Psikopat bir eş mi , iyi bir eşmi ben ne yapacağım?

Adam size ben kocanım kıyafetlerine karılmak hakkım demiş siz de saygı göstermiş(!) kabul etmişsiniz. Şimdi diyorsunuz yok sen benim kıyafetlerime karışamazsın. En başta kabul etmeyecektiniz o zaman. Ben şu an sizi haklı bulamadım çünkü eşiniz kendiniz kedini saklamamış en baştan söylemiş siz ne dediyse kabul etmişsiniz. Adamın değişmeyeceğini çocuklarınız olduktan sonra farketmeniz biraz garip olmuş ama olsun anlamışsınız sonunda

Mesele karıştığı kıyafetin ne olduğu değil ki, kendinde karışma hakkını görmesi. Bugün konu sahibinin yaptığı gibi tayta karışsın normal denirse adam yarın da gelir monta karışır

Hasta diyenlere bir müjdem var
Türkiye de yaşayan adamların %95i hasta o zaman

Türkiye’deki erkeklerin yüzde 95ini tanıyorsunuz olmalısınız bu kadar emin yazdığınıza göre. Lütfen kendi kısıtlı çevreniz üzerinden ülke genellemesi yapmayın. Evet adam hasta siz de herkesin öyle olduğunu yazarak bunu normalleştiriyorsunuz

Bence siz de bir psikologa gidin. Esinizin hasta oldugunu anlayamamisiniz. Sozin kiyafetinize o kadar karisyigına gore disarda mesela tayt giyen ya da o tarz mont neyse iste ondan giyen kadin gorunce kotu gözle bakiyor demekki. Bu derece kiskanc biri net sapiktır. Işten cikarsaniz eve kapatır sizi. Yol yakinken kurtarın kendinizi diycem ama bu gelir vurur sizi bir de. Baskasıyla evlenip hayat kurmak isteseniz yine gelir vurur. Bu ulkede kadinlara hayvanlara cocuklara çok uzüluyorum

Nasıl bu kadar net sapık diyebiliyorsunuz?Kapalı değilim kadın erkek ilişkilerinde gayet rahatımdır ama ortamda saçma sapan insanların olduğu yerde yanımda ki bayanın bile dikkat çekici giyinmesinden rahatsız olurum.

Eşi olunca ne oluyor ben de sizi anlamadım?
Eşi iş yerinde tayt giymesinden rahatsız.Tayt benim bildiğim bütün vücut hatlarını belli eden kıyafet değil mi?Resmi kurumda çalıştım kısa etek giyip gidebileceğim bir ortam değildi giyseydim eşim karışırdı.Yurt dışına geldim part time işlerde çalışırken şort giydiğimde oldu eşim karışmadı.Ben kapalı değilim işe giderken tayt giymem ama tatilde gayet rahat giyinirim.Bunun gibi örnekler olduğu için bu düşüncedeyim

Kalin mont giy demiş yaa . Ince montun neresi dikkat cekici. Belliki adam dikkat cekici bisey buluyor bu da sapik demek oluyor

Konu sahibi belki resmi kurumda çalışmıyor. Siz istediğinizi istediğiniz yerde giyinin beni hiç ilgilendirmez. Konu zaten sizin kıyafet seçimleriniz, eşiniz, hayatınız değil. Tekrar söyleyeyim belli ki anlamadınız. Mesele karıştığı kıyafetin ne olduğu değil. Konu sahibi tamam tayt giymem normal eşim karışır dediği için bugün bu durumda. Bugün tayta karışmasını normalleştirdiğiniz adam yarın monta karışıyor gördüğünüz gibi. Hiç kimse bir yetişkinin kıyfaetlerine karışmak gibi bir hakka sahip değildir. Yazdığınız gibi eşi olması ona böyle bir hak vermez.

İşi her koşulda bırakmayın. Böyle bir adamın yanında el mahkum olmamalısınız. Lens paranızı kazanmanız bile psikolojik olarak bir güçtür.

Bir araştırma yaparken
100 ye sorduk 95 bu dedi 5 kişi şunu dedi der
Buda genele %95 diye yansır
Anketler hazırlanır falan parti ortalama % şu kadar oy alacak der
Aziz nesin toplumumuzun %65 i aptal der
Neye göre herkese ıq testi mi yaptılar
Ülkede ne normal ki erkeklerin bu davranışı normal olsun

Verdiğiniz örneklerle sizin yazdığınız cümle o kadar alakasız ki. Yapılan araştırma neticesinde oluşturulur anketler ve araştırma sonuçları. Sizse kendi kısıtlı çevrenizi baz alarak ülkenin yüzde 95i böyle diyorsunuz. Benim çevremde gayette normal erkekler var. Sizin çevrenizde yoksa çevrenizi değiştirin derim

Şanslusın %5 lik dilimde yaşıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…