• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojim bozuldu iyice

SORGULAYAN KADIN

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2021
47
24
3
35
Kızlar benim kv zamanında eşim ev alırken 2 bin tl yardım yapmış. Ama herkese 20 bin tl verdim, benim sayemde ev sahibi olduklar falan diyormuş. O zamanın parasıyla 20 bin tl de ev fiyatının nerdeyse 5te 1i. Bu kadar abartı, bu kadar yalan, bu kadar kendini övme derdi nedir anlayamıyorum. Eşim boşver ben onun söylediği hiçbir şeyi takmıyorum diyor ama ben bilendikçe bileniyorum. Zaten konuşmuyorum ama durduk yere kendi kendime kadına söylenip duruyorum. Hırsımı bir türlü alamıyorum. Kendimi rahatlatmak için ne yapabilirim. Nolur yardım edin.

Kızlar benim kv zamanında eşim ev alırken 2 bin tl yardım yapmış. Ama herkese 20 bin tl verdim, benim sayemde ev sahibi olduklar falan diyormuş. O zamanın parasıyla 20 bin tl de ev fiyatının nerdeyse 5te 1i. Bu kadar abartı, bu kadar yalan, bu kadar kendini övme derdi nedir anlayamıyorum. Eşim boşver ben onun söylediği hiçbir şeyi takmıyorum diyor ama ben bilendikçe bileniyorum. Zaten konuşmuyorum ama durduk yere kendi kendime kadına söylenip duruyorum. Hırsımı bir türlü alamıyorum. Kendimi rahatlatmak için ne yapabilirim. Nolur yardım edin.
Konuşsun dursun boşverin
Benimki de patavatsız bide çok uyanık
Önceden bende böyle kendi kendimi yiyordum şimdi arada güzel yapıştırıyorum laflarımı.
Hiç bir şeyin altında kalmıyorum.
Siz şimdi konuşmadığınız için kendi kendinize hırsınızı alamıyorsunuz.
Kimlere demişse 20 bin diye öyle olmadığını onlara söyleyin.
Hatta kaynananıza kim yetiştirirse direkt ona söyleyin. Sağda solda böyle konuşuyormuş ama aslı böyle, yaptığı ayıp diyin.
Kulağına gitsin belli mi olur belki utanır sesini keser.

Eşiniz bekarken almış evi sanırım.
Annesi 2 yerine 20 diyorsa bundan rahatsız olması gereken siz değil oğlu. O bosveriyorken sizin sinir küpü olmanız normal değil gerçekten.

Yanlıs anlamadıysam eğer esiniz siz yokken almıs evi. Bu durum esinizi ilgilendiren bir durum. O takmıyosa size ne söylemek düşebilir?

Yada benim sayemde ev sahibi oldular derken evli miydiniz? O halde kimden duyuyorsanız yardım ettiği sey altı üstü bi 2 bin. Uyduruyo diyin geçin rahatlarsınız.

Eşiniz bekarken almış evi sanırım.
Annesi 2 yerine 20 diyorsa bundan rahatsız olması gereken siz değil oğlu. O bosveriyorken sizin sinir küpü olmanız normal değil gerçekten.
Çünkü bu ne ilk ne de son. Her fırsatta laf sokmalar. Sürekli kendini övmeler falan. Dünya üzerindeki en harika insan kendisi, ondan başka herkes kusur abidesi gibi konuşmaları ve tavırları var. Sadece ben değil kendi sulalesindeki hickimse kadını ciddi anlamda sevmiyor. Yani bu anlattığım buz dağının görünen yüzü bile değil

Konuşsun dursun boşverin
Benimki de patavatsız bide çok uyanık
Önceden bende böyle kendi kendimi yiyordum şimdi arada güzel yapıştırıyorum laflarımı.
Hiç bir şeyin altında kalmıyorum.
Siz şimdi konuşmadığınız için kendi kendinize hırsınızı alamıyorsunuz.
Kimlere demişse 20 bin diye öyle olmadığını onlara söyleyin.
Hatta kaynananıza kim yetiştirirse direkt ona söyleyin. Sağda solda böyle konuşuyormuş ama aslı böyle, yaptığı ayıp diyin.
Kulağına gitsin belli mi olur belki utanır sesini keser.
Utanmaz canım benimki. Çünkü o kendini söylediği şeye inandırmıştır. Utansa kocamı daha 4 yaşındayken bırakıp giderken utanırdı, utansa annelik yapmadığını evladının yuvasını bozmaya çalışırken utanırdı. Haddini bilir otururdu ama kadın tövbe haşa allah 1 ben 2 diycek nerdeyse

Amaaan canım otur şöyle en güzel köşesine kahveni yudumla. Huzurunu kaçırma, boşver ne demişse demiş 😊

Yanlıs anlamadıysam eğer esiniz siz yokken almıs evi. Bu durum esinizi ilgilendiren bir durum. O takmıyosa size ne söylemek düşebilir?

