• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pul biberi kaşıklayan ben

Hamileliğin dışında insan böyle durumlar yaşıyorsa ben şuna inanırım
Vücutta birşeyler eksiktir, bir bileşen yani vitamin mineral aminoasit gibi yada moleküller arası bağların kuvvetlenmesi için gerekli elementler v.s.
Beyin daha önceden kimyasal yapısının kodlamasını yaptığı o besin için iştah merkezine sinyal gönderir ki ihtiyacı olan bileşeni alabilsin
canın ister ve yersin :)

onun dışında umarım güzel haberlerden kaynaklı bir can istemesidir ;)

Ay evet onu duymuştum:) çok merak ediyorum tadını

Acı sevenler mutlaka denemeli. Suşiyi herkes sevmez ama ben o suşiyi wasabiye banıp banıp yerim, millet tadına bakmadan tiksiniyor, ben yerken etrafımdakilerin suratıma böcek yiyormuşum gibi bakması falan daha eğlenceli kılıyor olayı. :KK45:

Su içiyorum ama canım hep istiyor.hergun mutlaka bir çay bardağı pul biber yiyorum.son 2 3 gündür böyleyim. :KK43: ne yapmam lazım bilmiyorum.

Her şeyin fazlası zarar
Fazla acı mideyi ve barsakları resmen tahrip ediyor
Büyük şehirlerde saf pul biber bulunmuyor genelde, yani yediğiniz biberden bir fayda sağladığınızı düşünmüyorum
Kendinizi tutun, yemeyin, hep tatlı diyeti mi yapılacak siz de acı diyeti yapın

Hamileliğin dışında insan böyle durumlar yaşıyorsa ben şuna inanırım
Vücutta birşeyler eksiktir, bir bileşen yani vitamin mineral aminoasit gibi yada moleküller arası bağların kuvvetlenmesi için gerekli elementler v.s.
Beyin daha önceden kimyasal yapısının kodlamasını yaptığı o besin için iştah merkezine sinyal gönderir ki ihtiyacı olan bileşeni alabilsin
canın ister ve yersin :)

onun dışında umarım güzel haberlerden kaynaklı bir can istemesidir :KK66:
Bende vücudumda bişeyler eksik diye düşünüyorum ...Bakalım Kısmet ama umudum yok niyeyse.

Her şeyin fazlası zarar
Fazla acı mideyi ve barsakları resmen tahrip ediyor
Büyük şehirlerde saf pul biber bulunmuyor genelde, yani yediğiniz biberden bir fayda sağladığınızı düşünmüyorum
Kendinizi tutun, yemeyin, hep tatlı diyeti mi yapılacak siz de acı diyeti yapın
Açı diyeti yapmalıyım bencede....

bence çocuk değilseni zyaptığınız şey çok saçma. yani bu su değil ekmek değil. canını çekiyos açeksin nolcak ki. geçer yani. canımız çikolata da çekiyo yemeyince ölüyo muyuz?

bulgur pilavı nohut yada kuru fasülye cacık ve minik acı biberi değişmem çıkışta bi tarafım yansa bile yerim.ağzım sulandı yazarken :KK53::hamarat:

O kadar pul biber tüketmek midenize zarar. Ben de çok severim pul biberi, turşuyu, acı salçayı, acı sosları falan ama midem için kendimi frenlemeye çalışıyorum. Annem uyarır beni sürekli az tüketmem için. Çünkü mide rahatsızlığınız yoksa bile mide hastalıklarına davetiye çıkarır bu gibi gıdaları çok tüketmek.

Yani bunun hamilelikle alakalı olduğunu pek sanmıyorum. Biber, acı gıdalar metabolizmayı hızlandırır. Bu sebeple kilo vermek isteyenler midelerinde bir sorun yoksa bence her gün dozajında tüketmeli :KK66:

İnşaAllah bu mübarek cuma gününün hürmetine Rabb'im sana ve tüm bebek isteyen kardeşlerimize haklarında hayırlı olacak olan sağlıklı, ahlaklı, inançlı evlat(lar) nasip eder. Allah yardımcınız olsun..

Vucudunuzun kapatmak istedigi bir vitamin vs eksikligi var sanirim. Ondan dir...Doktora gidin eger devam ederse bu durum

Back
X