölçüde gelişiyolar 9mm gonalf verdi 2 gün yapıcam 37ml dozu düşük verdi.2gün sonra tekrar gidicem.umarım bu ay istenilen oranda gelişirde çatır çatır çatlarlar hepimiz için hayırlısı olsun.

kızlar yaa,bende yarın doktora gideceğim.ama doktorum 1 hafta yokmuş,kongremi varmış neymiş.en kritik zamanımda doktorum yok....üffff çok sıkıldım.yarın başka bi doktora gideceğim.bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…