• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi püre

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ya sen den benle uğraşıyorsun bak burayada yazmışsın ben mama reklamcısı değilim burası form arkadaşlarımızala ne yaptıklarımızı paylaşıyoruz demi bende bebeğime ne veriyorsm onu söyledim nedemek oyuna gelmeyin evet hazır püre veriyorum evet mama veriyorum kimi ilgiendirir herkes aklı başıda insanlar sen 1 yaşına kadar emzirmiş olabilirsin sütün varmış allah versin benim sütüm az istediğim, yediririm bebeğime
he buarada hazır püreletr kliteli ve onaylı
beni kullanıup buraya benim üzerimden yorum yapma kendin yorum bul yap heryerde benim hakkımda yorum yazıyorsun
seni birdaha uyarmıyayım

sayın nagihan hanım,
eczacı, bakkal, forumlardaki bayanlar vs. ne derse 4 aylık bebeğinize vermeye devam edin. kimseyle şahsi meselem yok. bozuk türkçeniz de aklınız gibi karışık anlaşılan. size ve bebeğinize sağlıklı günler dilerim. elbette ben ancak 3-5 yazabilen dünkü çocuğum. siz bana bakmayın. elbette en iyisini siz bilirsiniz bebeğiniz için. bu yüzden yüzlerce mesaj yazabiliyorsunuz.

aklım karışık değil türkçemde gayet iyi sen şimdide benim türkçemle aklımamı taktın hahahha ay senle murtap olmuyorum benim bebeğim de seni ilgilendirmez

nigari75 hoş geldiniz kk ye. ancak kk forum bilgi, deneyim paylaşımlarıyla doludur. ancak paylaşımlarda kimsenin bir başka kullanıcıyı sorgulamasız, anlamadan, dinlemeden yaftaladığını görmedim. belki de paylaşımlar bu yüzden daha verimli, keyifli oluyor. keşke siz de nagihan arkadaşımızı direk yaftalamasaydınız önce anlamaya çalışsaydınız. görüyorum ki sizin ifade tarzınız ve söyledikleriniz her kllanıcıda olması beklendiği gibi, onu sinirlendirmemiş ve klavye kullanımında daha dikkatli olmasına engel olmuş. kullanıcıyı yersiz mimlemeniz, suçlayıcı ifadelerde bulunmanız bence özrü gerektirir.buna rağmen siz tekrar üstüne basa basa iğneleyici laflarla tartışmaya tartışma ekliyorsunuz.
nagihan, marka vermemiş, ürünü övmemiş sadece bebeğinin tepkisini paylaşmış nasıl oluyor da, ürünün adını paylaşmadan, içeriğini, detaylı detaylı överek anlatmadan sizde satış temsilcisi olabileceği kannati oluşturuyor anlayabilmiş değilim.
neyse talihsiz bir yorum getirmişsiniz, sonraki paylaşımlarınıda daha dikkatli olursunuz herhalde.
sevgiler :49:

sayın nagihan hanım,
eczacı, bakkal, forumlardaki bayanlar vs. ne derse 4 aylık bebeğinize vermeye devam edin. kimseyle şahsi meselem yok. bozuk türkçeniz de aklınız gibi karışık anlaşılan. size ve bebeğinize sağlıklı günler dilerim. elbette ben ancak 3-5 yazabilen dünkü çocuğum. siz bana bakmayın. elbette en iyisini siz bilirsiniz bebeğiniz için. bu yüzden yüzlerce mesaj yazabiliyorsunuz.

Sayın Nagiri75,
Öncelikle; püre kullanımıyla ilgili bir soru sorulmuş, Nagihan arkadaşımız da 2 gündür kullandığını ve bebeğinin beğendiğini belirtmiş. Buraya kadar tamam. Madem siz bunu tasvip etmiyorsunuz, neden bu başlık altında cevap yetişriyorsunuz? "bozuk türkçeniz de aklınız gibi karışık" dediğiniz arkadaşımızın, 2 gündür kullandığı pürenin bebeği tarafından beğenildiğini söylemesinde nasıl bir reklamcılık var? Art niyetiniz kınanmayacak gibi değil.

Saygılarımla

Son düzenleme:
aklım karışık değil türkçemde gayet iyi sen şimdide benim türkçemle aklımamı taktın hahahha ay senle murtap olmuyorum benim bebeğim de seni ilgilendirmez

nagihancım niye sinirlenip canını sıkıyorsun. senin bebeğine nasıl özen gösterip her adımını nasıl araştırdığını, sütünü artırmak için neler yaptığını biliyoruz. mama yapmak işin kolayı değil ki ekstra bir emek. emzirmek varken kaşıkla yedirmek, ya da gecenin bir vakti mama hazırlamak işin zorudur aslında. oğlum 4 aylık biliyosun, sadece anne sütü verdim çünkü yetti. ama bi şeye canım sıkıldı sütüm gitti. herşeyi denedim gelsin diye süt artırıcı çayın paketini yarıya indirdim gittim geldim içtim ama yok. 1 gün kuru memeyi verdim çok az süt geliyodu, 2. gün yine sütüm azdı bebeğim huysuzdu susuz kalır diye korktum ilk kez su verdim, 2. günün gecesi bebeğimi doyurmak için ne yapabilirim diye düşünürken sabahına sütüm biraz daha arttı. hala anne sütü veriyorum ama sütüm artmasydı napıcaktım mama vericektim keza aç kalıp göz yaşı dökmesinden kötü değildir.

