'Puffit'en 'Fit'e Geçiş Günlüğü!!

CuriousCat

NerdCat ^^
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
1.527
1.096
Hangimiz daha sıkı, daha diri ve daha fit olmak istemez ki! İşte buradaki toplanma amacımız hayallerimizin vücuduna giden yolda uygulamalarımızı ve tecrübelerimizi paylaşarak birbirimize yol göstermek ve motive etmek. Katılmak için yapmanız gereken, ölçülerinizi ( tercihe bağlı isterseniz belirli periyotlarla sadece oluşan incelmeyi cm olarak belirtebilirsiniz), varsa uyguladığınız diyetinizi/beslenme düzeninizi ve günlük olarakta yaptığınız sporu eklemek, hepsi bu kadar..
CuriousCat:
Boy:1,66cm
Kilo:56,5 (önceki: 57,5)
Göğüs:89(ö: 90cm)
Bel:70 (ö: 74cm)
Kalça:96 (ö: 94)
Beslenme düzeni:
Ben pek sıkı diyet insanı sayılmam onun yerine basit önlemlerle sağlıklı beslenmeyi tercih ediyorum. Son 3-4 yıldır hiçbir şekilde cips, bisküvi, şekerleme, kısacası paketlenmiş herhangi bir gıda (light adı altında geçen ürünler dahil) ; asitli içecekler, kutulanmış içecekler: meyve suyu,ice tea vs tüketmiyorum. Bunun dışında hamur işini haftada 1 ve abartmadan (1 porsiyon) yiyorum. Sabah kahvaltısı hariç ekmek tüketmiyorum, gün içinde en azından 1 çeşit meyveyi öğünüme ekliyorum ve asla 9 dan sonra bir şey yemiyorum( gece 2 gibi uyuduğum için 9'da karar kıldım). O gün ki rutinime göre 2 ile 3 lt arası su tüketip, 1 fincan yeşilçay ve 1 fincan (nane-papatya-lavanta..) bitki çayı içiyorum.
Egzersiz:
Haftada 6 gün pilates yapıp( hergün Ebru Şallı'nın farklı bir dvd'si), bunu yürüyüş ve kondisyon bisikletiyle desteklemeye çalışıyorum. Haftada 1 gün dinlenme günüm.
Amacım:
Daha sıkı ve fit görünüme ulaşıp, bunu koruyabilmek.

Yeni konumuz hepimize hayırlı olsun. Arzu eden herkesi bekleriz :KK19:

abcde_123 abcde_123 , kremsokola kremsokola , Askakif2008 Askakif2008 , koza16 koza16 :spor:

@CuriousCat canım konun hayırlı olsun hepimize :KK200:

Ben de tabii ki varım, konunun açılması için ısrarcı olduğum için , ikinci sıradan benim gelmem gerekirdi :deli:

Bilgilerimi kısaca yazayım, net ölçülerimi bilmiyorum

Boy: 163
Kilo: Bu sabah 57,6 ( iki ay öncesi 53 ü görmüş birisi olarak nasıl yaptım bilmiyorum :duduk:)

Daha önce düzenli beslenerek ve arada bi yaptığım spor ile 61 ten 53 lere kadar inmeyi başarabildim :KK12:
sonra yaz rehaveti derken bu kiloları yeniden gördüm ve durmazsam 6 lara kadar geleceğimi düşünüyorum :spor:
Çalışmak lazım, çoook çalışmak lazım :KK52:

Selam fıstıklar :KK66: Konuya yazıcaktım unutmuşum :oops:

Ben de bilgilerimi ve ölçülerimi yazıyim hemen :KK66:

Boy: 170
Kilo: Bu sabah 62.4 dü.

