Psikopat bir eş mi , iyi bir eşmi ben ne yapacağım?

melekmiseytanmi19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2021
1
0
1
32
Arkadaslar evliyim cocuklarim var. Esim bana cok duskundur cnsel anlamda hergun beni ister bana sarilir uyur arkasibi asla donup yatmaz her gece ilgilenir guzel seyler soyler vs.. is yerine surekli cicek falan yollar. Maddi anlamda ne istersem elinden geleni yapmaya çalışır. Simdi gelelim mevzuya.. kendiai uzak bir yerde calisiyor 1 ayda 10 gun falan geliyor. Calismamida aslinda isyemiyor borc bitene kdr diye soz verdirdim. Butun gun isyerindr mesaj atiyor, tayt giyme pantolon giy diyor resimistiyor.. yuzugumu taktimmi diye fotograf istiyor.. psikologa gidiyor degisicem diyor ama nafile iste. Neyse ben senin kocanim kiyafetibe karismak hakkim dedi tamam drdim tayt giymem dekolte falan giymem saygi gosterdim. O gun mesaja tmis sana bo mint alicam gelinxe kalin artik benim dedigim gibi giyin ( ben kalin mont asla giymem biliyor ) bemde dedimki montumada mi karisacaksin, oda sen demedinmi dedi hakkin tamam diye. Bende dedimki ben sana mini etek tayt vs konuaunda saygi gösterdim. Bana karaktersiz sozleribde durmuyosun soyle boyle dedi madem oyle monta karisamiyorum bundan sonra boynuna sifir olan kazaklarsan giyiceksin dedi aklinca beni cezalandiriyor bende dedimki sen benim kiyafetlerine karisamazsin okadarda degil istersen aldigim nefesede sen karar ver dedim kavga ettik sonra bosanmak istedigimi soyledim.. sizce kim haklı arkadaslar. Herseye karismak istiyor kocLik hakkim diyorben degisecegini dusunmuyoeum..

Hasta net.

çok kıskanç gibi eşiniz benimkide böyleydi zamanla düzeldi

en başında bu hakkı vermeyecektiniz. çok boğucu bir durum. hem çalışmanı istemiyor, eteği taytı geç monta kadar karışabiliyor off ben darlandım valla. bir kere geliyorsunuz şu hayata. eziyet bu

Ya kusura bakmasin o kadar da değil. Monta karışmak nedir ya o aşmış artik ya bence haklisiniz bu kadar olmaz

yüz verdik ayıya geldi sıçtı halıya diye bir söz var neden bilmem aklıma geliverdi
siz saygı duydum demişsinizde o niye size saygı duyup karışmamayı seçmedi ...siz saygı duymamış taviz vermişsiniz...bu saatten sonra toplarmısınız bilmem ama işiniz zor hem sabırlı olmanız gerek hemde dik durmanız

Parfum sıktığında niye sıktın kime güzel kokcan diye bağır çağır, gömlek giydiğinde bunu çıkar çok yakışıyor kimse görmesin diye kavga çıkart, saçlarını tarasa niye süsleniyorsun diye yanında söylen bir yere gittiğinde deli gibi kıskan nerdesin kim var yanında göster çabuk diye sorun çıkar devamlı. Bir sabah uyandığında vur bi tane koluna aptal rüyamda kadınlara süsleniyordun edepsiz diye vur bi kaç tane. boğ onu bu durumunla. belki bırakır..

Bir kere izin verdiyseniz bunun arkasının geleceğini bilmeniz lazımda.
Evet psikopatça düşünceleri.
Olmadı sizi fanusa koysun kimseler görmesn..

Adama borç bitince işten çıkacağım diye söz vermişsiniz.

Kıyafetime karışmak hakkın demişsiniz.

Her dediğine tamam demişsiniz buna yüzükle fotoğraf atmak da dahil.

Size güvenmiyor, iş yerine çiçek yollamasının amacı da kendi varlığını iş yerindekilere göstermek. Yüzük fotoğrafını da o yüzden istiyor belli ki size itimadı yok.

Ayrıca adam iyi falan değil, tam bir psikopat. Baştan evlenmek hataymış siz bir de kalkıp işten çıkacağım diyorsunuz.

İş yerinde tayt giyilmez bence de.Çalışmamızı mı istemiyor şu anda ki iş yeriniz ile mi sorunu?Çoğu kişi geri kafalılık yada psikopatlık yazmış ama bence öyle değil.İş yerinde Tayt üstü yakası açık kazak giymenizi istememesi bence normal.Tatile filan gittiğinizde nasıl?

Yüz verirsen ayıya, gelir pisler halıya .....

Adam kötü ama senin yazın daha kötü. Bacim ne olur bazı yerleri anlamadim ben düzelt...

Umarım kurtulursunuz bu kişiden

lütfen yanlış anlamayın da K kuruyandamlalar üye adı ile ;

Eşim ve psikopat iğrenç hareketleri ne yapacağım?

7 Aralık tarihinde konusunu açtınız.

Daha önce A Akilsizbasim19 üye oldunuz

Eski eşim ve psikopatliklari ?

26 Kasım tarihinde bu konuyu açtınız...

bu sabah yeni bir üyeli kalıp yani şu ankini ve bu konuyu açıyorsunuz. Anlıyorum iyi değilsiniz de arkadaşları da bu kadar da salak yerine koymayın... Şifrenizi unuttuysanız şifre yenilersiniz yeni üyelik alıp sürekli aynı konuları açmak nedir?

26 Aralık'ta bir sene önce boşanmıştınız, 7 Aralık'ta berabersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…