- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Su içiyorum ama canım hep istiyor.hergun mutlaka bir çay bardağı pul biber yiyorum.son 2 3 gündür böyleyim.Arada ben de acı diye dolanırım de cin biber turşu vs yeter
Pul biber abartılı geldi
Bol su iç bari
Bence bu kadar tüketmeyin ama illa yemek istiyorsanız yoğurtla yiyin derim ekmek arasına koymayın.Su içiyorum ama canım hep istiyor.hergun mutlaka bir çay bardağı pul biber yiyorum.son 2 3 gündür böyleyim.ne yapmam lazım bilmiyorum.
süper oluyor:)Ben de cok severim, ekmek tuketmiyorum ama soyleyince su an ekmek arasi pul biber olsa da yesem dedimbol su icin yesillik de tuketin sorun olmaz. Bunyeye acinin zarari yok ,tatlinin var
Yoğurtla da yiyorumBence bu kadar tüketmeyin ama illa yemek istiyorsanız yoğurtla yiyin derim ekmek arasına koymayın.
Mide rahatsızlığınız var mı peki varsa zararı olabilir.Yoğurtla da yiyorumher türlüsü var bende..ama artık saçmalamaya başladım.
Bende de bağımlılık yaptı gibi.biran önce kurtulmam lazımvücudun istiyo olabilir nasılki regl döneminde çikolata istiyoruz buda onun gibi bişeydir alışkanlık yapmıştır bazen bazı şeylerin muptelası olabiliyoruz
bende bi ara aşırı tuz istiyodum yemeklere dolduruyodum ama geçti
Çok şükür yok ama bu gidişle olacakMide rahatsızlığınız var mı peki varsa zararı olabilir.
Ay evet onu duymuştum:) çok merak ediyorum tadınıMilletin tatlı krizi tutar, bende de aynı acı krizi tutar. Yemeğe falan pul biberi basarım, acı turşuyu 3'er 5'er atarım da ekmek arasına boş koymam yani o kadar da değil..
Bu Capon yemekçilerinde suşiyle beraber wasabi sos veriyorlar ya hah ondan ye. Bazı büyük marketlerde de var wasabi sos. Böyle yiyorsun ya harbi beynine kadar yakıyor, sanki acı burnundan ve kulaklarından akacak gibi oluyor. Ama nasıl bir şeyse 3-4 saniyede geçiyor ağzında tadı. Hani kalıcı bi acı değil ama anlık offf diyorum. Hatta wasabi soslu fıstık var yurt dışında burada da olsa keşke...
Pul biber de ne var ki acaba, belki içinde olan bir maddeye vücudunuzun ihtiyacı vardırSu içiyorum ama canım hep istiyor.hergun mutlaka bir çay bardağı pul biber yiyorum.son 2 3 gündür böyleyim.ne yapmam lazım bilmiyorum.
Onu da oluyor gibiyim zaten gece uyuyamıyorumEn kötü ihtimalle basur olursunuz.
Onu bende düşündümPul biber de ne var ki acaba, belki içinde olan bir maddeye vücudunuzun ihtiyacı vardırBir doktora gidip vitamin eksikliği vs var mı tahlil yaptırsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?