Vücut ölçülerimi salı günü almıştım geçen hafta :KK49: Onları yazıyım 1 ay sonra güncellerim :spor:

26 Temmuz Salı / Ölçülerim:

Bel: 70
Simit (Göbek deliğimin 3 parmak altı): 92
Kalça: 103
Basen: 102
Sol/Sağ Bacak: 62

Hayırlı olsun topiğin zaten anladığım kadarıyla sağlıklı besleniyorsun ki sporuda eklersen daha da fit olursun
Sağol balım, bu sene ders çalışıcam diye kalçamı koltuğa yapıştırdım oturdum koca kış, alt karında malum zor gidiyor bakalım kışa kadar gidecek o bölüm hayırlısıyla :dua:

@CuriousCat canım konun hayırlı olsun hepimize :KK200:

Ben de tabii ki varım, konunun açılması için ısrarcı olduğum için , ikinci sıradan benim gelmem gerekirdi :deli:

Bilgilerimi kısaca yazayım, net ölçülerimi bilmiyorum

Boy: 163
Kilo: Bu sabah 57,6 ( iki ay öncesi 53 ü görmüş birisi olarak nasıl yaptım bilmiyorum :duduk:)

Daha önce düzenli beslenerek ve arada bi yaptığım spor ile 61 ten 53 lere kadar inmeyi başarabildim :KK12:
sonra yaz rehaveti derken bu kiloları yeniden gördüm ve durmazsam 6 lara kadar geleceğimi düşünüyorum :spor:
Çalışmak lazım, çoook çalışmak lazım :KK52:
Biraz azim, biraz inatla yakıcaz o yağları :sopa:

abcde_123 abcde_123 aaa konuyu sayende gördüm tşkler cnm
CuriousCat CuriousCat hayırlı olsun topiğin yer varsa girebilirim :rapci::rapci:

başlıkta ayrıca tatlı :KK70:
Tabiki kuzum sende hoşgeldin, ben senin kendi topiğin var diye etiketlememiştim, başımın üstünde yerin var:KK200:

Selam fıstıklar :KK66: Konuya yazıcaktım unutmuşum :oops:

Ben de bilgilerimi ve ölçülerimi yazıyim hemen :KK66:

Boy: 170
Kilo: Bu sabah 62.4 dü.

Vücut ölçülerimi salı günü almıştım geçen hafta :KK49: Onları yazıyım 1 ay sonra güncellerim :spor:

26 Temmuz Salı / Ölçülerim:

Bel: 70
Simit (Göbek deliğimin 3 parmak altı): 92
Kalça: 103
Basen: 102
Sol/Sağ Bacak: 62
Sende hoşgeldin canım, benimde ölçülerim eski 10 güne yenisini ekleyeceğim inş :halay:

1 Ağustos/pazartesi: 3k
Diğerlerine nazaran daha kolay olanla başladım haftaya, antibiyotiğim bugün bitti ama diğerlerine devam edeceğim bir süre daha, henüz iyileşemedim :hasta: Ama beklediğimin aksine daha iyi hissettim pilates +banyodan sonra, bakalım inşallah yarın dahada iyi olurum güzelce yaparım pilatesimi çok özlemişim keratayı :KK74: Bu arada ölçüm yapmadım ama giyinirken enime daralmışım gibi geldi özellikle karın bölgemde yanlar ufalmış, hastalık sebebiyle 2 gün sadece çorba içmemden kaynaklanıyor olabilir, umarım fazla kas kaybetmemişimdir

CuriousCat CuriousCat hangi günler hangisini yaptığını da yazar mısın
ben de aynı sıradan gitmek istiyorum :KK70:
ve bütün videoyu baştan sona yapabiliyor musun
ben 20 dakikadan sonra dayanamıyorum
25 i görmeden bırakıyorum sıfırdan başladığım için sanırım :işsiz:

