Aşılama Puregon Kullanip Aşilama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
42
Selam Kislar Bugun Doktora Gittim Aşilama Yapilicak Doktorum Puregon Verdi 75 Cc Lik Yapicam Puregon Ile Hamis Kalan Varmi

selam canım ben 3.ncü aşılamada ve microda kullandım.. Aşılamada yanlış hatırlamıyorsam aynı değerde kullandım ama microda daha çok yapılıyor. Sonuç negatif ama şunu bil ki sadece kullandığın bu iğnenin bir etkis yok hamile kalmaya.. Bu sadece yumurta oluşumunu sağlıyor ve dozunu artırdıkça oluşan sayı da artıyor. Ancak iyi bir takip gerektiriyor aklında olsun. Yumurtaların gelişimine göre dozu ayarlıyorlar..

Canim Ben Ilk Asilamamda Gonal F Kullandim Ve Hep Kisler Olusmus Tutmadi
şimidiki Aşilamami Baska Yerde Yaptiriyorum Ve Puregon Verdi 75 Cc 5 Gun Yapicam Sen Saat Kacda Yapiyordun Igneni Gobek Deliginin 2 Parmak Altindan Vurcam Dimi

Ben mümkün olduğu kadar saatine dikkat ediyordum ve akşam daha rahat olduğu için akşam yaptım. Doktora sorarsın gerekirse saatini.. Aynen dediğin gibi göbek deliğinin iki parmak altı hafif sağı solu da olabilir zaten nasıl yapılacağını da gösterirler sana.. Ben artık uzmanı olmuştum, sana tavsiyem sol elinin işaret ve baş parmağı ile göbeğini sık ve iğneyi öyle yap daha az acıyor hatta bazen hissetmiyorsun böyle. Eğer böyle yapmadan iğneyi batırırsan biraz acıyor. İğne girdikten sonra enjekte ederken sol elini bırakabilirsin..

Gecen Seferkinide Kendim Yapimistim Hic Aci Hissetmedim Sen Hep Ayni Tarafami Yaptin Ben Digerinde Bigun Saga Bi Gun Sola Yapiyordum

Aynen değiştiriyordum yerini aynı tarafta olmasın diye.. Ben gonal-f kullanmadığım için bilmiyorum sen zaten biliyormuşsun nasıl yapılacağını...

çok Heyecanliyim Kusura Bakma Iğneyi Dolaba Koydum Disarda Tutmuyoz Dimi Bizde Kalemin Icinden Cikartiyoruz Dimi Yaparken Takiyoz Iğne Uclari Surekli Degiscek Oyle Sanirim

İğnenin yaklaşık 8 derece soğukta durması gerekiyor. Tam anlamdım sorunu ama.. Ampulü kaleme yerleştiriyorsun ve bitene kadar çıkarmana gerek yok çünkü bir ampül bir kaç defa gidecek sana.. Kalemi öylece dolaba koyuyorsun.. İğne ucunu her seferinde değiştiriyorsun...

Dozu daha sonra düşürebilir de doktorun ama senin aldığın 300'lük mü 600'lük mü ona göre hesap et

Ben bir günde 425 kullanıyordum 300'lük bir tanesi tam yetiyordu. Kalemin cc ile ilacınki tutmuyor.

Ben bir günde 425 kullanıyordum 300'lük bir tanesi tam yetiyordu. Sen 5 gün boyunca 75 yapsan bile 375 yapar dolayısıyla yeter .. Çünkü kutuda yazan ile kalemin cc farklı. Sen kaleme göre ayarlayacaksın..

ıhsallah yeter canım malum durumlar bıraz kotu baya masraflı bı tedavı
çok korkuyorum bu seferde tutmaz dıye ALLAHIM herseyın hayırlısını versın

evet haklısın canım stres çok onemlı doktorumda oyle dedı zaten sen streslı olursan bende streslı olurum dedi rahat ol dedi ama keske elimizde olsa keske

İnşallah canım böyle şeyleri çok dert ederek sıkıntıya girme, herşeyin hayırlısı inşallah olur. Ama öncelikle stresten uzak durmalısın kafan rahat olsun...

evet haklısın canım stres çok onemlı doktorumda oyle dedı zaten sen streslı olursan bende streslı olurum dedi rahat ol dedi ama keske elimizde olsa keske..

Aynen öyle elinde olmadan yapıyorsun ama biraz da olay sende bitiyor. Mesala ben tüp bebekte tedavi boyunca çok rahattım, herşeye olumlu bakıyordum ve stres yapmadım. Gerçi sonuç negatif ama olsun en azından kendini çok yıpratmazsın bir de belli olur bakarsın seninki tutar. Biraz kafanın içinde bitiyor herşey..

haklısın canım kendımı tutmaya calısıcam tesekkur ederım yardımın ve destegın ıcın tanıstıgıma memnun oldum ıyı geceler yarın gorusuruz

X