Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hazır püre yedıren va rmı aranızda
püre dediğiniz marketlerde satılanlardan mı bahsediyorsunuz ben 2 gündür kullanıyorum 4. aya girdi bebeğim ve çok sevdi
benım kızm 3 aylık doktora 2 aydır hıc gıtmedık doktor mu tavsıye ettı erken degılmı 4 aylıkken
doktor demeden kendınız basladınız yani ... neye gore basladınız sutunuz mu az
fakat bu kavanozdakı purelerı bır arkadasım onerdı en azından cantanızda bıtane bulunmasında fayda var, mamasını unutursan falan kurtarıcı olur dedı, mantıklı geldı.
çok haklısınız. bazen bu tür şeyleri yazanların danışma adı altında hazır mama firmalarının temsilcileri olmasından oldukça şüphe duyar oldum. oyuna gelmeyelim arkadaşlar. püre dediğiniz nedir ki 5 dakikada düdüklü tencerede sebzeler haşlanır çatalla ezilir. afiyetle yedirilir. niçin hazır mama / püre yesin bebeğim. hele ilk 6 ayını doldurmadan asla...
çok haklısınız. bazen bu tür şeyleri yazanların danışma adı altında hazır mama firmalarının temsilcileri olmasından oldukça şüphe duyar oldum. oyuna gelmeyelim arkadaşlar. püre dediğiniz nedir ki düdüklü tencerede sebzeler haşlanır 5 dakikada çatalla ezilir. afiyetle yedirilir. niçin hazır mama / püre yesin bebeğim. hele ilk 6 ayını doldurmadan asla...
sütünüz varmış ne ala o halde safi anne sütüyle besleyin bebenizi lakin bilmişlik taslamak adına burada paylaşım yapan üyeleri temsilci adı altında yaftalamanızı ayıpladım açıkcası...
ne yazık ki herkesin sizin gibi sütü bol değil o nedenle çeşitli arayışlara giriyor...
nagihan sana gelince hiç kimseye kendini ispat etmek zorunda değilsin hele ki henüz 20. mesajını yazmış seni tanımayan yeni üyeye asla...
seni 2010 eylül annelerinden 130 u aşkın kişi yeteri kadar tanıyor...
takma kafana bebeğinide gönlünce besle bu kimseyi ilgilendirmez...
çok haklısınız. bazen bu tür şeyleri yazanların danışma adı altında hazır mama firmalarının temsilcileri olmasından oldukça şüphe duyar oldum. oyuna gelmeyelim arkadaşlar. püre dediğiniz nedir ki 5 dakikada düdüklü tencerede sebzeler haşlanır çatalla ezilir. afiyetle yedirilir. niçin hazır mama / püre yesin bebeğim. hele ilk 6 ayını doldurmadan asla...
forumlarda hepimiz bir şey soruyoruz, hepimiz sorulara cevap veriyoruz. Arkadaşımız mama vermek durumunda kalmış ve bunu da yazmış.
Kimse bebeğine anne sütü vermek varken harici bişey vermek istemez. Malesef sütü çok gelen ve yettiren arkadaşlar (allah daha çok versin) yettiremeyenin halinden anlamıyor. Her bebeği en iyi annesi tanır, aç mı tok mu en iyi annesi anlar. Bebeğine ne takviye edeceği her annenin kendi bileceğiiş. Eminim o arkadaşımız mama veriyo diye okuyan bütün anneler dükkanlardaki mamalara saldırmamıştır.
Kimsenin kimseye, fikrini yazdı diye pazarlamacı diye damgalamaya, kötü niyetli göstermeye hakkı yok. Madem bu kadar şüphecisiniz, oyunlar oynandığını düşünüyorsunuz, forumları okumayınız.
Tanımadan bilmeden etmeden kimseyi rencide etmeyiniz. çok ayıp.