Psikolojim kaldırmıyor artık hiç bir şeyi

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.818
30
Meraba kızlar dertleşmek istiyorum sizinle az da olsa belki biraz içimdeki kırgınlığı boşaltabilirim .
Bilenleriniz var mutlaka konularımdan ailemle hep çalkantılı bir ilişkim oldu. Bana yaptıkları haksızlıklara rağmen dört kolla sarıldım onlara . Anneme aşık bir kız çocuğuydum herşeye her hareketine rağmen. İter kakar döver söverdi çocukluğumdan beri. Ne okula gıderken bir kahvaltı gördüm nede doğru dürüst sevgi . Her neyse bunları geçeceğim .En son kızkardeşimin koca merakından ve isteme olayından sonra araya iyice buzlar girmişti ,son son olarakta kardeşim bana vurmaya kalktı kızım kucağımdayken bende o şokla onu tutup ittirdim üstüme gelince tekrar kızımı yere bırakıp duvara yaslayıp boğazını sıktım ve ittirdim .
Abla ya da bir evlat olarak saygıyı geçecek olsamda benim kucağımda 7,8 aylık bir bebek varken bana yaptığı muamele beni delirtmişti .
Bunun üstüne " benim evladıma sen nasıl vurursun" oldular ben bir ağaç kabuğundan çıkan evlat olarak .
Her neyse nışandı sözdu herseyı yaptılar hıc bırıne gıtmedım
Bu aksam kınası var , yarın dugunu .
Elden farksuzlar bana şuan benım için .
Ne kin besliyorum ne sevgi .
İki gün önce ise babamın eşimin işyerine gidip askerlerin yanında duygu sömürüsü yapması " ne oluyor !" dedirtti bana .
Neymiş efendim " yanından geçip gitmişim zoruna gitmiş !"
11 ,12 yaşında çocuğun tecavüze uğradığında onu kanadının altına almayıp elinin kiri olarak görüp yurda defeden baba bunları söylüyor kocama .
"3 ,4 gün sonra düğünü var , şu kız evlensin artık eskiye dönelim !" demiş o kafayla .
Yani sanıyorlar ki düğün olsun bitsin hersey normale dönecek .
Bizim salak kızımız yine kendinden ödünler verecek ve biz sırtından gecınıcez .
Ağlatıcaz , ezicez , kırıcaz ve aşşalıcaz ama o bize olan sevginden bunları alttan alacak.
Eşimi arıyor durmadan artık
Zaten yakınımda oturuyorlar , sürekli muhabbet kurma çabaları var .
Eşim en son telefonda şöyle demiş " ben kızını senden istemedim , benim yuvamın kurulmasına sen elçilik etmedin ve sadece biyolojik olarak ailesisiniz sizi istemiyor birdaha beni aramayın " demiş .
Onları sildim .
Geç oldu kabullenmem bir çok şeyi , beni sürekli ezdiklerini konduramadım ailem diye.
O sürekli gözümü kaoayan kör eden sevgi beni hiçleştitmişti .
Üstümden sildim attım
Kızlar ne yapmalıyım , onları istemediğimi nasıl anlayacaklar çünkü sanki inadına , canımı yakmak istercesine üsteliyorlar .
Elimden gelse nüfuslarından çıkacağım bu derece görmek ve duymak hissetmek istemiyorum .
İlahi adalete sonsuz inancım var , ailemden ve benden uzak olsjnlar ne olursa olsun
Öünkü gördüköe taşadıklatımdan ve bu psikolojıden kurtulamıyorum
Evde balon gibi gözlerle gezmekten ve eşimin sürekli sırf üzülmeyeyim diye benimle ugrasmasından bıktım artık
Huzur istiyorum

İnsanlarla sağlıklı iletişim kuramıyorum, hep bir güvensizlik ve acaba var .
Ruh hastası gibiyim ,içimdeki kin ve nefretin önüne geçemiyorum .
Son günlerde sürekli yeniden psikolojik destek almam gerektiğini kendime söylüyorum .
Ama on yılımı hastane köşeletinde heba edip zerre fayda görmeyip , önünüzde sadece teselli verircesine başını sallayan doktorları görüp kendimi ilaçlarla uyuştırmsk istemiyorum .
Mıtlu değilim ben .
Olamıyorum , Anlık mutlulıklar yerine küçük ama akılda kalıcı mutluluklar isterken çok mu şey istiyorum

Ailenizi silmek sizin için zor olacak ama tamamen silin ve kendi ailenize odaklanin. Gitme şansınız varsa çıkıp gidin oldukları yerden. Bu sekilde sadece kendinize degil esinize de ruhsal olarak zarar veriyorsunuz. Ne anneniz anne, ne babanız baba!!!! Ne de kardesiniz kardeş... hepsi bir olup akrep olmayı başarmısĺar...

