Pudra Kokulu Temizlik Hissi Veren bi Parfüm Arıyorum

Kızlar bu kokuyu çook merak ettim.Bende ağır şekerli parfüm kullanamıyorum.Alerjimde var zaten burnum kaşınıyor hemen :)) Birşey soracağım dp'ye gidip noa mı diyeceğim sadece tek çeşit mi bu parfüm?Bilmiyorum diye yanlış bir koku vermesinlerde ondan.Hangi çeşidi ise tam olarak bana ismini vermeniz mümkün mü?

evet canım sana diyorum çok teşekkürler:))zaten dünden beri sürekli sıkıyorum ve inan bende bikaç kez hapşurdum çünkü ilk sıkışta çok ağır geliyor ama sonra mükemmel,seninle özdeşleşti demek bu koku aslında güzel bişey seni tanıyanların aklına noa denince ilk gelecek isim oluşun,ama bende inanıyorum tenime çok güzel yakıştığına inan ev parfüm dolu bi yığın para dökmüşümdür parfüme ama hiçbirini bu kadar sevmedim üzerimden buram buram kokusu gelince burnuma bi mutlu oluyorum nedense... demkki çok sevmişim bende uzun yıllar vazgeçemem umarım,tekrardan sağol

Süper çok sevindim canım. Evet ben de ilk defa böyle bir şey diyen gördüm. Yaşlı kokusu diyen :) Güle güle kullan canım...

Sadece noa canım. Cacharel Noa. Ama noa dersen bile tek parfüm var.

Ricca ederim canım. Çok sevindimmm inşallah yıllarca vazgeçmezsin. Koku bir insanda çok önemli gerçekten. İnan benim de dolabımda parfüm kaynıyor. Ama odama sıkıyorum onları hahaha. Hatta tuvalete. Odama bile noanın ordaki deodorantlarından aldım ondan sıkıyorum.

Sadece noa canım. Cacharel Noa. Ama noa dersen bile tek parfüm var.[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim.Umarım benimde hoşuma gider.Tenime uyar kokusu..

kızlar bu noanın orjinalinde sadece edtsi mi var edp olanı varsa alıcam yada edtsini kullandınız mı kalıcı mı?

kizlar bende bu noa yi deniyecegim yillardir lacoste touch of pink kullaniyorum bugun baska bir parfum almaya gittim okadar parfum siktim hiç birini begenmedim yine touch of pink alip ciktim bende oyle temiz pudra kokan bisey ariyorum sizin yorumlarinizdan sonra hiç dusunmeden simdi netten siparis vericem ustelikde touch of pinkle ayni fiyat 57 € ben fransada oldugum için malesef orjinal in disinda bulamam

canımm kesinlikle gucci envy me yi dene cokkkk memnun kalırsın tam aradıgımn bir koku

İnşallah memnun kalırsın canım, çünkü ben hep doldurma kullandım. D&p den. Orjinalinin kokusu değişik biraz D&P ye göre. İnşallah beğenirsin canım :)

selam kızlar bunu size üstümde buram buram noa kokusuyla yazıyorumm Sonunda gidip aldım ve bayıldım yazın değiştirceğimi düşünmüyorummm bidahaa dün de ablamın parfümü sıktıktan sonra duşmu aldın sorusuyla aradığım parfümü bulduguma inanıyorummm

Hahahayt.... Çok sevindim canım ! Süper bir şey. Ay valla alan herkes bayıldı. Eğer beğenmeseydiniz mahçup olucaktım.

boynerde sordum edt si varmış sadece birde noa perleyi denedim ama resmen pazar parfümleri gibi kokuyodu hiç beğenmedim

boynerde sordum edt si varmış sadece birde noa perleyi denedim ama resmen pazar parfümleri gibi kokuyodu hiç beğenmedim

Perle'yi bilmiyorum canım. Çirkin kokuyor olabilir :)
Noa güzel. Orjinal'i için beğenmeyenlere bir şey diyemem. Ama D&P den alıp da beğenmeyenlerin zevkine şaşarım büyük ihtimal

ben dp deki noa yı beğenmedim... uzun bi süre bekleyince ortaya çıkan koku güzel ama çok zaman geçmesi gerekio ilk sıkınca hiç beğenmedim ben...

ben dp deki noa yı beğenmedim... uzun bi süre bekleyince ortaya çıkan koku güzel ama çok zaman geçmesi gerekio ilk sıkınca hiç beğenmedim ben...

Peki en beğendiğin koku ney canım ?​

pudra kokuları daha çok benim kışın tercih ettiğim kokulardandır yazın daha çiçeksi kokular kullanıyorum kışın avondan soft musk almıştım testerden koklayıp 15tlye çok beğendim tam bir pudra kokusu ve yarısından çoğu duruyor kalanını da artık seneye kullanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…