- 16 Aralık 2021
- 1
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi melekmiseytanmi19
-
Hasta net.Arkadaslar evliyim cocuklarim var. Esim bana cok duskundur cnsel anlamda hergun beni ister bana sarilir uyur arkasibi asla donup yatmaz her gece ilgilenir guzel seyler soyler vs.. is yerine surekli cicek falan yollar. Maddi anlamda ne istersem elinden geleni yapmaya çalışır. Simdi gelelim mevzuya.. kendiai uzak bir yerde calisiyor 1 ayda 10 gun falan geliyor. Calismamida aslinda isyemiyor borc bitene kdr diye soz verdirdim. Butun gun isyerindr mesaj atiyor, tayt giyme pantolon giy diyor resimistiyor.. yuzugumu taktimmi diye fotograf istiyor.. psikologa gidiyor degisicem diyor ama nafile iste. Neyse ben senin kocanim kiyafetibe karismak hakkim dedi tamam drdim tayt giymem dekolte falan giymem saygi gosterdim. O gun mesaja tmis sana bo mint alicam gelinxe kalin artik benim dedigim gibi giyin ( ben kalin mont asla giymem biliyor ) bemde dedimki montumada mi karisacaksin, oda sen demedinmi dedi hakkin tamam diye. Bende dedimki ben sana mini etek tayt vs konuaunda saygi gösterdim. Bana karaktersiz sozleribde durmuyosun soyle boyle dedi madem oyle monta karisamiyorum bundan sonra boynuna sifir olan kazaklarsan giyiceksin dedi aklinca beni cezalandiriyor bende dedimki sen benim kiyafetlerine karisamazsin okadarda degil istersen aldigim nefesede sen karar ver dedim kavga ettik sonra bosanmak istedigimi soyledim.. sizce kim haklı arkadaslar. Herseye karismak istiyor kocLik hakkim diyorben degisecegini dusunmuyoeum..
çok kıskanç gibi eşiniz benimkide böyleydi zamanla düzeldiArkadaslar evliyim cocuklarim var. Esim bana cok duskundur cnsel anlamda hergun beni ister bana sarilir uyur arkasibi asla donup yatmaz her gece ilgilenir guzel seyler soyler vs.. is yerine surekli cicek falan yollar. Maddi anlamda ne istersem elinden geleni yapmaya çalışır. Simdi gelelim mevzuya.. kendiai uzak bir yerde calisiyor 1 ayda 10 gun falan geliyor. Calismamida aslinda isyemiyor borc bitene kdr diye soz verdirdim. Butun gun isyerindr mesaj atiyor, tayt giyme pantolon giy diyor resimistiyor.. yuzugumu taktimmi diye fotograf istiyor.. psikologa gidiyor degisicem diyor ama nafile iste. Neyse ben senin kocanim kiyafetibe karismak hakkim dedi tamam drdim tayt giymem dekolte falan giymem saygi gosterdim. O gun mesaja tmis sana bo mint alicam gelinxe kalin artik benim dedigim gibi giyin ( ben kalin mont asla giymem biliyor ) bemde dedimki montumada mi karisacaksin, oda sen demedinmi dedi hakkin tamam diye. Bende dedimki ben sana mini etek tayt vs konuaunda saygi gösterdim. Bana karaktersiz sozleribde durmuyosun soyle boyle dedi madem oyle monta karisamiyorum bundan sonra boynuna sifir olan kazaklarsan giyiceksin dedi aklinca beni cezalandiriyor bende dedimki sen benim kiyafetlerine karisamazsin okadarda degil istersen aldigim nefesede sen karar ver dedim kavga ettik sonra bosanmak istedigimi soyledim.. sizce kim haklı arkadaslar. Herseye karismak istiyor kocLik hakkim diyorben degisecegini dusunmuyoeum..
en başında bu hakkı vermeyecektiniz. çok boğucu bir durum. hem çalışmanı istemiyor, eteği taytı geç monta kadar karışabiliyor off ben darlandım valla. bir kere geliyorsunuz şu hayata. eziyet buArkadaslar evliyim cocuklarim var. Esim bana cok duskundur cnsel anlamda hergun beni ister bana sarilir uyur arkasibi asla donup yatmaz her gece ilgilenir guzel seyler soyler vs.. is yerine surekli cicek falan yollar. Maddi anlamda ne istersem elinden geleni yapmaya çalışır. Simdi gelelim mevzuya.. kendiai uzak bir yerde calisiyor 1 ayda 10 gun falan geliyor. Calismamida aslinda isyemiyor borc bitene kdr diye soz verdirdim. Butun gun isyerindr mesaj atiyor, tayt giyme pantolon giy diyor resimistiyor.. yuzugumu taktimmi diye fotograf istiyor.. psikologa gidiyor degisicem diyor ama nafile iste. Neyse ben senin kocanim kiyafetibe karismak hakkim dedi tamam drdim tayt giymem dekolte falan giymem saygi gosterdim. O gun mesaja tmis sana bo mint alicam gelinxe kalin artik benim dedigim gibi giyin ( ben kalin mont asla giymem biliyor ) bemde dedimki montumada mi karisacaksin, oda sen demedinmi dedi hakkin tamam diye. Bende dedimki ben sana mini etek tayt vs konuaunda saygi gösterdim. Bana karaktersiz sozleribde durmuyosun soyle boyle dedi madem oyle monta karisamiyorum bundan sonra boynuna sifir olan kazaklarsan giyiceksin dedi aklinca beni cezalandiriyor bende dedimki sen benim kiyafetlerine karisamazsin okadarda degil istersen aldigim nefesede sen karar ver dedim kavga ettik sonra bosanmak istedigimi soyledim.. sizce kim haklı arkadaslar. Herseye karismak istiyor kocLik hakkim diyorben degisecegini dusunmuyoeum..
