- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
- Konu Sahibi CuriousCat
Hangimiz daha sıkı, daha diri ve daha fit olmak istemez ki! İşte buradaki toplanma amacımız hayallerimizin vücuduna giden yolda uygulamalarımızı ve tecrübelerimizi paylaşarak birbirimize yol göstermek ve motive etmek. Katılmak için yapmanız gereken, ölçülerinizi ( tercihe bağlı isterseniz belirli periyotlarla sadece oluşan incelmeyi cm olarak belirtebilirsiniz), varsa uyguladığınız diyetinizi/beslenme düzeninizi ve günlük olarakta yaptığınız sporu eklemek, hepsi bu kadar..
CuriousCat:
Boy:1,66cm
Kilo:56,5 (önceki: 57,5)
Göğüs:89(ö: 90cm)
Bel:70 (ö: 74cm)
Kalça:96 (ö: 94)
Beslenme düzeni:
Ben pek sıkı diyet insanı sayılmam onun yerine basit önlemlerle sağlıklı beslenmeyi tercih ediyorum. Son 3-4 yıldır hiçbir şekilde cips, bisküvi, şekerleme, kısacası paketlenmiş herhangi bir gıda (light adı altında geçen ürünler dahil) ; asitli içecekler, kutulanmış içecekler: meyve suyu,ice tea vs tüketmiyorum. Bunun dışında hamur işini haftada 1 ve abartmadan (1 porsiyon) yiyorum. Sabah kahvaltısı hariç ekmek tüketmiyorum, gün içinde en azından 1 çeşit meyveyi öğünüme ekliyorum ve asla 9 dan sonra bir şey yemiyorum( gece 2 gibi uyuduğum için 9'da karar kıldım). O gün ki rutinime göre 2 ile 3 lt arası su tüketip, 1 fincan yeşilçay ve 1 fincan (nane-papatya-lavanta..) bitki çayı içiyorum.
Egzersiz:
Haftada 6 gün pilates yapıp( hergün Ebru Şallı'nın farklı bir dvd'si), bunu yürüyüş ve kondisyon bisikletiyle desteklemeye çalışıyorum. Haftada 1 gün dinlenme günüm.
Amacım:
Daha sıkı ve fit görünüme ulaşıp, bunu koruyabilmek.
Yeni konumuz hepimize hayırlı olsun. Arzu eden herkesi bekleriz
abcde_123 , kremsokola , Askakif2008 , koza16
CuriousCat:
Boy:1,66cm
Kilo:56,5 (önceki: 57,5)
Göğüs:89(ö: 90cm)
Bel:70 (ö: 74cm)
Kalça:96 (ö: 94)
Beslenme düzeni:
Ben pek sıkı diyet insanı sayılmam onun yerine basit önlemlerle sağlıklı beslenmeyi tercih ediyorum. Son 3-4 yıldır hiçbir şekilde cips, bisküvi, şekerleme, kısacası paketlenmiş herhangi bir gıda (light adı altında geçen ürünler dahil) ; asitli içecekler, kutulanmış içecekler: meyve suyu,ice tea vs tüketmiyorum. Bunun dışında hamur işini haftada 1 ve abartmadan (1 porsiyon) yiyorum. Sabah kahvaltısı hariç ekmek tüketmiyorum, gün içinde en azından 1 çeşit meyveyi öğünüme ekliyorum ve asla 9 dan sonra bir şey yemiyorum( gece 2 gibi uyuduğum için 9'da karar kıldım). O gün ki rutinime göre 2 ile 3 lt arası su tüketip, 1 fincan yeşilçay ve 1 fincan (nane-papatya-lavanta..) bitki çayı içiyorum.
Egzersiz:
Haftada 6 gün pilates yapıp( hergün Ebru Şallı'nın farklı bir dvd'si), bunu yürüyüş ve kondisyon bisikletiyle desteklemeye çalışıyorum. Haftada 1 gün dinlenme günüm.
Amacım:
Daha sıkı ve fit görünüme ulaşıp, bunu koruyabilmek.
Yeni konumuz hepimize hayırlı olsun. Arzu eden herkesi bekleriz
abcde_123 , kremsokola , Askakif2008 , koza16