- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BELKİ BENİM İÇİN ÖNEMLİ. 50 LİRAYI VERİP 1 HAFTA KULLANDIKTAN SONRA KIRILIRSA ACİL YAZMAZ MISIN? SENİN DERTLERİN BİZİ DAHA DOĞRUSU BENİ İLGİLENDİRMEZ. BENİM DE ŞİMDİLİK DERDİM BU SANANE. İSTEMİYORSAN YORUM YAZMAYABİLİRSİN. SENİN DÜŞÜNCEN SANA KALSIN İSTEMEZ.dimi insanın ciğeri yanıyor resmen.
isteyen kızsın ama evet bunu küçümsüyorum bir de acil falan yazmış
allahım ya insanların ne dertleri var benim içim yanıyor bu konuyu gördüm sinir oldum
KIZIMI GÖNDERDİM ECZANE ZATEN YAN BİNANIN ALTINDA 5 DAKİKADA GİTTİ :)
malı kıymetli mi deniyor ,ne deniyor kibarcasıdimi insanın ciğeri yanıyor resmen.
isteyen kızsın ama evet bunu küçümsüyorum bir de acil falan yazmış
allahım ya insanların ne dertleri var benim içim yanıyor bu konuyu gördüm sinir oldum
TAMAM SANA ÖZELDEN MESAJ ATARIM :)
ama konunuzun yeri burası değil işte..BELKİ BENİM İÇİN ÖNEMLİ. 50 LİRAYI VERİP 1 HAFTA KULLANDIKTAN SONRA KIRILIRSA ACİL YAZMAZ MISIN? SENİN DERTLERİN BİZİ DAHA DOĞRUSU BENİ İLGİLENDİRMEZ. BENİM DE ŞİMDİLİK DERDİM BU SANANE. İSTEMİYORSAN YORUM YAZMAYABİLİRSİN. SENİN DÜŞÜNCEN SANA KALSIN İSTEMEZ.
LAFIM SANA DEĞİL :)ama konunuzun yeri burası değil işte..
bdv bölüm kuralları
1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.
2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.
3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.
4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.
Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın
site yenilendiği için konu taşıyamıyorum.LAFIM SANA DEĞİL :)
Başın sağolsun...
Zamanla yaralarını sararsın inşallah...
Çok zor.