Pucca Kadınlar Klübünü Yazdı...Kadınlar Kulübü ve hayatın gerçeği

Ben bire bir tanıyorum hanım kızımızı. Tanıdığım yıllarda da samimi gelmemiştir. Bu kadar boş bir hatunun fenomen olması, gençler tarafından takip edilmesi ne kadar boş bir gençlik yetiştiğinin ıspatı bence.

Yazıya gelince, korkunç ötesi. Çoğu uydurma, görülen birkaç yorumu abartma üzerine. Ben bdv' de kimsenin dayak yiyen kadına hak etmişsindir, dayak yemekten zevk alıyorsun diyeni görmedim. Varsa dahi muhtemelen o konunun bir geçmişi vardır ki öyle demişlerdir. Çok sinir oldum ben bu yazıya. Yine kadınlar kulübü kadınları ezik, çalışmayan, dayak yiyen, cahil, tek derdi dış görünüşü olan kadınlar olarak betimlenmiş.

Aaa o kısmını atlamışım ben, en iyisi bir daha okuyayım şu yazıyı dedim iyi ki de okumuşum teşekkürler :)
Doğru ezilen birçok kadın var, cidden forumca tanıdığımız açtığı konuları üzüntüyle okuduklarımız elbet var.
Ama burada çok güçlü, şahsen tanımasak da muhteşem kişilikleri olan kadınlar da var.
Herkesin sorunu var, bazı ablalarımız kadar olmasa da benim de var. Çünkü pamuklara sarılıp, fanusta yaşamıyorum, yaşamıyoruz.
Zaten sorunlardan çok baş etme yöntemleri mühim. Kocam dövüyor, boşanamam, çocuk var dersen baş etme yöntemin kaçış olur. Bu böyledir kısaca.
Bir de tek yönlü bakmamak lazım. Çok açık sözlü, güzel kalemi olan üyelerimiz var mesela. Belli eğitimli, güçlü kadınlar bunlar. Belki ailevi olarak başarılı olmayabilirler, ama farklı yönden oldukça başarılılar.
O yüzden kadınlar kulubüne üye kadınların hepsi mutsuz, ezik demek eksik bir değerlendirme olur.

Google’da ne ararsanız, sonuç mutlaka ‘Kadınlar Kulübü’ forumunda.

Kendiyle çeliştiği nokta orası zaten.
Ne ararsam KKda diyor ama, KKda ezilen, örselenen kadınlardan, inşallahlı maşallahlı hamişlerden, kv sorunundan, estetik ve diyetten başka bir şey yok yazıya bakarsan.

Artık Pucca neyi arattı da KKyı keşfetti? Kendi yazısına bakarsak o da genellediklerinden pek farklı değil sanırım
Kvsi ile arası mı bozuktu, yeni bir estetik mi lazım oldu bilinmez.

Her şeye soktuğu o koca burnunu buna da sokmuş.
Bu kadar itici her şeyi ben bilirim havasında bir kadın daha yoktur sanırım.
Sen git ergenlere kitaplar yaz
En güzel o işi yapıyorsun çünkü.
Bilmediğin şeylere de dahil olmaya çalışma.

Son düzenleme:
Bu zamana kadar yazdığı yazılarında hep sevgililerinden ve evlenemediğinden yakınıyordu.O yüzden öyle bir tespit yaptım
Yoksa düğününe beni davet etmişliği yok

Bi ara kazen yazmıştı sanki diyet bölümüne bakıyormuş filan diye yanlış mı hatırlıyorum acaba :)

Bu arada yazıya katılmıyorum. Çok alakasız olmuş.
Hele şiddet gören bir kadına oh iyi olsun demez kimse. Deseler bile yüz kere boşan, darp raporu al diye söylenip de kendi pısıklığından kalkıp da adım atmayacak denmiştir.
Ayrıca benim kocişim çok iyi filan diye yazanlara da çoğunluk tepki gösteriyor bu konuda yazmanın amacını ne diye.

ne kadar çok saçmalamıi.ben hiç kocan ölür belki diyen görmedim.hatta çalışan değil çalışmayan kadına yükleniliyor kendi ayaklarında dur diye resmen kötülemiş siteyi okurken içim şişti.@kazen dönsede bi ilgilense.

belki yazarken basitlemiş olabilir ama doğruluk payıda yok değil özellikle bdv de bazen öyle konular ve yorumlar okuyoruz ki bu kadarda olmaz dedittiyor bana saçma gelmedi

O halde özetle diyebiliriz ki bir "Ego tatmini yazısı" olmuş.

Tam anlamıyla öyle. Yazılarında yansıttığı insan ile gerçek hayattaki çok farklı kişilikler bence.
Yine de günah almayayım en son lise yıllarında gördüm kendisini.
Hatunun bir sonraki yazısı şekilleniyooğğ. Bu arada ifşa olmasan bari Sep

kurtarsam hepsini diyorum.

Ya sen kim ...?
Kurtarmak nedir ya? Feminizm kasayım, ilgi çekeyim demişsin de önce bir argüman öğren. Üstten bakma tavırla mı kadına şiddete son vereceksin? Kurtarmakmış... Dayanışma diyeceksin modern çağ çöplüğü yazılarında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…