Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Pudra'lar hakkında bilgili olanlar buraya.. :)

H

huzellik

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi huzellik
Bir kızım var. Daha 14 yaşında. Ama şu nesildeki bütün çocuklar 13-14 yaşına bastıklarında neredeyse makyaja sarıyorlar. Benim kızda yüzündeki bir kaç sivilceyi ölüm kalım meselesi haline getiriyor.sırnaşık şey Şimdi tutturmuş PUDRA kullancam diye. Eğer pudra kaliteli olursa kıza bir zararı olur mu? Avon'un almayı düşünüyorum.şutarafagitti

Bana yardmcı olun kuzularım :)

• Konu Sahibi huzellik
evet dandik markalardansa cildi hava aldıracak kaliteli pudralar sivilceleri kurutup görünümünü düzleştiriyor ben yinede çok kullanmıyorum onun yerine bebe pudrası sürüyorum. birde eve gelince mutlaka yıkasın yaz sıcaklarındada fazla süründe cilt nefes alamıyor gözenekleri tıkıyor ama fondotenden iyidir.

• Konu Sahibi huzellik
avonu ben hiç kaliteli bulmuyorum daha beter etmesin cildini mazallah maybelline pudraları hafif oluyor ondan kullanabilir ama bu yaşta fazla kullanmaması yada hiç kullanmaması tavsiyemdir yüzünü sık temizlemeli onun yerine,, oyaşta cilt çok yaglanır sebum dengeleyici (kurutucu olmayan yalnız)bi jelle sabah akşam temizlemeli diye düşünüyorum canım

• Konu Sahibi huzellik
avonun pudrasını kullanıyorum ve çok memnunum..isterse kullanabilir.. yanlız avonun fondatenlerine hiç bulaşmasın..pudraları gibi iyi değil..

• Konu Sahibi huzellik
lancome kullanıyorum dehşet birşey arkadaşlar.yani aslında fondetenin kalıntı bıraktığını ve sürdüğün zaman yüzünde çok belli oluyor ben bunu hiç sevmiyorum o yüzdende kullanmıyordum.
ama bir arkadaşımın sayesinde lancome yle tanıştım ve çok memnunum.fondeteni krem fondoten kokusu harika cilttede çok güzel duruyor en güzeli fondoten olduğu belli değil.en altta fondoten iki kat pudrası var pudranın biri simli çok güzel diğeri mat.normalde çok pahalı fondetenleri.ama benim arkadaşın eşi biryerden getittirmiş eşi için bende istedim sağolsun getirdiler.50 ytl ye almıştım.boyner de sormuştuk eşimle çok pahalıydı.çok memnun kaldığım için tekrar istedim.arkadaşlarda istiyorlar hep çok alan oldu.kız kardeşimede gönderdim :KK66:) gerçekten çok güzel...

• Konu Sahibi huzellik
ablacım ben avonun ürünleri bulaşmasını tavsiye etmiyorum ne yazık ki.
eğer illa kullancağım diyorsa mineral pudralara bakmanı tavsiye ederim tabi biraz pahalı oluyolar ama cildine en az zararı verecek ürünü seçmelisiniz.

ben o yaşlardayken annemle gidip innovanın şeffaf pudrasını almıştım. hafif sedefli. tabi o zamanlar mineral pudra filan nerdeee.

• Konu Sahibi huzellik
Canım ben 3 sene avon 2 senede oriflame da satış yapmıştım.Avon u Hiç tavsiye etmem.Millete yalancı olmayayım diye kendi cilt tipime göre kullanabileceğim tüm ürünlerini kullanmıştım.Ucuz yollu bir şey istiyorsanız avon yerine oriflameyi tercih edin derim ben.Fakat bütçeyi biraz zorlarsanız mineralli ürünler kullanın.Ve son tavsiyem akşam ve sabahları sebamed sabun ile yüzünü güzelce yıkasın .Malum gözenekleri kapanacak.

• Konu Sahibi huzellik
evet kesinlikle avona başlamasın, hele ki cildin en hassas olduğu ergenlikte...avonun clearskin serisini yani cilt temizleyici akne önleyici etkileri olan ürününü kullanan arkadaşlarım bıraktılar hep, yine hep avon satan tanıdıklara sordum ruj al kalem al parfüm al ama cilt ürünü alma diyorlar, gece kremi gündüz kremi fln bişeler aldı annem yine avondan yüzünde tüylenme yaptı o da...aman diyorumm...tedbirinizi alın :)

• Konu Sahibi huzellik
Clinique markasının mineral pudrasından forumda bahsetmişlerdi. Bir bak istersen. mineral olması sebebi ile süslü gençler için zararı en az düzeyde kalır.

X