'Puffit'en 'Fit'e Geçiş Günlüğü!!

20-21 Ağustos/ cumartesi-pazar: Dinlenme
2 gündür bacaklarım kesildi resmen birde üstüne ev işi yapınca haftasonunu tembelliğe ayırdım. Birde önümüzdeki hafta arkadaş düğünü olunca komple bakım günüydü bugün, gelsin saç bakımları gitsin nem maskeleri derken oh yenilendim resmen. Bu hafta için planım cumaya kadar hergün 3k yapmak sonra çifte telliye :halay:Bu arada ben ettim siz etmeyin yaz sıcağında sarımsak yağıyla saç bakımına hayır diyin :stop:

Hayırlı sabahlar kizlar 45 dklik sporumu yaptım göbek bacak basen karışık videolarda şimdi limonlu ballı ılık suyumu içip banyoya gireceğim.
Allaha emanet olun

23 Ağustos/salı : 3k+ 50 Donkey kicks + 60 tane yan karın için ayakta dambıllarla yana eğilme (bknz görsel)
Ayrıca kol hareketlerinde toning ball yerine yine 1kglık ağırlıklarımı kullanıp, hundered ve kalça hareketlerinde en sert olan lastiği kullandım, azıcık zorlamak istedim.
1.jpg

24 Ağustos/çarşamba: Dinlenme---- yarın yani perşembe günü kayıt işleriyle uğraşacağım için sonrasında da alışveriş bugün enerji toplamak istedim. Hedef 10km+ :deli:

Kayıtlarla uğraşırken iyice boşladım burayı ama pilates yapamasamda harekete devam ediyorum.
25-26-27 Ağustos/ perşembe-cuma-cumartesi: 55000 adım yaptım- temposuz-
28 Ağustos/pazar: Dinlenmeee
sözde bugün pilates yapıcaktım ama halim yok ayrıca yarın yine kayıt bürosuna gidicem :deli:

Uzun bir aradan sonra geri döndüm!! Kayıt uğraşı,iş, hastalık derken epey uzak kaldım buradan. Arada pilatesten epey uzak kaldı ve özledim de, bayram için bilindik bir giyim mağazasında part-time iş bulmuştum ki en çok canıma okuya o oldu, 1 haftada 2 kilo verdim o tempodan ve en sonunda da yatak döşek hasta oldum. Artık o rutine göre durgun olan hayatıma döndüğüme göre pilates içinde bir program hazırlamaya karar verdim. Eskisi gibi 6 gün yapamasam da 3 gün pilates+ 2 gün bisiklet/yürüyüş olarak devam edeceğim elimden geldiğince. Çalışmak zorunda olmadığım sürece Salı- Perşembe- Ctesi ya da Pazarları pilates günü olarak belirledim. Kışı böyle atlatırsam baharda yine vites arttırıp yaza hazırlık sürecine girerim hayırsıyla. Yeni ölçülerimi alınca eklerim, görüşmek üzere :spor:

Bugün 1dk plank ve 100 squatla ufak bir akşam rutini yaptım, yarın bir aksilik olmazsa pilatesimi yaparım.

17 Eylül/cumartesi: Skinny Jeans- hamlamışım bi noktada devam edemicem sandım ama çok sükür bitti. Hala köprü kuramıyorum (esneme olanı) kollarım taşımıyor, aynı problemi yaşayan var mı ? bileklerim biraz ince şınavda falanda zorlanıyorum uzun süre beni taşımıyor acaba ondan mı ? Ne yapsam ki?

20 Eylül/salı: Selülitsavar
Uzunn saatler oturup ders çalıştığımdan alt beden ağırlıklı gidiyorum bu ara:spor:

X