Canım bana diyorsun sanırım, rica ederim :) Çok sevindim senin adına !!! Aynen ağır parfümlere inat bir parfümdür. Benim babam da ağır parfüm sevmez , başı ağrır. Benim de öyle, ama bu kokumu çok seviyor. Bu kokunun tek tuhaf yanı, ben çok sıktığım için olabilir, sıktığım an 2-3 kez hapşuruyorum hahaha
Bugün hatta, gelirken bir şey oldu. 2008 yılında bir dershaneye gidiyordum, ordaki arkadaşımla karşılaştım öperken birbirimizi, kız "hala mı noa , hala mı noa yaaa" dedi.
Ben de "tabi kızım 2005 ten beri, bırakamıyorum" dedim.
Kız da dediki "ama kızım sana çok yakışıyor ya, ben kendime aldım güzel durmadı ben de, benim bir arkadaşım da aldı onda da güzel durmadı, ama seni görünce gideriyorum bu kokuya özlemimi" dedi.
Yakıştıysa, asla vazgeçebileceğini sanmıyorum :)
evet öyle oldu bugün gittim denemeye tekrardan dedim koluma sık yarın karar vericem alıp almıycağıma cidden dediğiniz gibi temiz pudralı saf bi koku yani her yaştan bayan kullanabilir kız öyle deyince bende far away gibi bişey sandım bence o asıl tam teyze kokusu yarın alıcam bende tenim çok beyaz cuk oturdu koku:)
Kızlar bu kokuyu çook merak ettim.Bende ağır şekerli parfüm kullanamıyorum.Alerjimde var zaten burnum kaşınıyor hemen :)) Birşey soracağım dp'ye gidip noa mı diyeceğim sadece tek çeşit mi bu parfüm?Bilmiyorum diye yanlış bir koku vermesinlerde ondan.Hangi çeşidi ise tam olarak bana ismini vermeniz mümkün mü?
evet canım sana diyorum çok teşekkürler:))zaten dünden beri sürekli sıkıyorum ve inan bende bikaç kez hapşurdum çünkü ilk sıkışta çok ağır geliyor ama sonra mükemmel,seninle özdeşleşti demek bu koku aslında güzel bişey seni tanıyanların aklına noa denince ilk gelecek isim oluşun,ama bende inanıyorum tenime çok güzel yakıştığına inan ev parfüm dolu bi yığın para dökmüşümdür parfüme ama hiçbirini bu kadar sevmedim üzerimden buram buram kokusu gelince burnuma bi mutlu oluyorum nedense... demkki çok sevmişim bende uzun yıllar vazgeçemem umarım,tekrardan sağol
kızlar bu noanın orjinalinde sadece edtsi mi var edp olanı varsa alıcam yada edtsini kullandınız mı kalıcı mı?
kizlar bende bu noa yi deniyecegim yillardir lacoste touch of pink kullaniyorum bugun baska bir parfum almaya gittim okadar parfum siktim hiç birini begenmedim yine touch of pink alip ciktim bende oyle temiz pudra kokan bisey ariyorum sizin yorumlarinizdan sonra hiç dusunmeden simdi netten siparis vericem ustelikde touch of pinkle ayni fiyat 57 € ben fransada oldugum için malesef orjinal in disinda bulamam
kızlar bu noanın orjinalinde sadece edtsi mi var edp olanı varsa alıcam yada edtsini kullandınız mı kalıcı mı?
selam kızlar bunu size üstümde buram buram noa kokusuyla yazıyorummSonunda gidip aldım ve bayıldım yazın değiştirceğimi düşünmüyorummm bidahaa dün de ablamın parfümü sıktıktan sonra duşmu aldın sorusuyla aradığım parfümü bulduguma inanıyorummm
boynerde sordum edt si varmış sadece birde noa perleyi denedim ama resmen pazar parfümleri gibi kokuyodu hiç beğenmedim
ben dp deki noa yı beğenmedim... uzun bi süre bekleyince ortaya çıkan koku güzel ama çok zaman geçmesi gerekio ilk sıkınca hiç beğenmedim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?