• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikopat bir eş mi , iyi bir eşmi ben ne yapacağım?

Arkadaşlar evliyim çocuklarım var. Esim bana çok düşkündür cinsel anlamda her gün beni ister bana sarılır uyur arkasını asla donup yatmaz her gece ilgilenir güzel şeyler söyler vs.. is yerine sürekli çiçek falan yollar. Maddi anlamda ne istersem elinden geleni yapmaya çalışır. Simdi gelelim mevzuya.. kendisi uzak bir yerde çalışıyor 1 ayda 10 gün falan geliyor. Çalışmamı da aslında istemiyor borç bitene kadar diye söz verdirdim. Bütün gün işyerinden mesaj atıyor, tayt giyme pantolon giy diyor resim istiyor.. yüzüğünü taktım mı diye fotoğraf istiyor.. psikoloğa gidiyor değişeceğim diyor ama nafile iste. Neyse ben senin kocanım kıyafetine karışmak hakkim dedi tamam dedim. Tayt giymem dekolte falan giymem saygı gösterdim. O gün mesaj atmış sana bol kalın mont alacağım gelince, artık benim dediğim gibi giyin ( ben kalın mont asla giymem biliyor ) bende dedim ki montuma da mı karışacaksın, oda sen demedin mi dedi hakkin tamam diye. Bende dedim ki ben sana mini etek tayt vs konusunda saygı gösterdim. Bana karaktersiz sözlerinde durmuyorsun şöyle böyle dedi madem öyle monta karışmıyorum bundan sonra boynuna sıfır olan kazaklarsan giyeceksin dedi aklınca beni cezalandırıyor bende dedim ki sen benim kıyafetlerine karışamazsın o kadar da değil istersen aldığım nefese de sen karar ver dedim kavga ettik sonra boşanmak istediğimi söyledim.. sizce kim haklı arkadaşlar. Her şeye karışmak istiyor kocalık hakkım diyor ben değişeceğini düşünmüyorum..

Seytanolabilirim Seytanolabilirim düzelttim 😁

ilk konunuzda ; Evliyim, çalışıyorum ve bir tane çocuğum var
diğer konuda ; Bosanali 1 sene oldu cocugum var..
son konuda ; evliyim cocuklarim var. Esim bana cok duskundur

yani neresinden tutsam elimde kaldı ...

Son düzenleme:
Parfum sıktığında niye sıktın kime güzel kokcan diye bağır çağır, gömlek giydiğinde bunu çıkar çok yakışıyor kimse görmesin diye kavga çıkart, saçlarını tarasa niye süsleniyorsun diye yanında söylen bir yere gittiğinde deli gibi kıskan nerdesin kim var yanında göster çabuk diye sorun çıkar devamlı. Bir sabah uyandığında vur bi tane koluna aptal rüyamda kadınlara süsleniyordun edepsiz diye vur bi kaç tane. boğ onu bu durumunla. belki bırakır..
Hoşuna gider ki adamın. Kazanova sanar kendini bu sefer.
Kiskancligiyla ugrasirken bir de sağ sola alıcı gözle bakmasiyla uğraşırsın.

off okurken ben bunaldım.. boşanmaya karar vermekle iyi yapmışsınız kararınızın arkasında durun lütfen, ciddi bir değişim görene kadar ki böylesi değişir mi bilmem

Şimdi adam kadına yapıyor kadın kazanova gibi mi hissediyor sizce kendini 😀
Kadınla erkek... o kadar farklı yapıdayız ki...

Kadın "aaa erkeğim beni ne çok seviyor daha çok fedakarlik yapmalıyım, daha çok acı çekmeliyim, hemen el açması böğrek(!) yapmaliyim vb" diye düşünüyorken...

erkek " aaa bizim hanım niye böyle kıskanç oldu demek ki ben bir brad pitt im, ben bir keanu reeves im...yuruyen bir cazibeyim.benden daha çok kadın faydalanmali" diye düşünüyor.

Eşinizin iş için gittiği yerde sizi aldattığına yemin edebilirim. Böyle adamlar kendileri rahat durmadıkları için böyle hastalıklı şekilde davranıyorlar, hiç şaşmaz.
Kendi yüzüğünü takmadığına emin olabilirsiniz.

Siz böyle her dediğine he demeye devam ederseniz yarın evden burnunuzu çıkaramayacaksınız.
Şu hali bile boşanmak için yeterli zaten.

Kadınla erkek... o kadar farklı yapıdayız ki...

Kadın "aaa erkeğim beni ne çok seviyor daha çok fedakarlik yapmalıyım, daha çok acı çekmeliyim, hemen el açması böğrek(!) yapmaliyim vb" diye düşünüyorken...

erkek " aaa bizim hanım niye böyle kıskanç oldu demek ki ben bir brad pitt im, ben bir keanu reeves im...yuruyen bir cazibeyim.benden daha çok kadın faydalanmali" diye düşünüyor.

Fazla ilgi boğar erkeği de kadını da. Hele ki bir yere gittiğinde devamlı telefonla rahatsız edilmek var ya iğrenç bir hareket övmeden de yapabilir nerdesin yalancı yalan söyledin gittin onla bunlasın gibi sürekli didik didik araştırılmak onu da rahatsız eder ve patlar :) isterse brat pit hissetsin yörük ismail olduğunu değiştirmez

sürekli çiçek gönderme nedeni bu kadının kocası vaaaarrr.
el üstünde tutulmak iyi hoş güzel şeyler .ama benden giderse , benden gitmesin korkusu var anlattıklarına bakılırsa.

Back
X