Noa çok güzel bi koku yaPudramsı denildiği zaman benim ilk aklıma gelen "Noa"
For Her Edt mi Edp mi karar veremiyorumNarcisco Rodriguez For Her Edt
Çiçeksi pudramsı tatlı bir koku.
Mis gibi. Ama orijinalini öneriyorum.
Kuzumm bence edp olanı pembe şişeli yani daha güzel tatlımsı pudramsı miss gibi kokuyor kullanmadım ama sadece kokusuna bakmıştım ben edt olanı ise siyah şişedeki bunun kokusunu tam hatırlayamıyorum ama çiçeksi bi kokuydu sanırsam en çok pembe şişede olanı tutuldu zaten edp olanı yanıFor Her Edt mi Edp mi karar veremiyorum. Bilenler bana da bir yardımcı oluversin.
Kuzumm bence edp olanı pembe şişeli yani daha güzel tatlımsı pudramsı miss gibi kokuyor kullanmadım ama sadece kokusuna bakmıştım ben edt olanı ise siyah şişedeki bunun kokusunu tam hatırlayamıyorum ama çiçeksi bi kokuydu sanırsam en çok pembe şişede olanı tutuldu zaten edp olanı yanı ☺
Kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için. En iyisi deneyip iyice emin olmak, malum ucuz bir parfüm değil. Ama mağazalarda testerlarına denk gelemiyorumS sirinsmurff Ben de edp mi edt mi alsam diye çok araştırdım. İkisi de aynı gibi kokuyor zaten aslında.
Ama yorumlarda gördüm ki hep edt yani siyah şişeli olan daha çok sevilmiş. O yüzden edt aldım. Gerçekten güzel bir koku. Ağır, ben buradayım diyor. Çiçeksi, miskli, vanilyalı bir koku. Tatlılık vermiş vanilya.
Pembe şişe olan edp versiyonunda gül notası var mesela. Ben gül notasını pek sevmem ama dediğim gibi ikisi de aynı gibi zaten.
Ben tamamen çoğunluk edt daha güzel demiş diye onu aldım.
Bulgarı Bvl üretimden kalkmış heralde dp de yok nerden bulacağım?Bulgari BLV tek geçerim. Çok naif tertemiz mis gibi bı koku. İnsana banyodan çıkmış tertemiz bı his veriyor. Yıllardır bayılırım bu kokuya
Kesinlikle noaPudramsi ve ciceksi parfum onerisinde bulunur musunuz arkadaslar?Ayni zamanda kalici..Boyle temiz ve ferah bir koku istiyorum.
Hala bu kararımın arkasındayım gerçekten hem ciceksi hem pudra..Guerlain insolence tek geçiyorum..
Chloe signature tam aradığınız gibi .Pudramsi ve ciceksi parfum onerisinde bulunur musunuz arkadaslar?Ayni zamanda kalici..Boyle temiz ve ferah bir koku istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?