• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra Kokulu Temizlik Hissi Veren bi Parfüm Arıyorum

candy tutkunlarındanım bende :D kadın bunu ilk okul kızları kullanıo artık dedi noa yı bende merak ettim yarın ilk işim gidp denemek olucak bu kokuyu uzun zamandır bende bahsedilenden arıyordumm konuyu acandan da öneri verenden de allah razı olsunnnn muahhh :54::12::12:

Evet, Candy'i benim kardeşim kullanıyor. Kendisi 13 yaşında. Bir de çok şekerli canım ya.
Ne bahsetmişim ama hehe:1:

Bende bahar - yaz ayları için bu tarz bir koku arıyordum.
Yorumları okuyunca Cacharel Noa kokusunu bende çok merak ettim.
bir ara alıp bende deniyeyim bari :34:

Bende bahar - yaz ayları için bu tarz bir koku arıyordum.
Yorumları okuyunca Cacharel Noa kokusunu bende çok merak ettim.
bir ara alıp bende deniyeyim bari :34:

Bende ki şans ya noa almaya giiderim noa biterr cuma gelcekmiş:110::110:

noa yı tavsiye eden arkadaşa teşekkür ediyorum,bugün kokusunu dahi bilmeyerek sadece buradaki yorumlarla parfüme bakmaya gittim,koluma sıktığım ilk andan itibaren bayıldım kokusuna gerçekten aradığım koku buymuş dedim,aldığımdan beri bikaç kez sıktım tenime zaten koku oldukça kalıcı ama durdukça güzelleşiyor sanki,eşim bile farketti o fazla ağır kokulardan hoşlanmaz bunu çok sevdik tenime çok yakıştı artık uzuuun bi zaman noa kullanırım kesin,şuan bunu yazarken bile üzerimden mis gibi geliyor kokusu çok beğendim:34:

Bende ki şans ya noa almaya giiderim noa biterr cuma gelcekmiş:110::110:

Olur öyle arada... Sen de cuma günü alırsın boşver.
Ben daha bakamadım bile :9:

Bu ay maşallah, onu alayım bunu alayım derken baya bi harcama yaptım... Sanırım en iyisi ay başında falan bakmak.. :9:

Olur öyle arada... Sen de cuma günü alırsın boşver.
Ben daha bakamadım bile :9:

Bu ay maşallah, onu alayım bunu alayım derken baya bi harcama yaptım... Sanırım en iyisi ay başında falan bakmak.. :9:

Aynen canım yaa çeyizmiş kıyafetmiş parfümmüş derkenn :27::27:

bence de noa. bende bargellonun ki vardı ama dpninki çok daha güzelmiş... noa sevdiğim kokular arasında benimde...

bende bu tarz bi koku arıyodum bugün dpye gittim ordaki kıza tarif ettim bana issey miyake ,salvador dali bide armani fair mi ne dedi onları denetti armani dediği ilk baş ağırdı ama üstünden 5dk falan geçince güzel oldu sonuç olarak ben en çok issey mikayei beğendiğin aslında bende noa almak için gitmiştim ama onu yaşlı teyzeler alıyor dedi bana denetmedi bile gerçi noa yı daha önce denemiştim ama hastaydım o zaman tam kokusunu alamamştım ama issey miyakede güzel kokuyor salvador dalide güzeldi bu arada gittiğinde bi bak derim

İlginç :1: Denetmedi mi ? Yaşlı teyzeler mi alıyormuş ? Ben hiçbir yaşlı teyze de denk gelmedim :50: Benim annem 44 yaşında ve issey miyake kullanıyor. İssey miyake daha çok yaşlılara hitap ediyor canım. Ordaki bayan biraz tuhafmış doğrusu :) Hani ne bileyim, burberry filan desen tamam yaşlı teyzeler alıyor ama noa alacaklarını sanmıyorum :)

noa yı tavsiye eden arkadaşa teşekkür ediyorum,bugün kokusunu dahi bilmeyerek sadece buradaki yorumlarla parfüme bakmaya gittim,koluma sıktığım ilk andan itibaren bayıldım kokusuna gerçekten aradığım koku buymuş dedim,aldığımdan beri bikaç kez sıktım tenime zaten koku oldukça kalıcı ama durdukça güzelleşiyor sanki,eşim bile farketti o fazla ağır kokulardan hoşlanmaz bunu çok sevdik tenime çok yakıştı artık uzuuun bi zaman noa kullanırım kesin,şuan bunu yazarken bile üzerimden mis gibi geliyor kokusu çok beğendim:34:

