- 7 Ocak 2016
- 10.333
- 49.828
- 598
- Konu Sahibi melekmiseytanmi19
-
İş yerinde tayt giyilmez bence de.Çalışmamızı mı istemiyor şu anda ki iş yeriniz ile mi sorunu?Çoğu kişi geri kafalılık yada psikopatlık yazmış ama bence öyle değil.İş yerinde Tayt üstü yakası açık kazak giymenizi istememesi bence normal.Tatile filan gittiğinizde nasıl?
Hasta diyenlere bir müjdem var
Türkiye de yaşayan adamların %95i hasta o zaman
Eşi değil mi karışan ben anlamadım.Mesele karıştığı kıyafetin ne olduğu değil ki, kendinde karışma hakkını görmesi. Bugün konu sahibinin yaptığı gibi tayta karışsın normal denirse adam yarın da gelir monta karışır
Eşi olunca ne oluyor ben de sizi anlamadım?Eşi değil mi karışan ben anlamadım.
Nasıl bu kadar net sapık diyebiliyorsunuz?Kapalı değilim kadın erkek ilişkilerinde gayet rahatımdır ama ortamda saçma sapan insanların olduğu yerde yanımda ki bayanın bile dikkat çekici giyinmesinden rahatsız olurum.Bence siz de bir psikologa gidin. Esinizin hasta oldugunu anlayamamisiniz. Sozin kiyafetinize o kadar karisyigına gore disarda mesela tayt giyen ya da o tarz mont neyse iste ondan giyen kadin gorunce kotu gözle bakiyor demekki. Bu derece kiskanc biri net sapiktır. Işten cikarsaniz eve kapatır sizi. Yol yakinken kurtarın kendinizi diycem ama bu gelir vurur sizi bir de. Baskasıyla evlenip hayat kurmak isteseniz yine gelir vurur. Bu ulkede kadinlara hayvanlara cocuklara çok uzüluyorum
Eşi iş yerinde tayt giymesinden rahatsız.Tayt benim bildiğim bütün vücut hatlarını belli eden kıyafet değil mi?Resmi kurumda çalıştım kısa etek giyip gidebileceğim bir ortam değildi giyseydim eşim karışırdı.Yurt dışına geldim part time işlerde çalışırken şort giydiğimde oldu eşim karışmadı.Ben kapalı değilim işe giderken tayt giymem ama tatilde gayet rahat giyinirim.Bunun gibi örnekler olduğu için bu düşüncedeyimEşi olunca ne oluyor ben de sizi anlamadım?
Konu sahibi çoktan başlandı.. belki de gerçekten çocuğumuz olacak yaştadırBen senin çocuğun muyum , de
Eşi iş yerinde tayt giymesinden rahatsız.Tayt benim bildiğim bütün vücut hatlarını belli eden kıyafet değil mi?Resmi kurumda çalıştım kısa etek giyip gidebileceğim bir ortam değildi giyseydim eşim karışırdı.Yurt dışına geldim part time işlerde çalışırken şort giydiğimde oldu eşim karışmadı.Ben kapalı değilim işe giderken tayt giymem ama tatilde gayet rahat giyinirim.Bunun gibi örnekler olduğu için bu düşüncedeyim
Hahhaa canı sıkılmış bence onunKonu sahibi çoktan başlandı.. belki de gerçekten çocuğumuz olacak yaştadır
Bir araştırma yaparkenTürkiye’deki erkeklerin yüzde 95ini tanıyorsunuz olmalısınız bu kadar emin yazdığınıza göre. Lütfen kendi kısıtlı çevreniz üzerinden ülke genellemesi yapmayın. Evet adam hasta siz de herkesin öyle olduğunu yazarak bunu normalleştiriyorsunuz
Bir araştırma yaparken
100 ye sorduk 95 bu dedi 5 kişi şunu dedi der
Buda genele %95 diye yansır
Anketler hazırlanır falan parti ortalama % şu kadar oy alacak der
Aziz nesin toplumumuzun %65 i aptal der
Neye göre herkese ıq testi mi yaptılar
Ülkede ne normal ki erkeklerin bu davranışı normal olsun
Şanslusın %5 lik dilimde yaşıyorsunVerdiğiniz örneklerle sizin yazdığınız cümle o kadar alakasız ki. Yapılan araştırma neticesinde oluşturulur anketler ve araştırma sonuçları. Sizse kendi kısıtlı çevrenizi baz alarak ülkenin yüzde 95i böyle diyorsunuz. Benim çevremde gayette normal erkekler var. Sizin çevrenizde yoksa çevrenizi değiştirin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?