dün izledim .yazmaya fırsat bulamadım.
çok gizemli ve merak uyandirarak başlıyor film.
ilk yarısına kadar tamamen psikolojik bir vaka görüp kafamda senaryolar yazdım.hiçbiri tutmadı:)
ikinci yarısında film bambaşka bir hal alıyor " ne oluyoruz" diyorsun
birden bir aksiyon içine düşünüyorsun.
ve sonra tam bir dram.
yani kısaca gerçi uzun oldu ama
film bana göre direk bir psikolojik vaka filmi değil ancak içinde oldukça psikolojik travma barındırıyor.
sıkılmadan izlenebilecek filmlerden.
bugünki film saatindeki filmimi henüz secemedim.buraya göz atip karar vereceğim birazdan
filmimi seçtim izledim geldim:))
ilk sayfadaki filmlerden "aklım karıştı".
bu zamana kadar nasıl atlamisim bu filmi bilmiyorum.kendini merakla izlettiren bir havası var.zaten akıl hastanesinde geçen filmlere acayip bir merakım var:))
film banaEki Görüntüle 2117327 bu filmi anımsattı. eski filmlere olan onyargimi yıkan yıkan , izlediğimde günlerce etkisinden kurtulamadigim, sonunda kendinizi , bir çok şeyi sorguladiginiz bir film.
astoria senin bu filmi izlediğini tahmin ediyorum.gözden kacirdiysan da sıradaki filmin olsun:)
kesinlikle hatta bir an tereddüt ettim bu bizim angelina mi diye:)) yüzünde yaşatmış resmen duyguları.sırf mimikleri bile yetti bir çok sahnede:))İzledim izledim. :) Listedeki filmlerden birini izleyip beğendiğinize çok sevindim, mahcup olmamış oldum böylece. :) O filmde Lisa karakterini canlandıran Angelina Jolie'nin performansı gerçekten efsanedir. Angelina daha da öyle performans sergileyemedi bana kalırsa.
kesinlikle hatta bir an tereddüt ettim bu bizim angelina mi diye:)) yüzünde yaşatmış resmen duyguları.sırf mimikleri bile yetti bir çok sahnede:))
tekrar göz atip listeye yeni filmimi sececegim.
ellerinize , gözlerinize sağlık
sayesinizde film sitelerinde sayfa sayfa aramaktan kurtuldum:)
39 sayfa konu okunur mu diye tam vazgecmistim ki begenilerden tesadufen gordum uyeyiadini bile ilk kez duyuyorum. Neyse ki hic tanimamisim. Bu arada konun cok guzelmis. Takipteyim
teşekkür ederim bu yorum sayesinde su an Requiem for a dream filmini izliyorum:))Black Swan ve Requiem for a dream. Bence bunlar asıl psikolojik gerilim fimleri
Gayet güzel geren filmlerdi tavsiye ederim :)
teşekkür ederim bu yorum sayesinde su an Requiem for a dream filmini izliyorum:))
Astoria en son vampir amcaları izledim.çok eğlenceliydi:))
bir süredir fırsatım olmadi .fırsatını bulur bulmaz soluğu burda aldım.
tekrar teşekkürler:))❤
çok iyi olur sevinirim:))What We Do In The Shadows mu? Beğenmenize çok sevindim ehehe. Requiem For a Dream hakkında da yorumunuzu bekliyorum seyredince, madde bağımlılığı ile alakalı güzel bir filmdir. Hatta benim lisans dönemimde bu film ile ilgili yaptığım analizim vardı, pek çok filmin analizini yaptım hatta. Bilgisayarda bulursam buraya da atarım.
Elinize emeğinize sağlık çok güzel bir liste olmuş. Daha önce bu liste sayesinde zindan adası, girl, interrupted ve split filmlerini izlemiştim.
Bugün de "Mary anda Max" i izledim. Normalde film konusunda çok seçiciyim sanırım biraz izledikten sonra sarmadiysa kapatıyorum boştan yere zaman kaybı olmasın diye. Ama sizin secimleriniz harika. Mary and Max da hem görsellik açısından hem içerik açısından çok güzeldi. ozellikle Max'in son yazdığı mektup beni mahvetti:)
Sonradan eklediklerinizin hepsine bakamadım muhtemelen izlemediğim ve izleyeceğim çok film çıkacak:)Çok teşekkür ediyorum, listemden yararlanmanızdan çok mutlu oldum; mahcup olmadığım için de ayrıca sevindim. :) Mary ve Max beni hep duygulandıran bir film olmuştur, hatta ilk izlediğimde "Animasyon film böyle hüzünlü mü olur yaaa" demiştim. Sizin de beğenmenize çok mutlu oldum, bu listeden yararlanarak başka filmler de izlerseniz değerli yorumlarınızı bekliyorum mutlaka. :)
Sonradan eklediklerinizin hepsine bakamadım muhtemelen izlemediğim ve izleyeceğim çok film çıkacak:)
"skhizein" diye bir kısa film var. Çok defa izlediğim bir filmdir. Filmde çok fazla metafor kullanilmis. Siz psikologsunuz sanırım açıkçası sizin o film hakkında yorumlarınızı çok merak ettim.
Sonradan eklediklerinizin hepsine bakamadım muhtemelen izlemediğim ve izleyeceğim çok film çıkacak:)
"skhizein" diye bir kısa film var. Çok defa izlediğim bir filmdir. Filmde çok fazla metafor kullanilmis. Siz psikologsunuz sanırım açıkçası sizin o film hakkında yorumlarınızı çok merak ettim.
daha yeni keşfedebildim burayı çok iyi liste olmuş ama ya çoğunu izledim çoğunu okudum harikaaa