• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PUREGON 150/gün

inrysf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba.Ben 3. aşılama tedavime start verdim bugün.2 defa doktor hapla uyarttı ama bu sefer Puregon 159 ünite verdi.4 gün yap 5. günü gel bakacağım dedi.Bu doz biraz yüksek değil mi?
Sorum şu:bu dozda Puregon kullanan arkadaşlar,ne kadar etkiledi sizi olumlu yada olumsuz.
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba.Ben 3. aşılama tedavime start verdim bugün.2 defa doktor hapla uyarttı ama bu sefer Puregon 159 ünite verdi.4 gün yap 5. günü gel bakacağım dedi.Bu doz biraz yüksek değil mi?
Sorum şu:bu dozda Puregon kullanan arkadaşlar,ne kadar etkiledi sizi olumlu yada olumsuz.
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Ben 6 gün 100 ve 4 gün de 150 kullandım canım.Kasık ağrısı ,gaz,dolayısıyla çok rahatsızlık dydum.Başka da yok bi sıkıntısı.Ama ben aşılama olmadım doğal yolla denedim.Olmadı benim 2 ay sonra falan aşılama yaptırmak üzere ara verdim.Umarım hamile kalırsın

Canım teşekkür ederim cevabın için.Ben bugün saat 5 te vuracağım ilk iğnemi.Bakalım.Umutluyum bu sefer.

Umarım dualarım herkese,sakın stres yapma tamam mı?Ben muhtemelen o sebeple başarılı olamadım
,çoookk gergindim ve ovitrelle yani çatlatma iğnesi gaz yapıo ve çok rahatsız oluo insan hazırlıklı ve rahat ol tamam mı?

Evet tam 4 gün Puregon kullandım,bugün doktora gittim ve tam 6 tane folikül oluşmuş.Şimdi bunlardan kaçtanesi işe yarayacak bakalım.Puregona devam.Perşembe gene doktora.Hiç bir belirti veya yan etki yok bende çok şükür.

bende 2.aşılamaya start verdım ılkınde gonal f kullanmıstım kıstler olustu
şimdiki doktorum puregon verdı 75 dozluk vurucam 5 gun bakalım ne olucak bugun 3.gun

Kızlar ben de ağustosta aşılama olacağım şimdilik aradayım,dinleniyorum.Umarım başarırsınız ve ümit olursunuz hepimize..

Ben 6 gün 100 ve 4 gün de 150 kullandım canım.Kasık ağrısı ,gaz,dolayısıyla çok rahatsızlık dydum.Başka da yok bi sıkıntısı.Ama ben aşılama olmadım doğal yolla denedim.Olmadı benim 2 ay sonra falan aşılama yaptırmak üzere ara verdim.Umarım hamile kalırsın

Selam.Ben 8 gün önce aşılamamaı yaptırdım.Henüz belirti yok.Ama bu puregon galiba kilo aldırdı bana.

Selam.Ben 8 gün önce aşılamamaı yaptırdım.Henüz belirti yok.Ama bu puregon galiba kilo aldırdı bana.

Merak etme kilo sorun etme,sonra iniyo tüm şişliğin,yani inşallah hamile kalırsın inmez ama ben adet husranıyla karsılasınca gördüm ki iniomuşun sonra.Velhasılı demem o ki kilo değil o geçici bi şişlik canım...
Belirti için de erken takma kafanı bak,çocuğunda takıntılı olur sırnaşık şey .Hadi inşallah içindedir.Ama fazla dinleme kendini midem bulanıyo mu başım dönüyo mu yok işte göğüsler şişti mi diye tamam mı?
Sana dua edeceğim.Öpüyorummmm:teytey:

kızlar puregon iğneyi 75 doz olarak 7 gün kullandım. 7.gün menapur 75 ilave edildi.8.gün sadece 225 lik menapur ile ilaç kullanımım bitti. doz düşük geldi bana. dozun ne ile alakası var anlamadım.

Umarım dualarım herkese,sakın stres yapma tamam mı?Ben muhtemelen o sebeple başarılı olamadım
,çoookk gergindim ve ovitrelle yani çatlatma iğnesi gaz yapıo ve çok rahatsız oluo insan hazırlıklı ve rahat ol tamam mı?

canım bende ovıtrelle kulanacağım yan etileri gaz ve rahatsız ediyo peki bu ovıtrelle ile hamiş kalan varmı 2 günsonra aşılamam oluyo bilgin varsa paylaş canım
:emir_bebek:

tedavinizden arta kalan puregon 600 varmı yada açılmış fakat şartlara uygun şekilde saklanmış. Burdan mesaj atarsanız özeldende mail atarsanz sevinirim istanbulda oturuyorum bugün 19.02.2009 acill cevap

Back
X