Sana şu kadar söyleyebilirim ki; Cacharel Noa.
2005 senesinden beri yani 7 yıldan beri vazgeçemediğim, değiştirmek için bir sürü parfüm alıp da asla değiştirip , vazgeçemediğim bir koku !
Yok yani yok olmuyor. Bırakamıyorum ! Artık insanlar beni bu kokumla tanıyor.
Kimler kimler durdurup sormadı ki....
Yolda çevirip,okulda çevirip,otobüste çevirip :)
Hele (eski)erkek arkadaşım, noa yı benim kendi kokum sanıyormuş :)
Bir gün başka bir parfüm sıkınca, "bugün parfüm sıkmışızzz" deyince ortaya çıkmıştı.
Ve şu kadar söyleyim, odama bile sindi kokusu, her şeyimde bu koku.
Bulaştı yapıştı bana. Ve çok kalıcı. Sabah sıkarım, gece bana parfümün püfür püfür kokuyor diyenler oldu.
Ben orjinalini almak kısmet olmadı ama d&p den dolduruyorum. Mükemmel. Ama kesinlikle doldurma d&p !
Orjinali de ilk sıkınca birebir değil, ama azcık zmn geçince aynı kokuyor :)
Tavsiye ederimmmmmmm !
Ha bir de ikinci kokum var, onu çok nadir sıkıyorum, 2-3 ay olmuştur hiç sıkmayalı. Çünkü noa benim alışkanlığım vazgeçilmezim.
İkinci kokum da avon un soft musk.
Avon kokularını pek sevmem. Ama soft musk ı bir yıl önce keşfettim. O da bazı arkadaşlarımda hiç kalıcı olmamış ama ben de çok kalıcıydı.
Ve noa da ten e uyması çok önemli. Benim tenimde kokuyu beğenip, alan ve sonra başkasına veren arkadaşlaarım oldu.
Gerekçeleri " sendeki gibi kokmuyor" du.
Canım çok teşekkür ederim sana üşenmeden yazmışşın aradığım koku tamda senin tarif ettiğin gibi bi koku ben anlatmış gibi oldum vallaBu parfümün adını çok duydum bu sitede zaten ilk işim gidip bunu almak olucak
Rica ederim canım... Ama ilk sıkışa aldanma. Yani ilk sıkışta değişik gelebilir. Sindikçe anlayacaksın. Hele rüzgarda süper :) İnşallah tenine yakışırrrr.... Tenin ne renk ?
Sana şu kadar söyleyebilirim ki; Cacharel Noa.
2005 senesinden beri yani 7 yıldan beri vazgeçemediğim, değiştirmek için bir sürü parfüm alıp da asla değiştirip , vazgeçemediğim bir koku !
Yok yani yok olmuyor. Bırakamıyorum ! Artık insanlar beni bu kokumla tanıyor.
Kimler kimler durdurup sormadı ki....
Yolda çevirip,okulda çevirip,otobüste çevirip :)
Hele (eski)erkek arkadaşım, noa yı benim kendi kokum sanıyormuş :)
Bir gün başka bir parfüm sıkınca, "bugün parfüm sıkmışızzz" deyince ortaya çıkmıştı.
Ve şu kadar söyleyim, odama bile sindi kokusu, her şeyimde bu koku.
Bulaştı yapıştı bana. Ve çok kalıcı. Sabah sıkarım, gece bana parfümün püfür püfür kokuyor diyenler oldu.
Ben orjinalini almak kısmet olmadı ama d&p den dolduruyorum. Mükemmel. Ama kesinlikle doldurma d&p !
Orjinali de ilk sıkınca birebir değil, ama azcık zmn geçince aynı kokuyor :)
Tavsiye ederimmmmmmm !
Ha bir de ikinci kokum var, onu çok nadir sıkıyorum, 2-3 ay olmuştur hiç sıkmayalı. Çünkü noa benim alışkanlığım vazgeçilmezim.
İkinci kokum da avon un soft musk.
Avon kokularını pek sevmem. Ama soft musk ı bir yıl önce keşfettim. O da bazı arkadaşlarımda hiç kalıcı olmamış ama ben de çok kalıcıydı.
Ve noa da ten e uyması çok önemli. Benim tenimde kokuyu beğenip, alan ve sonra başkasına veren arkadaşlaarım oldu.
Gerekçeleri " sendeki gibi kokmuyor" du.
bende bu tarz bi koku arıyordum ve yazdıklarından etkilendim açıkçası önümüzdeki günlerde mutlaka bakmaya gideceğim ben beyaz tenli sarışınım yakışırmı acaba,senin tenin ne tonda?
tam da NOA' yı önerecektim ki gördüm bu yorumu..Bu kadar uzun yoruma değen bir parfüm..Bebek teni gibi bildiğin pudra kokusu..ne anlatsam boş..
inan farklı..
Rica ederim canım... Ama ilk sıkışa aldanma. Yani ilk sıkışta değişik gelebilir. Sindikçe anlayacaksın. Hele rüzgarda süper :) İnşallah tenine yakışırrrr.... Tenin ne renk ?
İnşşallah yakışır bendede anlattıgın gibi durursa aradıgım parfümü buldum demektir.beyaz tenliyim canım
Ben d&p kullanıyorum canım. Açık yani. Ama orjinalini de param olduğu bir dönem ve ya babama-anneme doğum günümde aldırabilirim hehe
Onu sıkmıştım bir yerde, o da güzel. Ama onun notasında farklı bir koku daha var sanırım. O azcık değişik.
Canım ben şöyle söyleyim, saydamımHehehe. Lakabım florasan :) Bildiğin beyazım :) Ben de sarışınım. O zaman inşallah yakışacaktır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?