- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
Kaç para ödedin ? Aynası var mı pudranın ? Benim kızımda dün aldı ,20tl vermiş bu ucuz olanı herhalde
Kızın mi? Pudra alacak yaşta bir kızınız mi var? Ben sizi soyle 20-25 arasi bir yasta saniyordum ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç para ödedin ? Aynası var mı pudranın ? Benim kızımda dün aldı ,20tl vermiş bu ucuz olanı herhalde
slm kırılan pudranı pudra fırçasıyla kullanabilirsinARKADAŞLAR PUDRAMI SÜRERKEN ELİMDEN DÜŞTÜ VE KIRILDI. NE YAPMALIYIIIM ÇOOK ACİİL
Kirilan fara alkolle pres yapiliyor ama pudrada nasil olur bilmem.
Kızın mi? Pudra alacak yaşta bir kızınız mi var? Ben sizi soyle 20-25 arasi bir yasta saniyordum ama
Hay maşallah. Inanamiyorum, timsah dondurmasindan sonraki en büyük şokumAy sağol ama kızım 21 yaşında bu yıl üni kazandı bende 48 yaşındayğn ama ruhum genç
Kimyacımısın kozmetikcimi? Alkol cilde iyi gelirmi ki?
hhhiiii çok korkunççç bu nasıl oldu
makyaj malzemelerini dezenfekte etmek için alkol kullanılır. pudra ve allıklara hiç değilse altı ayda bir spreyle alkol sıkmak lazım bakteri riskine karşı. kırılan farlar da bu yolla tamir edilir, youtube'a how to fix broken eyeshadow/powder yazın, milyon tane sonuç çıkar.
ARKADAŞLAR PUDRAMI SÜRERKEN ELİMDEN DÜŞTÜ VE KIRILDI. NE YAPMALIYIIIM ÇOOK ACİİL
PUDRAYI KIRIP ÇOK AZ ALKOL EKLEDİM DÜZLEŞTİRDİM KAPAĞINI KAPATTIM :)