sayın nagihan,
sizden özür dilerim. herhangi bir mama firması temsilcisi olmadığınızı anladım. ben kimseyi yaftalamak kırmak, üzmek istemedim. ben sadece bir şüphemi dile getirdim.
bebek beslenmesi adı altında sürekli marka verilip karşılaştırmalar yapılıyor bu forumlarda. buna dikkat çekmek istedim. herkes dilediği gibi besleyebilir bebeğini. doğal ve ekonomik olanı evde hazırlanan mamalardır.
sevsevil hanım doğru söylemiş. asıl zor olanı hazır mama ile beslemek. gece yarısı kalkıp mama hazırlamak gerçekten güç olmalı. tüm zorlukların üstesinden gelebildiğiniz sağlıklı mutlu günler dilerim hepinize.
sayın konu takipçileri lütfen her sözümde iğne aramayın. ben hepinizin bebeğini ülkemin geleceğini yapılandıracak sağlıklı, mutlu ve bilgili çocuklar olarak görmeyi diliyorum.
yoksa yanlış gördüğüm ya da öyle olduğunu düşündüğüm konuları umursamaz herkes kendi bildiğini okusun bana der geçerdim.

Ani bir 360 derecelik dönüş olmuş :)) neyse bundan sonra forumda okuduğunuz trek bir yorumuyla kişileri damgalamamayı, yaftalamamayı öğrenmiş oldunuz...

nagihancım keşke mama tanıtımcısı olsaydında bize arkadaş indirimi yapardın kızzzzzzzzz
şaka bir yana biz burada aldığımız memnun olduğumuz ürünleri birbirimize tafsiye ediyoruz çokda iyi ediyoruz :13::36::36:
bozuk türkçemden dolayı türk dil kurumundan özür diliyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar çook üzüldüm ya benim sorumdan dolayı böyle bir problem ortaya çıktığı için ....:((( her şeyi ii kötü sorup öğrenmek istiyorum inanınki sizlerden çook şey öğreniyorumm ve sizlerle bebeğimi büyütmek daha zevkli hale geldi:)) reklam yada değil çok bilgi veren bir site ii ki kurmuşlarr ve ii ki:61: varsınız

Bu mama konusuna okadar canım sıkılıyor ki anlatamam.Neyse tartışma küllenmiş bende alevlendirmeyeyim bari :)
Nagiş sıkma canını maalesef budurum hep başımıza gelecek.

arkadaşlar çook üzüldüm ya benim sorumdan dolayı böyle bir problem ortaya çıktığı için ....:((( her şeyi ii kötü sorup öğrenmek istiyorum inanınki sizlerden çook şey öğreniyorumm ve sizlerle bebeğimi büyütmek daha zevkli hale geldi:)) reklam yada değil çok bilgi veren bir site ii ki kurmuşlarr ve ii ki:61: varsınız

Canım sen hiç üzülme,elbette merak ettiğin bir şey varsa soracaksın.Bu site niye kurulmuş,tecrübeli olanlar ya da herhangibi konuda fikri olanlar bildiklerini paylaşsınlar,tecrübesiz olan ve merak ettiği bir konuda fikri olmayanlarda buradan bir şeyler öğrensin diye kurulmuş.:kkk::kkk::kkk:
Hepimiz bir birimizden çok şeyler öğrendik ve öğrenmeye devam edeceğiz inş.

nagihancım keşke mama tanıtımcısı olsaydında bize arkadaş indirimi yapardın kızzzzzzzzz
şaka bir yana biz burada aldığımız memnun olduğumuz ürünleri birbirimize tafsiye ediyoruz çokda iyi ediyoruz :13::36::36:
bozuk türkçemden dolayı türk dil kurumundan özür diliyorum

:38:: ah keşke olsamda size indirim yapardım :71::71:

canım benim senin ne suçun varki herkes konu açar öğrenmek istediğin öğrenit öğretir sen canını sıkma sormak istediğin şeyler olursa herzaman konu açabilirsin

he buara kızlar türkçem nasıl yazdıklarımı anlıya biliyorsunuz dimi :71:

kızlar hazır püreyı yedirınce kendınız yapıormmusunuz yoksa hazırların cesıdı cok dıyemı daha ii oluyor..

bence biryere gidince pratik oluyor evdeyken kendin yapman daha iyi tabii içine istediğini koyabilir çeşitlendirebilirsin. ama evde hazır da bulundurmalısın. misafirlikte, dışarda, gezmelerde falan pratik olur ev yapımı olanları tazeyken yedirmelisin bekletmemelisin.

Back