herzaman gerek yoksa bu benim doktorum niye sürekli e2 istedi.hepsinin stili farklı işte..bende seni çok merak etmiştim...benim akıntılarım azaldı.fekat kasıklarımda agrı var...ama üşütmüşde olabilirim.benim ignelerim bitdi.dr 10 kez beraber olucaksınız dedi...o da 18de doluyo...ondan sonra 10 gün bekle dedi.adet düzensizligi oldugu için belli bi bekleme zamanı yok...benim 2yumurtam gelişmişti.biri tutmasa biri tutar diyorum ama.ben hiç rahim filmi çektirmedim.inşallah tüplerim açıktır.hep pozitif düşünmeye çalışıyorum.beni aşamalardan hbrdar et...umarım hakkımızda en hayırlısı olurrrrrr...
slm arkadaşlar,sizinle aynı sorunları yaşıyorum.bnde de pko var 3 aydır tedavi görüyorum.bende ilk takibimde puregon iğne kullandım 75 le başladım sonra dozu düşürdü dr.um.ama o ay yumurtalarım çok gelişti iptal oldu tedavi 2.ci takibimde klomen kullandım onda gelişti iğne vuruldum sonuç alamadım.şimdi tekrar takipteyim bu sefer başka bi ilaç verdi 2 gün sonra kontrolüm var.
evet her dr un bir yöntemi var işte.biz de mecburen uycaz.benim akıntı sarıydıya bikaç gündür akıntım beyaz sulu gibi.kasıkların dediğin gibi ağrıyo.bugün 8. iğnemi yaptım.yarın yine dra gitcem sanırım benim aşılama önümüzdeki hafta olcak.bu işler kısmet işi.en umutsuz vakalar tutabilirken herşey yolunda gidenlerin olmayabiliyor.rabbim inşallah en kısa zamanda sevindirir.bu arada benim ilaç parası yatmış.7 ytl kesilmiş sadece.sevindim yaaaaaaaaa.......:dance:
selam arkadaşım.bende de pko var.ben şunu anlıyamadım.yumurta takip etmiyomu dr.nasıl bu kadar fazla büyüyoki...şimdiki uygulaman nedir...anlatabilirmisin...
cnm ilk takibimdi ilk önce yumurta geliştirici ağızdan ilaç verdi onla gelişme olmayınca iğneye geçtik(puregon75)bu iğneyi 4 gün kullandım sonra gelişince dozunu düşürdü.yumurtalarım istenilen büyüklükteydi ama 7 tane gelişmişti.o ay dr çatlatma iğnesi yapmadı ne olur ne olmaz tutabilir daha çok gençsiniz dedi.pkoverde fazla yumurta gelişebilio dedi iyi takip lazım.
hehe evt baya gelişmişti,dr da öyle dedi zaten 4düz filan tutabilir diye.cnm benm genç kızlığımdan beri adet düzensizliğim vardı.evlendim düzeldi derken 2ay olmadım hamileyim sandım ama pko çıktı.3aydır tedavi görüyorum ve adetlerim çok şükür gününde oluyo.bu bile benim için bi başarıdır.sende bilirsin nezaman adet olduğunu bilmemek kötüdür.tedavi sürecinden buyana vitamin ve dekort kullanıyorum.bu ayda femera verdi yumurt.geliştirici ilaç eger gelişme olmazsa gonalf kullanıcam.kilom normal ama göbek var.senin?
ya bilmiyorum ben 3aydır dr gittiğimden beridir düzenli maşallah.yoksa hep farlutalla oluyordum.bide onu içtikten 10 gün sonra bekle bekleyebilirsen anca geliyordu.folik asit vitamin kullanıyorum bebek isteyen herkese veriyorlar çok faydalı.klomen bende rahim zarını ince tuttuğu için dr femara verdi odazaten çok pahalı bi ilaç.klomen bazı bünyelerde ince tutuyomuş rahmi yani.çocuğun tutunacağı yer oldg.için önemli.gonalf fiyatı nedir biliyomusun?özelde olunca devlet karşılamıyo.
kızlar bugün dr a gittim kontrole.yumurtam sadece 1 tane gelişmiş ve 13.4 mm olmuş.cuma yine çağırdı.ama bugün 14.günüm.yalnız iğneye başlayalı 9.günüm.bilmiyorum işte.ha cuma e2 bakcakmış.o gün de yazarım değerimi
kızlar bugün dr a gittim kontrole.yumurtam sadece 1 tane gelişmiş ve 13.4 mm olmuş.cuma yine çağırdı.ama bugün 14.günüm.yalnız iğneye başlayalı 9.günüm.bilmiyorum işte.ha cuma e2 bakcakmış.o gün de yazarım değerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?