Hangimiz daha sıkı, daha diri ve daha fit olmak istemez ki! İşte buradaki toplanma amacımız hayallerimizin vücuduna giden yolda uygulamalarımızı ve tecrübelerimizi paylaşarak birbirimize yol göstermek ve motive etmek. Katılmak için yapmanız gereken, ölçülerinizi ( tercihe bağlı isterseniz belirli periyotlarla sadece oluşan incelmeyi cm olarak belirtebilirsiniz), varsa uyguladığınız diyetinizi/beslenme düzeninizi ve günlük olarakta yaptığınız sporu eklemek, hepsi bu kadar..
CuriousCat:
Boy:1,66cm
Kilo:56,5 (önceki: 57,5)
Göğüs:89(ö: 90cm)
Bel:70 (ö: 74cm)
Kalça:96 (ö: 94)
Beslenme düzeni:
Ben pek sıkı diyet insanı sayılmam onun yerine basit önlemlerle sağlıklı beslenmeyi tercih ediyorum. Son 3-4 yıldır hiçbir şekilde cips, bisküvi, şekerleme, kısacası paketlenmiş herhangi bir gıda (light adı altında geçen ürünler dahil) ; asitli içecekler, kutulanmış içecekler: meyve suyu,ice tea vs tüketmiyorum. Bunun dışında hamur işini haftada 1 ve abartmadan (1 porsiyon) yiyorum. Sabah kahvaltısı hariç ekmek tüketmiyorum, gün içinde en azından 1 çeşit meyveyi öğünüme ekliyorum ve asla 9 dan sonra bir şey yemiyorum( gece 2 gibi uyuduğum için 9'da karar kıldım). O gün ki rutinime göre 2 ile 3 lt arası su tüketip, 1 fincan yeşilçay ve 1 fincan (nane-papatya-lavanta..) bitki çayı içiyorum.
Egzersiz:
Haftada 6 gün pilates yapıp( hergün Ebru Şallı'nın farklı bir dvd'si), bunu yürüyüş ve kondisyon bisikletiyle desteklemeye çalışıyorum. Haftada 1 gün dinlenme günüm.
Amacım:
Daha sıkı ve fit görünüme ulaşıp, bunu koruyabilmek.

Yeni konumuz hepimize hayırlı olsun. Arzu eden herkesi bekleriz :KK19:

abcde_123 abcde_123 , kremsokola kremsokola , Askakif2008 Askakif2008 , koza16 koza16 :spor:
Canım benim hayırlı olsun ama ben bu haftadan sonra katılabilirim çünkü cenaze evine gidip geliyorum arkadaşımın babası öldü ondan ben başlayınca görüşürüz

pofu
Boy:1,62cm
Kilo:ay bunu yazmak istemiyorum,olabildiğim en yüksek seviyedeyim..bi miktar sonra yazıcam :KK43:
Göğüs:101 (ö: 109 cm)
Bel:86 (ö: 92cm)
Kalça:106 (ö: 112)
Beslenme düzeni:
diyet yapmaktan hatta diyet veya yasak kelimesinden nefret ederim,normal zamanlarda yemediğim şeyler,işin içine diyet kelimesi girdimi acaip cazip geliyor..o yüzden bunun yerine,canım istediğinde dondurmamı da yiyerek ama az ve kararında,kendimi azcık kasarak ilerlemeyi seçtim..normalde karatay yapıyordum ama nedense kilo veremedim :KK43: ekmek yemiyordum falan ama şimdi sabahları 1 ince dilim kepek yada tahıllı ekmek yiyorum,diğer öğünlerde asla ağzıma sürmüyorum,çünkü sabah onu tatmış olduğumdan cnm da istemiyor zaten..onun dışında öğlen ve akşamları ,belirli bi tabağım var kızlar,tabağın bi köşesine biraz et/balık/tavuk tarzı bişeyler,diğer köşesine de salata yada sebze türünden alıyorum..anlıycağınız hepsinden az az :) yanına da şalgam suyu ohh miss :) günde 2-3 lt kadar su içiyorum..arada bazen soda içiyorum..ha tabi bi de süt..tamamen keyfi oluyor :KK70: içine kahve katıp buzz gibi..spordan sonra çok iyi geliyor..meyve yemiyorum pek aradığımda söylenemez..öyle çok canım çekerse bi iki tane alıyorum o kadar..çayımı şekersiz içiyorum ( bu baya bi zamandır böyle ) tek sıkıntım tuz şuan..tansiyonum düştüğü için tuzu az kullanamıyorum :KK43: ama onun dışında genel olarak böyle
özetlersem eğer bol protein + sebze ve su tabiki :)

