- 16 Aralık 2021
- 1
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi melekmiseytanmi19
Arkadaslar evliyim cocuklarim var. Esim bana cok duskundur cnsel anlamda hergun beni ister bana sarilir uyur arkasibi asla donup yatmaz her gece ilgilenir guzel seyler soyler vs.. is yerine surekli cicek falan yollar. Maddi anlamda ne istersem elinden geleni yapmaya çalışır. Simdi gelelim mevzuya.. kendiai uzak bir yerde calisiyor 1 ayda 10 gun falan geliyor. Calismamida aslinda isyemiyor borc bitene kdr diye soz verdirdim. Butun gun isyerindr mesaj atiyor, tayt giyme pantolon giy diyor resimistiyor.. yuzugumu taktimmi diye fotograf istiyor.. psikologa gidiyor degisicem diyor ama nafile iste. Neyse ben senin kocanim kiyafetibe karismak hakkim dedi tamam drdim tayt giymem dekolte falan giymem saygi gosterdim. O gun mesaja tmis sana bo mint alicam gelinxe kalin artik benim dedigim gibi giyin ( ben kalin mont asla giymem biliyor ) bemde dedimki montumada mi karisacaksin, oda sen demedinmi dedi hakkin tamam diye. Bende dedimki ben sana mini etek tayt vs konuaunda saygi gösterdim. Bana karaktersiz sozleribde durmuyosun soyle boyle dedi madem oyle monta karisamiyorum bundan sonra boynuna sifir olan kazaklarsan giyiceksin dedi aklinca beni cezalandiriyor bende dedimki sen benim kiyafetlerine karisamazsin okadarda degil istersen aldigim nefesede sen karar ver dedim kavga ettik sonra bosanmak istedigimi soyledim.. sizce kim haklı arkadaslar. Herseye karismak istiyor kocLik hakkim diyorben degisecegini dusunmuyoeum..