'Puffit'en 'Fit'e Geçiş Günlüğü!!

pofu pofu valla süpersin balım :nazar::nazar: aynen devam

8-9 Ağustos: Regl+ Grip molası.. Gerçekten müthiş bir kombin oldu, pilates ağrısını aratıyor. Geçer geçmez dönüyorum sahalara ayrıca ölçülerimide update'lerim :dondurma:

pofu pofu valla süpersin balım :nazar::nazar: aynen devam

8-9 Ağustos: Regl+ Grip molası.. Gerçekten müthiş bir kombin oldu, pilates ağrısını aratıyor. Geçer geçmez dönüyorum sahalara ayrıca ölçülerimide update'lerim :dondurma:
tşkler cnm :KK60:
sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine

10 Ağustos/çarşamba: 3K (criss-cross hariç hiç kesilmeden yapabiliyorum, bir tek cc'nin son 6 sayısında üst karnıma kramp giriyor resmen :bicak:) Cuma-cumartesi regl şişliğim geçince ölçülerimi ekleyeceğim ama hem görüntü olarak hemde performans olarak epey ilerleme var.

11 Ağustos/perşembe: dinlenme - gün içinde epey sancılandım, gece tekrar başlar diye göze alamadım açıkçası..

ÖLÇÜLER(12 Ağustos):
Göğüs: 88 cm (89cm/90cm)
Bel: 68 cm (70cm/74cm)
Kalça: 95cm (96cm/94cm)
Kilo: 56,5 (56,5/57,5)

Yeşiller başlangıç,Morlar 2. ve siyahlar güncel ölçülerim :21:

11 Ağustos/perşembe: dinlenme - gün içinde epey sancılandım, gece tekrar başlar diye göze alamadım açıkçası..

ÖLÇÜLER(12 Ağustos):
Göğüs: 88 cm (89cm/90cm)
Bel: 68 cm (70cm/74cm)
Kalça: 95cm (96cm/94cm)
Kilo: 56,5 (56,5/57,5)

Yeşiller başlangıç,Morlar 2. ve siyahlar güncel ölçülerim :21:
tbrk ederim cnm çok iyi gidiyosun

çarşamba günü dinlenme verdim kendime
perşembe cardio kickbox ve jillian level2

bugün
Jillian level2 14/30
6w6p level1 8/30
Cardio kick box 9/15

:)

Teşekkür ederim o kadar savsakladığım halde incelmişim yine sevindim. eminim senden daha iyi sonuçlar alırız bu ay maşallahın var :nazar:
olur öyle arada insan bedeni bu :)
bakalım ay sonuna kadar ölçü almıycam moral olur bana :) yaklaşık 3 hafta var zaten..inşallah dediğin gibi olur

12 Ağustos/cuma: Süper bir karın - belimde kocaman bir morluk oluştu 1 parmak kalınlığında 6 parmak uzunluğunda, siz siz olun çok ince matle halısız parke üstünde pilates yapmayın. Rolling like ball yapayım derken nurtopu gibi morluğum oldu :kızgın: Neyse sevgili halım bugün geldi yıkamadan yarın yayar da yaparım hayırlısıyla:KK31:

Hayırlı sabahlar kizlar bende bugün katılıyorum aranıza yoğun bir iki haftadan sonra Merhaba bugün hem diyet hem spora basliyorum ve ölçülerim
KG = 67
BEL = 79
GÖBEK = 88
BASEN = 104
BACAK = 61
bunlar böyle işte spor yapar yapmaz hemen bildirimimi yapacagim

ooww bayadır yazmıyorum ben buraya yeni fark ettim :KK43:
dün bende 1 saat falan pilates yaptım
bugün bi sıkıntı olmazsa jillian 3 lemesini yapıcam :)

Hayırlı sabahlar 1 haftadır yapıyorum sporumu önce skinny jeans yaptım ama sıkıldım sonra bi 30 dk bir video buldum onu yaptım hareketli plates hareketleri var çok güzelde terliyorsun. Sonra Fitnes blender videoları var onu yaptım ama suan iç bacaklarım popom on bacaj karnim feci ağrıyor. Bugün izin günüm insaAllah basaracagim:dua:

X