Canım bana diyorsun sanırım, rica ederim :) Çok sevindim senin adına !!! Aynen ağır parfümlere inat bir parfümdür. Benim babam da ağır parfüm sevmez , başı ağrır. Benim de öyle, ama bu kokumu çok seviyor. Bu kokunun tek tuhaf yanı, ben çok sıktığım için olabilir, sıktığım an 2-3 kez hapşuruyorum hahaha :9:
Bugün hatta, gelirken bir şey oldu. 2008 yılında bir dershaneye gidiyordum, ordaki arkadaşımla karşılaştım öperken birbirimizi, kız "hala mı noa , hala mı noa yaaa" dedi.
Ben de "tabi kızım 2005 ten beri, bırakamıyorum" dedim.
Kız da dediki "ama kızım sana çok yakışıyor ya, ben kendime aldım güzel durmadı ben de, benim bir arkadaşım da aldı onda da güzel durmadı, ama seni görünce gideriyorum bu kokuya özlemimi" dedi.
Yakıştıysa, asla vazgeçebileceğini sanmıyorum :)

kac lıraymıs bu parfum cok merak ettım....

Canım, d&p den alırsan, büyüğü 24 tl. Küçüğü 13 tl. Zam gelmediyse.
Ama orjinali 170 filan sanırım büyüğü.
Ama bak şimdi nete baktım internette 100 ml i 140 tl :) Bence gayet uygun diğer parfümlere göre.

Son düzenleme:
İlginç :1: Denetmedi mi ? Yaşlı teyzeler mi alıyormuş ? Ben hiçbir yaşlı teyze de denk gelmedim :50: Benim annem 44 yaşında ve issey miyake kullanıyor. İssey miyake daha çok yaşlılara hitap ediyor canım. Ordaki bayan biraz tuhafmış doğrusu :) Hani ne bileyim, burberry filan desen tamam yaşlı teyzeler alıyor ama noa alacaklarını sanmıyorum :)

Katılıyorum sana canım yaşlı teyzelerin bu tarz koku seviceğini pek sanmıyorum rastlamadımda genellikle ağır ve yoğun parfümleri tercih ediyorlar ordaki satıcı bende kendi zevkine göre yapmış:9::9:

Katılıyorum sana canım yaşlı teyzelerin bu tarz koku seviceğini pek sanmıyorum rastlamadımda genellikle ağır ve yoğun parfümleri tercih ediyorlar ordaki satıcı bende kendi zevkine göre yapmış:9::9:

Aynen canım ya ben de ilk defa duyduummm... Bence o an elinde yoktu, denettiremedi ama bunu denettirmedi gibi yansıtıp başka parfüm satmaya çalıştı :)
Bu arada umarım sen de cuma günü kavuşursun bakalım hayırlısı :)

Bir deee... ben bir kokuyu da beğenmiştim o da pudra gibi sanki, ismi ritim. Dp den. Ama yazılışını ve ya başka bir ismi var mı bilmiyorum. RİTİM derseniz anlar sanırım. Bir ara parfüm alınca onu hediye ediyorlardı küçük bir şişede. Gitmişken onu da sor efuli :) Hani maksat koku bakmak.

$822877.webp $CK_secret_obsession_50ml_W.webp
CK'dan vazgeçme derim:1:

Bir deee... ben bir kokuyu da beğenmiştim o da pudra gibi sanki, ismi ritim. Dp den. Ama yazılışını ve ya başka bir ismi var mı bilmiyorum. RİTİM derseniz anlar sanırım. Bir ara parfüm alınca onu hediye ediyorlardı küçük bir şişede. Gitmişken onu da sor efuli :) Hani maksat koku bakmak.

tamam tatlım aldım notlarıma onada bakıciğimmm :24::24:

Evet kış kokusu bunlar yaza giriyoruz biz dimi pardon:1: Sabun kokusu deyince aklıma hep secret obsession gelir benim

evet öyle oldu bugün gittim denemeye tekrardan dedim koluma sık yarın karar vericem alıp almıycağıma cidden dediğiniz gibi temiz pudralı saf bi koku yani her yaştan bayan kullanabilir kız öyle deyince bende far away gibi bişey sandım bence o asıl tam teyze kokusu yarın alıcam bende tenim çok beyaz cuk oturdu koku:)

Back
X