Pub kamera kayitlarina bakilabilir mi

kameradaki kayitlarda sarmas dolas bir hal gorsem bunu sindiremem.bakma isteme sebebim bu normal oturumuslar yemek mi yemisler yoksa duygusal temassal biseyler var mi hislerim yok diyor ama hersey anlik belli olmaz.esim o konusmalaro yaparak beni yeyerince sasidrtti. Acaba kiza yazmasini mi saglasam esim bizim gprustugumuzu ogrenmis bosanmak istiyor ben artik senle konusmam numarami sil tekrar bi sekilde irtibatta olmayalim diye.nben bunu kvalidenin faceinden yazmayi dusundum ama ona bu soylediklerimi esime soyleme demisyim o da tmm demisti cunku biz aramizi ozaman dizeltmistik neden soyledin filan diyebilirdi.kvalidem onune bak unut saftir kotu niyetle yapmamistr filan dedi ben de o tam ir yalanci dedim
Peki neden eşin kadına ev müsaitse geleyim dedi?
Kadın reddetmese evde buluşacaktı. Sadece yemek yemek için mi sence?

Gercekten baska bir kadinla sizden gizli oturup konusmasini bir seyler yiyip icmesini normal mi karsiliyorsunuz? Ben mi fazla kiskancim bilemedim..

Nasıl bir hukuki yol bu anlamadım? Boşanmayı düşünmüyorsunuz nasıl başvurup alacaksınız hukuki yolla kayıtları?
Bilmiyorum kayitlara bakmak icin bosanma davasi mi acmam lazim.umarim hasta olmam geceden beri bu konu aklimda burfaki msjlat etkisi ile daha da koyuyum.napsam dogrusu nedir bilmiyorum brlki de bugun bu evden cikmam gerek en azindan lbi sure o da ne halt yiylrsa yesin tabi

Neden kamerada gorecegim goruntuye gore kararim degisir eger sarmas dolas bir hal varsa sarilma filan isler baska olur
🤦🏼‍♀️ Hala ne diyorsun?
Arkadaşım kadın kocana ahh ah seninle evli olan ben olacaktım demiş,kocan kadına karım gelsin de aramıza mı girsin demiş.
Sen hala sarmaş dolaşsa diyorsun.
Mercimeği çok güzel fırına vermiş onlar.
Yani bu saatten sonra adama da suç bulamayacağım.
Neden gitmene müsaade etsin ki?
Nasılsa yüzüne bakınca dayanamayıp tebessüm eden ve her daim kocasına inanan bir saf ver evde.
Aldatmak için nasıl da müsait bir ortam.
At da koşturur deve de.
Bari kendini rezil etme artık bu konuları açarak.
Başına geldiyse kocamdır yapmaz kafasındaysan oturacaksın bir güzel de sindireceksin laf da etmeyeceksin.
Yoksa o saf kocan sen boşamadan seni boşar.

Bilmiyorum kayitlara bakmak icin bosanma davasi mi acmam lazim.umarim hasta olmam geceden beri bu konu aklimda burfaki msjlat etkisi ile daha da koyuyum.napsam dogrusu nedir bilmiyorum brlki de bugun bu evden cikmam gerek en azindan lbi sure o da ne halt yiylrsa yesin tabi

Cinayet davası olur, hırsızlık olur, boşanma olur siz yazmışsınız hukuki bir yol diye. Ortada dava yokken nasıl bir hukuki yol ile kayıtları gidip almayı planladığınızı gerçekten anlamadım.
Tabi çıkın o da ne halt ederse etsin ama sonra yine dönün evinize sonra bu durum tekrar etsin. Siz zaten bu durumu kanıksamışsınız da ben nasıl bir çözüm önerisi bekleyerek burda konu açtınız onu anlamadım

Burada yazılanlardan etkilenip napıcaksın yine eşyalarını toplayıp gitmeye çalışacaksın sonra kocan yapma etme dicek yalvarıcak sonra sen yine vazgeçeceksin sonra kocam beni çok seviyo deyip buraya yazacaksın dimi. Hiç uğraşma kesin kararını ver ona göre davran . boşanma gibi niyetin yoksa unut bu yaşananları

Onceki konumdan bilenler var esim sehir disinda iken benden gizli bir kizla bulustu nereye gittigi saati vs hepsini biliyorum camera kayitlarini gormek istesem isletme verir mi sizce telefonda sordum kaydetmiyoruz dendi ama inanmiyorum.hukuki yolla mi basvurabilirim?
Bosanma gibi ciddi bir disincem yok gel gitliyim iki 3 gundur unutmusken simdi yine hatirladim.esim defalarca ozur diledi agladi malsafim kotu degildi 1 saat kadar oturup biseyler yedik ictik konustuk dedi bulustugu kiz baska ulkede yasayan rvli cociklu yabanvi biri evlrnmeden once de sosyal medyasinda gormustum eski arkadasim demisti turlcesine komikti guler eglenirdik yanlis anlama demisti of yine o his coktu icime 1 ay gecmesine rahmrn ogreneli aslinda atlatir gibiydim tekrar kamera kauitlari geldi aklima alan var mi acaba ya da izleyen allahim sen yardim et icimden bu evliligi bitirmek gelmiyor kvalideme de soyledim sasirdi benim oglum saftir dedi ilerisinfe gittigini dusunmem bunu bana niye onceden soylemedin vs diyr bana sordu.yazdiklarimdan nasil goru iyor bilmiyorum ama esim gercekten saf biri o kizla bulusmak bile nasil sklinageldi anlamiyorum esko gjnlere ozlem mi kacamak mi onune 5.6 kez getirdim konuyu ozir diledim agladim daha me yapmam gerekiyor bana bundan bahsetmemen icin dedi.Esim cok cinsellige duskun biri degil o yuzden bulusmanin cinsellikle alakali olduguni dusunmuyorum. Suan bo suru hormon ilaci almasina ragmen erekte sikintisi var muhabbet nagimlisi ama diger insanlarla ortamlardagryik yapmaya bayilir
biriyle oturup konuşması, sizi aldattığını neden düşündürdü? arkadaşıymış. yorumları okumadığım için soruyorum yanlış anlamayın. hani herkes gıcık olur da sanki siz farklı açıdan bakıyorsunuz. muhabbet etmişlerse boşanmayı gerektirecek bir durum değil, kendinizi üzmeyin