Yada benim sayemde ev sahibi oldular derken evli miydiniz? O halde kimden duyuyorsanız yardım ettiği sey altı üstü bi 2 bin. Uyduruyo diyin geçin rahatlarsınız.
Eşim de artık usandı çünkü. Ama en azından takmamayı başarıyor. Ben başaramıyorum ne yazık ki

Kendi içimde affedip onunla bir daha muhatap olmazsam belki ben de faydasını görürüm teşekkürler
Affetmek boynuna atlamak sarilip opmek degil. İçinizde onunla ilgili savaşınızı sonlandırmak. Ikinizi birbirinize baglayan olumsuz bağı koparmak. Çok iyi bir psikolog bulursunuz umarim.

Ohooo biz de annem o işsiz zibidi kardeşlerine hep yardımdı bulundu kiminin borcunu kiminin arabasını aldı ona rağmen ne yaptın ki derler asla lafını etmez ama ben ederim nankörse tabi. Yani beterleri var boşver bence :D aile arasında gerçek bir bağ yoksa kimse kimseye yardım etmemeli bence bu kişi annende olsa ileri de konuşup bununla övündükten sonra zaten yardımlıktan çıkıyor alanda pişman oluyor

Ohooo biz de annem o işsiz zibidi kardeşlerine hep yardımdı bulundu kiminin borcunu kiminin arabasını aldı ona rağmen ne yaptın ki derler asla lafını etmez ama ben ederim nankörse tabi. Yani beterleri var boşver bence :KK70: aile arasında gerçek bir bağ yoksa kimse kimseye yardım etmemeli bence bu kişi annende olsa ileri de konuşup bununla övündükten sonra zaten yardımlıktan çıkıyor alanda pişman oluyor
Sadece yaptığını söylesin illa söyleyecekse. Sırf kendini övmek için 10 katını söylemenin, eşimin emeğiyle kazanıp aldığı şeyi sanki o yapmış gibi anlatmanın mantığı nedir ki? Bu sadece bu konuda değil tabiki. Derinin bilenler sen o kadına rağmen yine iyi yürüttün evliliğini. Yakınınızda falan olsa şimdiye çoktan boşanırdınız diyor. Bu anlattığım devede kulak bile değil . Her iyi olay onun sayesinde oluyor gibi davranıyor. Akrabası gelinin de ne kadar iyi dedi. Kadına direkt sen iyi olursan herkes de sana iyi olur dedi. Düşünün laf arasındaki ne kadar basit muhabbet ama kadın onu bile kendine yonttu.

Herkes biliyosa yapısını, kimse sevmiyosa ağzından cıkanlara kimse tenezzül etmiyodur bence. Bos verin.
Canım zaten normalde gülüp geçerim ama sürekli iyi olan her şeyi kendine yontmasindan bıktım artık. Ama kötü olan bir şey olursa herkesin içinde aşağılayıcı bir şekilde bana laf çarpıyor, baskasina laf çarpıyor. Eşimin kilo alıp vermesini bile bana bağlıyor. Geçen milletin içinde bu hep kendi yiyor herhalde baksana ayı gibi olmuş, nasıl kilo almış. Oğlum da süzülmüş iyice tarzında bir şey söyledi. Bu aşağılayıcı bir konuşma değil mi? Artık cidden bıktım. Şeytan diyor ara ağzına geleni söyle kapat için rahatlasın. Bir daha da muhatap olmazsın zaten

Bence umursama burak konussun dursun.. sen kahveni iç keyfine bak neden takıyosun kii.. iyikide yardım etmiş ev aldık de gül geç.. boşyere canını sıktıgına değmez inan kocan iyi olduktan sonra

Back