- 5 Kasım 2018
- 1
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi cikolataprensesii
Merhabalar ben yaklaşık 6 aydır intihar etmeyi düşünüyorum ciddi ciddi ve bu düşünce ara ara gelip kayboluyor. Sebebini soracak olursanız hayatımda hiçbir şekilde bir düzen yok annem ve babam benden bıkkın ve beni kötü bir insan olarak biliyor. O kadar çok şey düşünüyorum ki söylediklerimde bir derinlik ve anlam yok gerçeklikten kopuyor gibi oluyorum bazen ve çok korkuyorum. Psikiytr vs gitmek istemiyorum çünkü ilaçların daha çok zarar vereceğini düşünüyorum 20 yaşındayım dünya üstüme üstüme geliyor kendimden igreniyorum sindim sadece sindim kimseye güvenmiyorum insanlar ne der diye bugüne kadar hiç düşünmedim ve şu an aşırı derecede bunu düşünüyorum geçmişte yaptığım hatalar sürekli aklıma geliyor kendime güvenim sıfır yaşamak için hiçbir sebebim olduğunu düşünmüyorum 6 aydır bu haldeyim ve 6 aydır yaptığım hareketler kendime zarar veren şeyler kendime ceza veriyorum resmen şu an bunları yazarken bile kendimden iğreniyorum kimsenin bilmesini istemiyorum bunları ama içimde tutarsam daha kötü olacak ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum lütfen yardım edin intihar edemeyeceğimi çok iyi biliyorum ama kendimi düzeltmem lazım ve ben kendimi düzeltemiyorum...