Ya kusura bakmasin o kadar da değil. Monta karışmak nedir ya o aşmış artik ya bence haklisiniz bu kadar olmazArkadaslar evliyim cocuklarim var. Esim bana cok duskundur cnsel anlamda hergun beni ister bana sarilir uyur arkasibi asla donup yatmaz her gece ilgilenir guzel seyler soyler vs.. is yerine surekli cicek falan yollar. Maddi anlamda ne istersem elinden geleni yapmaya çalışır. Simdi gelelim mevzuya.. kendiai uzak bir yerde calisiyor 1 ayda 10 gun falan geliyor. Calismamida aslinda isyemiyor borc bitene kdr diye soz verdirdim. Butun gun isyerindr mesaj atiyor, tayt giyme pantolon giy diyor resimistiyor.. yuzugumu taktimmi diye fotograf istiyor.. psikologa gidiyor degisicem diyor ama nafile iste. Neyse ben senin kocanim kiyafetibe karismak hakkim dedi tamam drdim tayt giymem dekolte falan giymem saygi gosterdim. O gun mesaja tmis sana bo mint alicam gelinxe kalin artik benim dedigim gibi giyin ( ben kalin mont asla giymem biliyor ) bemde dedimki montumada mi karisacaksin, oda sen demedinmi dedi hakkin tamam diye. Bende dedimki ben sana mini etek tayt vs konuaunda saygi gösterdim. Bana karaktersiz sozleribde durmuyosun soyle boyle dedi madem oyle monta karisamiyorum bundan sonra boynuna sifir olan kazaklarsan giyiceksin dedi aklinca beni cezalandiriyor bende dedimki sen benim kiyafetlerine karisamazsin okadarda degil istersen aldigim nefesede sen karar ver dedim kavga ettik sonra bosanmak istedigimi soyledim.. sizce kim haklı arkadaslar. Herseye karismak istiyor kocLik hakkim diyorben degisecegini dusunmuyoeum..
Bir kere izin verdiyseniz bunun arkasının geleceğini bilmeniz lazımda.Arkadaslar evliyim cocuklarim var. Esim bana cok duskundur cnsel anlamda hergun beni ister bana sarilir uyur arkasibi asla donup yatmaz her gece ilgilenir guzel seyler soyler vs.. is yerine surekli cicek falan yollar. Maddi anlamda ne istersem elinden geleni yapmaya çalışır. Simdi gelelim mevzuya.. kendiai uzak bir yerde calisiyor 1 ayda 10 gun falan geliyor. Calismamida aslinda isyemiyor borc bitene kdr diye soz verdirdim. Butun gun isyerindr mesaj atiyor, tayt giyme pantolon giy diyor resimistiyor.. yuzugumu taktimmi diye fotograf istiyor.. psikologa gidiyor degisicem diyor ama nafile iste. Neyse ben senin kocanim kiyafetibe karismak hakkim dedi tamam drdim tayt giymem dekolte falan giymem saygi gosterdim. O gun mesaja tmis sana bo mint alicam gelinxe kalin artik benim dedigim gibi giyin ( ben kalin mont asla giymem biliyor ) bemde dedimki montumada mi karisacaksin, oda sen demedinmi dedi hakkin tamam diye. Bende dedimki ben sana mini etek tayt vs konuaunda saygi gösterdim. Bana karaktersiz sozleribde durmuyosun soyle boyle dedi madem oyle monta karisamiyorum bundan sonra boynuna sifir olan kazaklarsan giyiceksin dedi aklinca beni cezalandiriyor bende dedimki sen benim kiyafetlerine karisamazsin okadarda degil istersen aldigim nefesede sen karar ver dedim kavga ettik sonra bosanmak istedigimi soyledim.. sizce kim haklı arkadaslar. Herseye karismak istiyor kocLik hakkim diyorben degisecegini dusunmuyoeum..
