- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.052
- 398
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
Yoksa da mide hastalığı yapabilir , zararlıMide rahatsızlığınız var mı peki varsa zararı olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoksa da mide hastalığı yapabilir , zararlıMide rahatsızlığınız var mı peki varsa zararı olabilir.
Evet,yanıyormuş zaten sabaha kadar bu kadarı fazla bırakması gerek.Yoksa da mide hastalığı yapabilir , zararlı
Ay evet onu duymuştum:) çok merak ediyorum tadını
Su içiyorum ama canım hep istiyor.hergun mutlaka bir çay bardağı pul biber yiyorum.son 2 3 gündür böyleyim.ne yapmam lazım bilmiyorum.
Bende vücudumda bişeyler eksik diye düşünüyorum ...Bakalım Kısmet ama umudum yok niyeyse.Hamileliğin dışında insan böyle durumlar yaşıyorsa ben şuna inanırım
Vücutta birşeyler eksiktir, bir bileşen yani vitamin mineral aminoasit gibi yada moleküller arası bağların kuvvetlenmesi için gerekli elementler v.s.
Beyin daha önceden kimyasal yapısının kodlamasını yaptığı o besin için iştah merkezine sinyal gönderir ki ihtiyacı olan bileşeni alabilsin
canın ister ve yersin :)
onun dışında umarım güzel haberlerden kaynaklı bir can istemesidir![]()
Açı diyeti yapmalıyım bencede....Her şeyin fazlası zarar
Fazla acı mideyi ve barsakları resmen tahrip ediyor
Büyük şehirlerde saf pul biber bulunmuyor genelde, yani yediğiniz biberden bir fayda sağladığınızı düşünmüyorum
Kendinizi tutun, yemeyin, hep tatlı diyeti mi yapılacak siz de acı diyeti yapın
Acıyı ben de çok severim ama 1 çay bardağı çok fazlaymış mideni delersin aman canım dikkat et yaa o kadar yemeSu içiyorum ama canım hep istiyor.hergun mutlaka bir çay bardağı pul biber yiyorum.son 2 3 gündür böyleyim.ne yapmam lazım bilmiyorum.