Egzersiz:
yapabildiğim kadar ( haftada 5-6 olabilir ) jillianın 3 türlü egzersizini yapıyorum şuan..
shred level 1
6w6p level 1
cardio kickbox
yaklaşık 1.5 saat sürüyor

Amacım:
kesinlikle şu iğrenç görüntümden kurtulmak..eski kilomu özledim :KK43:
istediğim hiç bi kıyafeti pantolonu giyemiyorum bu da beni baya sinir ediyor.düşünsenize,1 pantolon 1 tişört yada 1 pantolon 1 kazak tüm seneyi geçirdim :KK70:
artık böyle olmayacak
madem alan benim veren de ben olacağım :)

1 Ağustos/pazartesi: 3k
Diğerlerine nazaran daha kolay olanla başladım haftaya, antibiyotiğim bugün bitti ama diğerlerine devam edeceğim bir süre daha, henüz iyileşemedim :hasta: Ama beklediğimin aksine daha iyi hissettim pilates +banyodan sonra, bakalım inşallah yarın dahada iyi olurum güzelce yaparım pilatesimi çok özlemişim keratayı :KK74: Bu arada ölçüm yapmadım ama giyinirken enime daralmışım gibi geldi özellikle karın bölgemde yanlar ufalmış, hastalık sebebiyle 2 gün sadece çorba içmemden kaynaklanıyor olabilir, umarım fazla kas kaybetmemişimdir
geçmiş olsun cnm
dikkat et kendine

CuriousCat CuriousCat hangi günler hangisini yaptığını da yazar mısın
ben de aynı sıradan gitmek istiyorum :KK70:
ve bütün videoyu baştan sona yapabiliyor musun
ben 20 dakikadan sonra dayanamıyorum
25 i görmeden bırakıyorum sıfırdan başladığım için sanırım :işsiz:
Canım önce en az 8 gün bunu yap vücudun alışsın hareketlere, diğer türlü kendini yanlışlıkla sakatlayabilirsinde Allah korusun. Normal rutinim Pzts ve cmts: 21 günde yağlarınızdan kurtulun, Salı: Selülitsavar, Çarş: Süper Bir karın, Perş: Skinny Jean, Cuma:3K ve Pazarları dinlenme.. Bu hafta hastalıktan yeni kalktığım için 21 gün yapmaya korkuyorum açıkçası o yüzden diğerlerine göre daha yavaş olanlarla devam ederim diye düşündüm. Sen en iyisi 2 hafta başlangıç dvdsiyle vücudunu alıştır ve esnet ondan sonra üste saydıklarımı sırayla yaparsın :KK200:

Canım benim hayırlı olsun ama ben bu haftadan sonra katılabilirim çünkü cenaze evine gidip geliyorum arkadaşımın babası öldü ondan ben başlayınca görüşürüz
Başınız sağolsun :dua:

Canım önce en az 8 gün bunu yap vücudun alışsın hareketlere, diğer türlü kendini yanlışlıkla sakatlayabilirsinde Allah korusun. Normal rutinim Pzts ve cmts: 21 günde yağlarınızdan kurtulun, Salı: Selülitsavar, Çarş: Süper Bir karın, Perş: Skinny Jean, Cuma:3K ve Pazarları dinlenme.. Bu hafta hastalıktan yeni kalktığım için 21 gün yapmaya korkuyorum açıkçası o yüzden diğerlerine göre daha yavaş olanlarla devam ederim diye düşündüm. Sen en iyisi 2 hafta başlangıç dvdsiyle vücudunu alıştır ve esnet ondan sonra üste saydıklarımı sırayla yaparsın :KK200:

Tamam canım doğru diyorsun
başlangıç olana daha önceden alışığım hem daha kolay olur benim için :KK5:

02/08 --- yarım saat yürüyüş,
yarım saat kondisyon bisikleti
belim ağrıyor :KK43:
Ağırlığını sırtına değil kollarına doğru vermeye çalış bisiklette biraz öne eğilip, o zaman ağrı olmuyor, dik oturunca benimde kuyruk sokumum batıyor
1_100.jpg

X