Yüz verirsen ayıya, gelir pisler halıya .....Arkadaslar evliyim cocuklarim var. Esim bana cok duskundur cnsel anlamda hergun beni ister bana sarilir uyur arkasibi asla donup yatmaz her gece ilgilenir guzel seyler soyler vs.. is yerine surekli cicek falan yollar. Maddi anlamda ne istersem elinden geleni yapmaya çalışır. Simdi gelelim mevzuya.. kendiai uzak bir yerde calisiyor 1 ayda 10 gun falan geliyor. Calismamida aslinda isyemiyor borc bitene kdr diye soz verdirdim. Butun gun isyerindr mesaj atiyor, tayt giyme pantolon giy diyor resimistiyor.. yuzugumu taktimmi diye fotograf istiyor.. psikologa gidiyor degisicem diyor ama nafile iste. Neyse ben senin kocanim kiyafetibe karismak hakkim dedi tamam drdim tayt giymem dekolte falan giymem saygi gosterdim. O gun mesaja tmis sana bo mint alicam gelinxe kalin artik benim dedigim gibi giyin ( ben kalin mont asla giymem biliyor ) bemde dedimki montumada mi karisacaksin, oda sen demedinmi dedi hakkin tamam diye. Bende dedimki ben sana mini etek tayt vs konuaunda saygi gösterdim. Bana karaktersiz sozleribde durmuyosun soyle boyle dedi madem oyle monta karisamiyorum bundan sonra boynuna sifir olan kazaklarsan giyiceksin dedi aklinca beni cezalandiriyor bende dedimki sen benim kiyafetlerine karisamazsin okadarda degil istersen aldigim nefesede sen karar ver dedim kavga ettik sonra bosanmak istedigimi soyledim.. sizce kim haklı arkadaslar. Herseye karismak istiyor kocLik hakkim diyorben degisecegini dusunmuyoeum..
Adam kötü ama senin yazın daha kötü. Bacim ne olur bazı yerleri anlamadim ben düzelt...Arkadaslar evliyim cocuklarim var. Esim bana cok duskundur cnsel anlamda hergun beni ister bana sarilir uyur arkasibi asla donup yatmaz her gece ilgilenir guzel seyler soyler vs.. is yerine surekli cicek falan yollar. Maddi anlamda ne istersem elinden geleni yapmaya çalışır. Simdi gelelim mevzuya.. kendiai uzak bir yerde calisiyor 1 ayda 10 gun falan geliyor. Calismamida aslinda isyemiyor borc bitene kdr diye soz verdirdim. Butun gun isyerindr mesaj atiyor, tayt giyme pantolon giy diyor resimistiyor.. yuzugumu taktimmi diye fotograf istiyor.. psikologa gidiyor degisicem diyor ama nafile iste. Neyse ben senin kocanim kiyafetibe karismak hakkim dedi tamam drdim tayt giymem dekolte falan giymem saygi gosterdim. O gun mesaja tmis sana bo mint alicam gelinxe kalin artik benim dedigim gibi giyin ( ben kalin mont asla giymem biliyor ) bemde dedimki montumada mi karisacaksin, oda sen demedinmi dedi hakkin tamam diye. Bende dedimki ben sana mini etek tayt vs konuaunda saygi gösterdim. Bana karaktersiz sozleribde durmuyosun soyle boyle dedi madem oyle monta karisamiyorum bundan sonra boynuna sifir olan kazaklarsan giyiceksin dedi aklinca beni cezalandiriyor bende dedimki sen benim kiyafetlerine karisamazsin okadarda degil istersen aldigim nefesede sen karar ver dedim kavga ettik sonra bosanmak istedigimi soyledim.. sizce kim haklı arkadaslar. Herseye karismak istiyor kocLik hakkim diyorben degisecegini dusunmuyoeum..
Arkadaslar evliyim cocuklarim var. Esim bana cok duskundur cnsel anlamda hergun beni ister bana sarilir uyur arkasibi asla donup yatmaz her gece ilgilenir guzel seyler soyler vs.. is yerine surekli cicek falan yollar. Maddi anlamda ne istersem elinden geleni yapmaya çalışır. Simdi gelelim mevzuya.. kendiai uzak bir yerde calisiyor 1 ayda 10 gun falan geliyor. Calismamida aslinda isyemiyor borc bitene kdr diye soz verdirdim. Butun gun isyerindr mesaj atiyor, tayt giyme pantolon giy diyor resimistiyor.. yuzugumu taktimmi diye fotograf istiyor.. psikologa gidiyor degisicem diyor ama nafile iste. Neyse ben senin kocanim kiyafetibe karismak hakkim dedi tamam drdim tayt giymem dekolte falan giymem saygi gosterdim. O gun mesaja tmis sana bo mint alicam gelinxe kalin artik benim dedigim gibi giyin ( ben kalin mont asla giymem biliyor ) bemde dedimki montumada mi karisacaksin, oda sen demedinmi dedi hakkin tamam diye. Bende dedimki ben sana mini etek tayt vs konuaunda saygi gösterdim. Bana karaktersiz sozleribde durmuyosun soyle boyle dedi madem oyle monta karisamiyorum bundan sonra boynuna sifir olan kazaklarsan giyiceksin dedi aklinca beni cezalandiriyor bende dedimki sen benim kiyafetlerine karisamazsin okadarda degil istersen aldigim nefesede sen karar ver dedim kavga ettik sonra bosanmak istedigimi soyledim.. sizce kim haklı arkadaslar. Herseye karismak istiyor kocLik hakkim diyorben degisecegini dusunmuyoeum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?