- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.651
- 598
Kusura bakmayın da eskiden beridir bu hanım bana hiç samimi gelmemiştir.
Tabi bire bir tanımıyoruz haliyle, belki bire bir tanısam ayrı bir yönünü keşfeder severim ama dediğim gibi, hiç samimi bulduğum, içimin aldığı birisi değil ve bu yazısının da samimi olduğunu düşünmüyorum.
Faydalı ve olduğu gibi gerçekçi değil "Yerim olsun, köşem dolsun" diye yazılmış bir yazı olarak görüyorum.
Doğru ezilen birçok kadın var, cidden forumca tanıdığımız açtığı konuları üzüntüyle okuduklarımız elbet var.Aaa o kısmını atlamışım ben, en iyisi bir daha okuyayım şu yazıyı dedim iyi ki de okumuşum teşekkürler :)
Google’da ne ararsanız, sonuç mutlaka ‘Kadınlar Kulübü’ forumunda.
Evet haklısınız, zatentantanis 'e ben de hak verdim, cevap olarak da yazmıştım.. Ama google'da arama yapınca kısmı falan hoşuma gitti benim gerçekten de ne arasak önce kadınlar kulubu çıkıyor, yazının abartılı olduğunu kabul ediyorum ama ben de...
Siyasette geyik yapıyorsun çünkü. Kibliyorum seniSen benden çok yaşıyacan tanti
Neyimiz eksikti ,ne istedilerde vermedik bizi bertaraf etmişler
Kınadım
Bu zamana kadar yazdığı yazılarında hep sevgililerinden ve evlenemediğinden yakınıyordu.O yüzden öyle bir tespit yaptımKendisini tanımıyorum. Pucca deyince bana ergen grubu bir yazar çağrışımı yapıyor doğru mudur bilemiyorum.
Evliliği beni ilgilendirmiyor yani. İnsan bir iş yapıyorsa düzgün yapmalı ya da hiç kalkışmamalı.
KibleSiyasette geyik yapıyorsun çünkü. Kibliyorum seni
Bi ara kazen yazmıştı sanki diyet bölümüne bakıyormuş filan diye yanlış mı hatırlıyorum acaba :)Kendiyle çeliştiği nokta orası zaten.
Ne ararsam KKda diyor ama, KKda ezilen, örselenen kadınlardan, inşallahlı maşallahlı hamişlerden, kv sorunundan, estetik ve diyetten başka bir şey yok yazıya bakarsan.
Artık Pucca neyi arattı da KKyı keşfetti? Kendi yazısına bakarsak o da genellediklerinden pek farklı değil sanırım
Kvsi ile arası mı bozuktu, yeni bir estetik mi lazım oldu bilinmez.
Filmi bilem var. Murat Boz oynuyor, hayatı film oldu ya.Bu zamana kadar yazdığı yazılarında hep sevgililerinden ve evlenemediğinden yakınıyordu.O yüzden öyle bir tespit yaptım
Yoksa düğününe beni davet etmişliği yok
O da bizim gibi işsiz güçsüz avareyse demekMadem beğenmiyorsun o kadar konuyu okuyup nasıl yorum yaptın demezler mi adama?
Yemek topiginden de bahsetmemiş bak beğenmemiş sizin yemekleriMadem beğenmiyorsun o kadar konuyu okuyup nasıl yorum yaptın demezler mi adama?
Sen de gelmiyorsun ,demek ki sen de beğenmiyorsunYemek topiginden de bahsetmemiş bak beğenmemiş sizin yemekleri
Ben bire bir tanıyorum hanım kızımızı. Tanıdığım yıllarda da samimi gelmemiştir. Bu kadar boş bir hatunun fenomen olması, gençler tarafından takip edilmesi ne kadar boş bir gençlik yetiştiğinin ıspatı bence.
Yazıya gelince, korkunç ötesi. Çoğu uydurma, görülen birkaç yorumu abartma üzerine. Ben bdv' de kimsenin dayak yiyen kadına hak etmişsindir, dayak yemekten zevk alıyorsun diyeni görmedim. Varsa dahi muhtemelen o konunun bir geçmişi vardır ki öyle demişlerdir. Çok sinir oldum ben bu yazıya. Yine kadınlar kulübü kadınları ezik, çalışmayan, dayak yiyen, cahil, tek derdi dış görünüşü olan kadınlar olarak betimlenmiş.
O halde özetle diyebiliriz ki bir "Ego tatmini yazısı" olmuş.
Hatunun bir sonraki yazısı şekilleniyooğğ. Bu arada ifşa olmasan bari SepTam anlamıyla öyle. Yazılarında yansıttığı insan ile gerçek hayattaki çok farklı kişilikler bence.
Yine de günah almayayım en son lise yıllarında gördüm kendisini.
kurtarsam hepsini diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?