Pub kamera kayitlarina bakilabilir mi

Diyorum ya dile kolay biliyorum ama herkesin yapısı farklı.ben allah korusun ama senin yerinde olsam sunu düşünürdüm.evet zor bir durum ama bi cezası olmalı.ucunda eşim olmayacaksa bile dönerdim.he adamsa ve seviyorsa zaten köpek olur bir şekilde çırpınırdı.ama çırpınmıyorsa zaten bitmişsinizdir.iki göz yasına razı gelip kendinizi basitleştiriyorsunuz.sizi bi kez daha aldatmaktan asla çekinmicek.siz diyosunuz ya eşim saf.asıl o sizin için saf nasıl olsa terketmiyo diyip yapacagını daha profosyonel yapacak.benim abim maşesef cok çapkındır.bi kere suma sahit oldum.sevgilisyle kavga etmiş yas 30.odada gönlünü almak için aglıyodu.üzüldüm içim acıdı.odadan cıktı beni dürtüyo espri yapıyo gülüyo.yani erkekler sıkışınca cok kolay aglarlar ben bunu anladım.bu kadar basit olmayın..bide erkekler gururlu kadınlara taparlar
Donerdim derken ben kac kez vsliz toplayip gitmeye kalktim o da sonra gidersin simdi olmaz dedi bundan dolayi bitemez.dedi.biyandan dusunuyorum.suan yurtdisinda esiyle cocugu ile mutlu mesut yasamina devam.eden bir kizla bulustugu icin esimden ayrilma brni mutlu edecek mi sosyal medyada esimle alakali paulasimlari sildim soy ismimi degistirdim.artik onunla olan fotolarimi da paulasmiyorum yszdigim seyler aldatmayla ilgili.k valide vs durumu anlamis ama soramamislar bi turlu esime grcen aramasinda ben soyledim dayanamauip cunki yine olay aklima gelmisti

Biraya geldikleri halibi gorebilsem bir yskinlik var mi sarma dolas sarilma vs ozaman tabi ki ipler kopar.esime sordugumda oyle niseu demiyor ama ona kalsa zaten gunduz bulusup kebap yemislerdi.gorusme saatini gordum diyorum adam hala gunduz bulustuk kebap yedik diyor oyle yalanci ki
Yalan söylemesi bile aldattığına bi kanıt işte . Enin ol bi yakınlık olmasa gecenin bi vakti gidip buluşmaz

Donerdim derken ben kac kez vsliz toplayip gitmeye kalktim o da sonra gidersin simdi olmaz dedi bundan dolayi bitemez.dedi.biyandan dusunuyorum.suan yurtdisinda esiyle cocugu ile mutlu mesut yasamina devam.eden bir kizla bulustugu icin esimden ayrilma brni mutlu edecek mi sosyal medyada esimle alakali paulasimlari sildim soy ismimi degistirdim.artik onunla olan fotolarimi da paulasmiyorum yszdigim seyler aldatmayla ilgili.k valide vs durumu anlamis ama soramamislar bi turlu esime grcen aramasinda ben soyledim dayanamauip cunki yine olay aklima gelmisti
Sosyal medyada aldatmayla ilgili yazı paylaşım keşke kendi gururunu onurunu yerler altına almasaydın..dönerdim derkenden kasteddigim annemin evi.ne demek ya sonra git simdi bundan bitemez.demekki daha tam birini bulamadı.kendine ikinci bi eşi ne zaman laik görürsr aradıgını bulursa o zaman gidersin napalım

Oyle bisey olacagini sanmam cunku onda o istek yok.istek olsa bile derman yok ama muhabetten asla taviz.vermez ortamda
O zaman sunu diyeyim.o konuda dermanı olmayan adamda baska bi kadınla yemek yiyip publara gidip gecesi sonucsuz olan ortamlara girmez.erkeklik gururunu incitmez.

Sosyal medyada aldatmayla ilgili yazı paylaşım keşke kendi gururunu onurunu yerler altına almasaydın..dönerdim derkenden kasteddigim annemin evi.ne demek ya sonra git simdi bundan bitemez.demekki daha tam birini bulamadı.kendine ikinci bi eşi ne zaman laik görürsr aradıgını bulursa o zaman gidersin napalım
Sonrs git derken biraz tansiuon dussun iyi ol sonra git dedi.onu deme sebebi de annemi ozleyrnbiri olmam

O zaman sunu diyeyim.o konuda dermanı olmayan adamda baska bi kadınla yemek yiyip publara gidip gecesi sonucsuz olan ortamlara girmez.erkeklik gururunu incitmez.
Kiz zaten sasiriyor telefonda sozde benimki silmis mi instagramdan kiz da seni takip etmiyorum ben demis bu yizden.buna rahmen aramasina sasiriyor kiz.esim once o aradi ben trye geldigini souledi sonra ben onu aradim dedi.

Telefonda konismis sonra bulusmus dahasi yok sonra hic aramamis
Yakalandığı için başka şekilde ulaşıyordur.
Bu adamla sen zaten hiç mutlu değilmişsin ki.
Neden kendine bu eziyeti çektiriyorsun?
Madem affederek sineye çekiyorsun neden sosyal medyada aldatıldım minvalinde paylaşımlar yapıyorsun?
İnsanların gözünde ezik görünüyorsun şu an.
Aldatıldığı halde kocasını bırakamayan biri olarak görüyorlardır seni.

Madem affederek sineye çekiyorsun neden sosyal medyada aldatıldım minvalinde paylaşımlar yapıyorsun?
Ben malesef bu olayi 2.5 ay sonra ogrendim o surede arama olsa olurdu gizlice

Anlik duygular bana diger konumda nurdan biri bi alinti yapmisto onu paylastim tabi ki direk aldatildim etikeyi yok ama bi trip gider var

Ben malesef bu olayi 2.5 ay sonra ogrendim o surede arama olsa olurdu gizlice
Ben ne diyorum sen ne diyorsun?
Senin evliliğin bitmiş er geç de resmi olarak bitecek.
Uzatmaları oynayarak kendine zarar veriyorsun.
Şu an inkar ve seni aldatan kocanı aklamaya çalışma,onda tutulacak bir yer arama aşamasındasın.
Ama hayat insanın yüzüne gerçekleri bir şeyler yaşatarak ve bırakmamakta direttiğin şeyleri zorla bıraktırarak acıta acıta kabullendiriyor ne yazık ki.
Yaşa ve gör.
Diyecek bir şeyimiz yok daha.

X