Pudra Kokulu Temizlik Hissi Veren bi Parfüm Arıyorum

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.033
198
35
Kızlaaar Merhabaa ;

Böyle pudra kokulu insanın koklamaya doyamayacagı temizlik hissi veren kalıcı bi parfüm arıyorummm

Pudra kokulu olan parfümler kalıcı olmuyor malesef. En bilineni de noa zaten.

2011de çıkmış bir koku var bir de tom ford violet blonde. Pudralı odunsu bir koku.

haklısınn Armani mania yda bu tarz bi parfüm bayılıyorum kokusuna ama 1 saat sonra pufff

Sana şu kadar söyleyebilirim ki; Cacharel Noa.
2005 senesinden beri yani 7 yıldan beri vazgeçemediğim, değiştirmek için bir sürü parfüm alıp da asla değiştirip , vazgeçemediğim bir koku !
Yok yani yok olmuyor. Bırakamıyorum ! Artık insanlar beni bu kokumla tanıyor.
Kimler kimler durdurup sormadı ki....
Yolda çevirip,okulda çevirip,otobüste çevirip :)
Hele (eski)erkek arkadaşım, noa yı benim kendi kokum sanıyormuş :)
Bir gün başka bir parfüm sıkınca, "bugün parfüm sıkmışızzz" deyince ortaya çıkmıştı.
Ve şu kadar söyleyim, odama bile sindi kokusu, her şeyimde bu koku.
Bulaştı yapıştı bana. Ve çok kalıcı. Sabah sıkarım, gece bana parfümün püfür püfür kokuyor diyenler oldu.
Ben orjinalini almak kısmet olmadı ama d&p den dolduruyorum. Mükemmel. Ama kesinlikle doldurma d&p !
Orjinali de ilk sıkınca birebir değil, ama azcık zmn geçince aynı kokuyor :)
Tavsiye ederimmmmmmm !
Ha bir de ikinci kokum var, onu çok nadir sıkıyorum, 2-3 ay olmuştur hiç sıkmayalı. Çünkü noa benim alışkanlığım vazgeçilmezim.
İkinci kokum da avon un soft musk.
Avon kokularını pek sevmem. Ama soft musk ı bir yıl önce keşfettim. O da bazı arkadaşlarımda hiç kalıcı olmamış ama ben de çok kalıcıydı.
Ve noa da ten e uyması çok önemli. Benim tenimde kokuyu beğenip, alan ve sonra başkasına veren arkadaşlaarım oldu.
Gerekçeleri " sendeki gibi kokmuyor" du.​

Canım çok teşekkür ederim sana üşenmeden yazmışşın aradığım koku tamda senin tarif ettiğin gibi bi koku ben anlatmış gibi oldum valla Bu parfümün adını çok duydum bu sitede zaten ilk işim gidip bunu almak olucak

Rica ederim canım... Ama ilk sıkışa aldanma. Yani ilk sıkışta değişik gelebilir. Sindikçe anlayacaksın. Hele rüzgarda süper :) İnşallah tenine yakışırrrr.... Tenin ne renk ?

Rica ederim canım... Ama ilk sıkışa aldanma. Yani ilk sıkışta değişik gelebilir. Sindikçe anlayacaksın. Hele rüzgarda süper :) İnşallah tenine yakışırrrr.... Tenin ne renk ?

bende bu tarz bi koku arıyordum ve yazdıklarından etkilendim açıkçası önümüzdeki günlerde mutlaka bakmaya gideceğim ben beyaz tenli sarışınım yakışırmı acaba,senin tenin ne tonda?

tam da NOA' yı önerecektim ki gördüm bu yorumu..Bu kadar uzun yoruma değen bir parfüm..Bebek teni gibi bildiğin pudra kokusu..ne anlatsam boş..
inan farklı..

Son düzenleme:
bende bu tarz bi koku arıyordum ve yazdıklarından etkilendim açıkçası önümüzdeki günlerde mutlaka bakmaya gideceğim ben beyaz tenli sarışınım yakışırmı acaba,senin tenin ne tonda?

Canım ben şöyle söyleyim, saydamım Hehehe. Lakabım florasan :) Bildiğin beyazım :) Ben de sarışınım. O zaman inşallah yakışacaktır :)​

tam da NOA' yı önerecektim ki gördüm bu yorumu..Bu kadar uzun yoruma değen bir parfüm..Bebek teni gibi bildiğin pudra kokusu..ne anlatsam boş..
inan farklı..

Gerçekten ! Bebek teni gibi. Böyle şampuan gibi,, krem gibi. Açıkçası ben köpeğimin ismini bile noa koyacaktım. O derece seviyorum. Hatta, açıkçası kıskanıp alanlar çok oldu ! Ama hiçbirine yakışmadı allahtan hıh Sevmiyorum yakınımdakilerin ben gibi kokmasını :S Ve bir şey diyeyim , ben bu parfümü 10 gün sıkmasam yine noa kokarım çünkü artık bi şekilde sindi tenime.

İnşşallah yakışır bendede anlattıgın gibi durursa aradıgım parfümü buldum demektir.beyaz tenliyim canım

İnşşallah yakışır bendede anlattıgın gibi durursa aradıgım parfümü buldum demektir.beyaz tenliyim canım

Amin canım benim :)))))))) Hehe, ya eğer parfümü alırsan ve kullanmaya başlarsan, düşüncelerini burada yazar mısın ? Merak ederim beğendin mi, beğenmedin mi ?

Tamamm canım yazıcamm hemenn pazara kadar almış olurummm Peki tatlım sen açık mı kullanıyordun orjinal mi

Ben d&p kullanıyorum canım. Açık yani. Ama orjinalini de param olduğu bir dönem ve ya babama-anneme doğum günümde aldırabilirim hehe

Onu sıkmıştım bir yerde, o da güzel. Ama onun notasında farklı bir koku daha var sanırım. O azcık değişik.

İşte bu güzel oldu çünkü bend ehep dp den alyorummm parfümlerimi

bende bu tarz bi koku arıyodum bugün dpye gittim ordaki kıza tarif ettim bana issey miyake ,salvador dali bide armani fair mi ne dedi onları denetti armani dediği ilk baş ağırdı ama üstünden 5dk falan geçince güzel oldu sonuç olarak ben en çok issey mikayei beğendiğin aslında bende noa almak için gitmiştim ama onu yaşlı teyzeler alıyor dedi bana denetmedi bile gerçi noa yı daha önce denemiştim ama hastaydım o zaman tam kokusunu alamamştım ama issey miyakede güzel kokuyor salvador dalide güzeldi bu arada gittiğinde bi bak derim

candy tutkunlarındanım bende kadın bunu ilk okul kızları kullanıo artık dedi noa yı bende merak ettim yarın ilk işim gidp denemek olucak bu kokuyu uzun zamandır bende bahsedilenden arıyordumm konuyu acandan da öneri verenden de allah razı olsunnnn muahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…