• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Pudra Rengi Hangi Renklerle Kullanılabilir?

perrmanganat

Güven denen şey tek kullanımlık..
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
1.417
632
363
Kızlar nişanımda giymeyi planladığım kıyafet beyaz bir elbise ve pudra rengi işlemeli bir ceket. Üzerine bir eşarp arıyorum ama eşarp olarak hangi renk kullanayım karar veremedim. Sizce fuşya renkte bir eşarp alsam nasıl olur?

Bence pembe ve tonları çok güzel gider ona göre birşey almalısın

fusya rengi eşarp bence olmaz cok sırıtır rengarenk olur.bence esarbını pastel tonlarda veya soft renklerde şeçmelisin(pudra pembe- beyaz-krem vs) hatta biraz desenli olsun hareket katsın kıyafetıne.Ayakkabın ve cantanıda ceketıne uydurabılırsın birde yuzunde kocaman bı gulumseme bu tum kombınlere deger mutluluklar diliyorum :)

Kızlar nişanımda giymeyi planladığım kıyafet beyaz bir elbise ve pudra rengi işlemeli bir ceket. Üzerine bir eşarp arıyorum ama eşarp olarak hangi renk kullanayım karar veremedim. Sizce fuşya renkte bir eşarp alsam nasıl olur?

Ten ve göz renginizi vs bilmedigimiz icin isabetli bir renk söyleyemek pek mümkün degil,
kendinizi biraz tarif ederseniz iyi olur.

Son anda kararımdan caymazsam giyeceğim kıyafet bu kızlar. Ben öyle cafcaflı şeyler giyemem yapıma ters :1:

Bu tarz şeyler beğeniyorum. Üstüne fuşya tek renk eşarp düşünmüştüm. Kuaföre sade bir şekilde yaptıracaktım. Başka hangi renkler olabilir ki? Ayakkabı da ona uygun olacak tabii. Ne dersiniz?

$aaa.jpg

ben fuşyayı destekliyorum hala,çok tatlı olur,hareket ve renk katar bu sadeliğe,dediğim gibi altına fuşya ayakkabı ve çanta harika olur :31:

Teşekkür ederim kızlar önerilerinizi değerlendireceğim, bir de bir soru daha :

Sizce giyeceğim kıyafet nasıl? Çok mu sade dersiniz? Broşla ya da eşap şekliyle falan daha hareketli hale getirebilirim. Öyle bilindik nişan kıyafetleri giyemem, giyersem ben olmam, hoşlanmıyorum öyle cancanlı şeylerden zaten.

ben fuşyayı destekliyorum hala,çok tatlı olur,hareket ve renk katar bu sadeliğe,dediğim gibi altına fuşya ayakkabı ve çanta harika olur :31:

Fuşya saten eşarp aldım canım, tüylü başörtü çiçeği aldım aynı renkte ve sonra da aynı renk bu saten çantayı aldım:
$Fusya-El-Cantasi__51687720_0.jpg
Birebir aynı tonlarda.

Aynı renkte bir de ayakkabı bulabilsem güzel olacaktı ama bulduklarım hep topuklu ve benim muhtelif nedenlerden ötürü topuklu giymem mümkün değil. En fazla bu kadar topuklu giyebilirim ve bulamadım da.
$DSC05370.jpg

Ama durmak yok aramaya devam :1:

Son düzenleme:
Back