Eğitim durumunuz nedir, çalışıyor musunuz?

biriyle oturup konuşması, sizi aldattığını neden düşündürdü? arkadaşıymış. yorumları okumadığım için soruyorum yanlış anlamayın. hani herkes gıcık olur da sanki siz farklı açıdan bakıyorsunuz. muhabbet etmişlerse boşanmayı gerektirecek bir durum değil, kendinizi üzmeyin
Bu yorum gercek olamaz sasirdim cok farkli yazdiniz

Peki neden eşin kadına ev müsaitse geleyim dedi?
Kadın reddetmese evde buluşacaktı. Sadece yemek yemek için mi sence?
Evet ksdim disarda bulusalim dedi.o niye oyle dedi sansini denemistir masraf olmasin diye dusincemi soylicem ama yine tepki alicam.isine gelmistor ev gizli digeri jalka acik gorulebilir

Evet ksdim disarda bulusalim dedi.o niye oyle dedi sansini denemistir masraf olmasin diye dusincemi soylicem ama yine tepki alicam.isine gelmistor ev gizli digeri jalka acik gorulebilir
Masraf olmasın mı? :KK70::KK70::KK70:

Bu konu fake derim susarım..masraf olmasın diye Eve çağırmışmış..yahu Mahmut abi yazıyor kendi sığ aklıyla..bizede bir taraflariyla gülüyordur eminim.

Neden kamerada gorecegim goruntuye gore kararim degisir eger sarmas dolas bir hal varsa sarilma filan isler baska olur
Biz kanınca kendin de kanmayacaksın ki buna. Hepimiz biliyoruz ki sen kocanı o kadınla yatakta da görsen boşanmayacaksın. Cümlelerinden çok belli. O yüzden bana kalırsa hiç düşme peşine ki zaten 1 ay geçmiş görüntü falan kalmamıştır aynı gün adlı bir olay olmadıysa mekanda.

Biz kanınca kendin de kanmayacaksın ki buna. Hepimiz biliyoruz ki sen kocanı o kadınla yatakta da görsen boşanmayacaksın. Cümlelerinden çok belli. O yüzden bana kalırsa hiç düşme peşine ki zaten 1 ay geçmiş görüntü falan kalmamıştır aynı gün adlı bir olay olmadıysa mekanda.
Oyle bi durumlA karsilassam allah basima getirmesin ama sonuc farkli olur.kamera ksyitlarini gorebilsem keske orda da bi yanlis dsvranis gorsem yine dusuncem.farkli olur.kayitlar icin savciliktan izin almam gerekiyormus ama pub kayitlari 15 gunddn fazla saklamadigini soyledi.bosanma davasi acmadan savciliga basvurabiliyormusum

Onceki konumdan bilenler var esim sehir disinda iken benden gizli bir kizla bulustu nereye gittigi saati vs hepsini biliyorum camera kayitlarini gormek istesem isletme verir mi sizce telefonda sordum kaydetmiyoruz dendi ama inanmiyorum.hukuki yolla mi basvurabilirim?
Bosanma gibi ciddi bir disincem yok gel gitliyim iki 3 gundur unutmusken simdi yine hatirladim.esim defalarca ozur diledi agladi malsafim kotu degildi 1 saat kadar oturup biseyler yedik ictik konustuk dedi bulustugu kiz baska ulkede yasayan rvli cociklu yabanvi biri evlrnmeden once de sosyal medyasinda gormustum eski arkadasim demisti turlcesine komikti guler eglenirdik yanlis anlama demisti of yine o his coktu icime 1 ay gecmesine rahmrn ogreneli aslinda atlatir gibiydim tekrar kamera kauitlari geldi aklima alan var mi acaba ya da izleyen allahim sen yardim et icimden bu evliligi bitirmek gelmiyor kvalideme de soyledim sasirdi benim oglum saftir dedi ilerisinfe gittigini dusunmem bunu bana niye onceden soylemedin vs diyr bana sordu.yazdiklarimdan nasil goru iyor bilmiyorum ama esim gercekten saf biri o kizla bulusmak bile nasil sklinageldi anlamiyorum esko gjnlere ozlem mi kacamak mi onune 5.6 kez getirdim konuyu ozir diledim agladim daha me yapmam gerekiyor bana bundan bahsetmemen icin dedi.Esim cok cinsellige duskun biri degil o yuzden bulusmanin cinsellikle alakali olduguni dusunmuyorum. Suan bo suru hormon ilaci almasina ragmen erekte sikintisi var muhabbet nagimlisi ama diger insanlarla ortamlardagryik yapmaya bayilir
Kemal I'm yapmaz vakasi

Hayatta bazi gercekler vardir is arkadasiyla yemege tek gitmesi olmaz grupca tamam eski bir dostla tek bulusulmaz esini de alirsin oyle olur haa niyet baska zaten yoksa gizli bulusma olmazdi kapis

X