Bebek Beslenmesi püre

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
püre dediğiniz marketlerde satılanlardan mı bahsediyorsunuz ben 2 gündür kullanıyorum 4. aya girdi bebeğim ve çok sevdi

doktor demeden kendınız basladınız yani ... neye gore basladınız sutunuz mu az

çok haklısınız. bazen bu tür şeyleri yazanların danışma adı altında hazır mama firmalarının temsilcileri olmasından oldukça şüphe duyar oldum. oyuna gelmeyelim arkadaşlar. püre dediğiniz nedir ki düdüklü tencerede sebzeler haşlanır 5 dakikada çatalla ezilir. afiyetle yedirilir. niçin hazır mama / püre yesin bebeğim. hele ilk 6 ayını doldurmadan asla...

çok haklısınız. bazen bu tür şeyleri yazanların danışma adı altında hazır mama firmalarının temsilcileri olmasından oldukça şüphe duyar oldum. oyuna gelmeyelim arkadaşlar. püre dediğiniz nedir ki 5 dakikada düdüklü tencerede sebzeler haşlanır çatalla ezilir. afiyetle yedirilir. niçin hazır mama / püre yesin bebeğim. hele ilk 6 ayını doldurmadan asla...

ben bebegıme hazır mama yedırmeme kararı almıstım. fakat bu kavanozdakı purelerı bır arkadasım onerdı en azından cantanızda bıtane bulunmasında fayda var, mamasını unutursan falan kurtarıcı olur dedı, mantıklı geldı. konserve ya oda sıcaklıgında da bozulmuyormus. aldım bırkac tane fakat kızım hıcbırsekılde yemedı. kaldıkı evde en favorı corbasıdır sebze corbaları. onları arkadaslara verdım, actıklarımı atmak zorunda kaldım. sımdı 9 aylık oldu, hala hazır seyler yemıyor, bizde hersey ev yapımı :)

fakat bu kavanozdakı purelerı bır arkadasım onerdı en azından cantanızda bıtane bulunmasında fayda var, mamasını unutursan falan kurtarıcı olur dedı, mantıklı geldı.

doktor tavsiyesiyle ve mecbur kalmadıkça mama kullanımına sonuna kadar karşıyım. oğlum 1 yaşında halen emziriyorum. artık evde ne piştiyse onu yediriyorum. özellikle çorbalardan tuzsuz bir tas ayırıp içine kıyma katıyorum. geceleri 2 biberon keçi sütü veriyorum. birini yatarken içiyor. gündüz bir ara öğünü keçi sütüyle mayaladığım yoğurt oluyor. 6-7. aydan beri bu böyle. gezmeye giderken de yanıma mutlaka bir küçük kavanoz bu yoğurt ve meyve alıyorum acıkırsa bunlardan yediriyorum. hazır mamaya karşıyım. hele hele kendi kafasına göre "bebeğim doymuyor- uyumuyor-gezmeye gidicem vs." deyip 6 ayı doymadan mama vermenin yanlış olduğunu düşünüyorum.tüm annelerin sütü bol mutfağı bereketli olsun.

ya sen den benle uğraşıyorsun bak burayada yazmışsın ben mama reklamcısı değilim burası form arkadaşlarımızala ne yaptıklarımızı paylaşıyoruz demi bende bebeğime ne veriyorsm onu söyledim nedemek oyuna gelmeyin evet hazır püre veriyorum evet mama veriyorum kimi ilgiendirir herkes aklı başıda insanlar sen 1 yaşına kadar emzirmiş olabilirsin sütün varmış allah versin benim sütüm az istediğim, yediririm bebeğime
he buarada hazır püreletr kliteli ve onaylı
beni kullanıup buraya benim üzerimden yorum yapma kendin yorum bul yap heryerde benim hakkımda yorum yazıyorsun
seni birdaha uyarmıyayım

bu arada ben 3 senedir burdayım daha 2 gün olmuş gireli kalkmış benim üerimden reklamcı olabilir dikkat ed,in gibi şeyler yazma beni çok insan tanır yasen kimsin

evet canım sütüm az baştanda da azdı bir ara çoğaldı gene azaldı eşimde eczanede işi varmış bebğim hakkında bilgi edinmiş napalım diye onlarda bu kavanoz mamaları önermişler bizde veriyoruz ama az veriyorum

merhaba bende bebegime kavanoz mamalarından verdim.suan 9 aylık.ama ben 5 aylıkken basladım cünkü bebegim emmek istemedicok ugrasıyodum ama emmiyodu.sonra bende önce biberon mamasına basladım sonra kavanoz mamalarınada basladım.bide herseyi begenip yemiyo benımki,cok ıstahsızbende napım yesin yeterki biseyler diye basladım o mamalara.en azından onları yıyodu bıraz

sütünüz varmış ne ala o halde safi anne sütüyle besleyin bebenizi lakin bilmişlik taslamak adına burada paylaşım yapan üyeleri temsilci adı altında yaftalamanızı ayıpladım açıkcası...
ne yazık ki herkesin sizin gibi sütü bol değil o nedenle çeşitli arayışlara giriyor...
nagihan sana gelince hiç kimseye kendini ispat etmek zorunda değilsin hele ki henüz 20. mesajını yazmış seni tanımayan yeni üyeye asla...
seni 2010 eylül annelerinden 130 u aşkın kişi yeteri kadar tanıyor...
takma kafana bebeğinide gönlünce besle bu kimseyi ilgilendirmez...

sağol canım çok haklısın herkes kendi bebeğinden sorumlu k,mse kimseye karışimasın ben kimseye baskı yapmadım illa emzirmeyin mama verin diye

forumlarda hepimiz bir şey soruyoruz, hepimiz sorulara cevap veriyoruz. arkadaşımız mama vermek durumunda kalmış ve bunu da yazmış.
kimse bebeğine anne sütü vermek varken harici bişey vermek istemez. malesef sütü çok gelen ve yettiren arkadaşlar (allah daha çok versin) yettiremeyenin halinden anlamıyor. her bebeği en iyi annesi tanır, aç mı tok mu en iyi annesi anlar. bebeğine ne takviye edeceği her annenin kendi bileceğiiş. eminim o arkadaşımız mama veriyo diye okuyan bütün anneler dükkanlardaki mamalara saldırmamıştır.
kimsenin kimseye, fikrini yazdı diye pazarlamacı diye damgalamaya, kötü niyetli göstermeye hakkı yok. madem bu kadar şüphecisiniz, oyunlar oynandığını düşünüyorsunuz, forumları okumayınız.
tanımadan bilmeden etmeden kimseyi rencide etmeyiniz. çok ayıp.

Tşrler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…