Reddi babalik ve reddi miras davasi acin. Ne kadar ciddi oldugunuzu anlarlar ama geri donusu olmayabilir...

Hep diyorum. Aile kavramın önem vermem insana önem veririm. Gözümde sadece "iyi insan-kötü insan" ayrımı var.
Ailesi olan, aile bağları güçlü insanlara saygı duyuyorum ve gıpta ediyorum. Ama hayatın gerçekleri. Eğer böyle davranıyorlarsa aile olarak bakmayacaksın.

Reddi babalik ve reddi miras davasi acin. Ne kadar ciddi oldugunuzu anlarlar ama geri donusu olmayabilir...
Nüfüslarından cıkmak istıyorum internette arastormada yaptım sma bunun olmayacsgı yazıyor cogu yerde cunku benı kaydedecek baska bır nufus yokmus
Ama avukata danısmadım
Eger boyle bırsey soz konusu ise bunu yaparım avukat arkadaslar varsa yorum beklıyorum bu konu hakkında ayrıca tesekkur ederım

Gorme gorusme.. gelirlerse eyvallah ama gitme onlara... kan bagi degil can bagi gerek

Ben hiçbir şekilde bir bağım olsun istemiyorum

Ben hiçbir şekilde bir bağım olsun istemiyorum

Ne yazik ki oyle bir sansiniz yok, biyolojik olarak baglisiniz ama gormek istemediginiz surece gormezsiniz, duymazsiniz, en guzeli uzak durun psikolojiniz kaldiracak duruma gelene kadar (en azindan). Ben babamla 7 sene gorusmedim, gormedim. Yine de insanin icindeki o yaralar kapanmiyor, pismanliklar keskeler bitmiyor.

Anne babadan benim de yuzum gulmedi ne yazik ki ama kiz kardes? Kardesiniz nasil boyle bir insan olmus size karsi? Biraz eski konulariniza baktimda...

konuya değil sana yorum yapmak istiyorum çok güçlüsün hep böyle ol

Psikolojinin iyi olmadigini hissediyorum .
Surekli bir dikkat cekme egilimin var .
Aileden once bunu halletmen lazim bence ..
Cok uzun uzun yazamicam .
Ajitasyon ve trajediyi fazla seviyorsun ..
Biraz avam ve banal davranislar seziyorum,bu okumamis olmanin,erkenden evlenip egitimiz olmaninda etkisi olabilir.
Ama birak gecmisi ..
Kendine yatirim yap.
Oyle cengaversin ki istemiyorum lan sizinle gorusmek bile diyebilirsin var o kumas..
Caresiz gorunmekten vazgec .
Konuya tek yorumum bu ..

Ajitasyon mu
Hayatında kac kere cınsel istisöara maruz kalıp herseyın yok olup bozuldu ?
Ufuk çizgisi ve davul misali ..

Ajitasyon mu
Hayatında kac kere cınsel istisöara maruz kalıp herseyın yok olup bozuldu ?
Ufuk çizgisi ve davul misali ..

Konu simdi o degil ki ..
Bozulmak gozuyle bakarsan soylediklerimi desteklersin
Bandan yeni ciktim
Dusuncelerimi bir ustte soyledim .
Sende rest cekcek ,hepsini silecek kumas var dedim
Yaparsin bir kerede ..
Gorusmezsin
Eger derdin buysa

Konu simdi o degil ki ..
Bozulmak gozuyle bakarsan soylediklerimi desteklersin
Bandan yeni ciktim
Dusuncelerimi bir ustte soyledim .
Sende rest cekcek ,hepsini silecek kumas var dedim
Yaparsin bir kerede ..
Gorusmezsin
Eger derdin buysa
Ben restımı zaten cektım
Ama o aılenım adı altına sıgınılan kavramlar pesını bırakmıyor
Bana nasıl ve nerdrn kınlendin zerre umrumda değil , derdımse burada kendımı peşkep çekip acıtasyon yaomak hiç drğil .
Evet okumuşsun , kendını ve soyledıklrını tartıp ve bılecek yastasın ama ne yazık kı terazi eşit değil
Hoşçakal

Canim o senmiydin ya konunu hatirladim. Görmemezlikten geliceksin. Kizkardesinde çok şükür evleniyormu o manyak aileye. Yakıştığı yere gidiyor

Bence de siz çok güçlü bir kadınsınız.
İlaç kullanmak istemiyorum demişsiniz ama doğru ilaç ile içinizdeki potansiyeli dışarı vurabileceğinizi düşünüyorum.
Uzun bir süre destek gördüm ama ben o uyuşuk sarhoş bir halde evimde ölü gibi gezmek istemiyorum.
Ailenin dışına bile çıkıp onları hatırlsmayacak olsam bile kafamdan atamadığım çok şey var .

Canım paylaşımların çok özel, istersen profil fotoğrafını kaldır ne olur ne olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…