- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.023
- Konu Sahibi Yagmur-Suu
gözünüz aydın. Allah tamamına erdirsin.HAMILEYMMM 1 AYLIKMIS YAAA KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözünüz aydın. Allah tamamına erdirsin.HAMILEYMMM 1 AYLIKMIS YAAA KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Rabbim sağlıkla sıhhetle kuçagınıza almayı nasip etsin. Sonu gelen kullarından olursunuz inşallahHAMILEYMMM 1 AYLIKMIS YAAA KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Allah razo olsun insallah sagliklo sihhatli olur rabbim nasip eder sonuna inşallahgözünüz aydın. Allah tamamına erdirsin.
Allah razo olsun insallah sagliklo sihhatli olur rabbim nasip eder sonuna inşallahgözünüz aydın. Allah tamamına erdirsin.
Ayy suan nasl mutlu oldum bilemezsn uyumadm bekledm çok şkur Rabbm saglkli bir bebek dogurp buyutmenizi nasp etsn insallah. Ay cok sevndmmmHAMILEYMMM 1 AYLIKMIS YAAA KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Allahim binlerce kez razi olsun hepinizden insallah cook sagolun insallah saglikli sihhatli kucagima almakta nasip olur benimle birlikte TUM BEKLEYEN KARDESLERIME TEZ ZAMANDA nasip eder insallahAyy suan nasl mutlu oldum bilemezsn uyumadm bekledm çok şkur Rabbm saglkli bir bebek dogurp buyutmenizi nasp etsn insallah. Ay cok sevndmmm
İnşallah kardesim hepimiz birlikte guzel bebeklerimizi kucaklarimiza saglikli hayirli bir sekilde aliriz insallahcanim ne guzel bir haber buu... :) benim gibi her ay bekleyenlerede dua et ne olurr
Allah razi olsun cok sagolun inşallahRabbim sağlıkla sıhhetle kuçagınıza almayı nasip etsin. Sonu gelen kullarından olursunuz inşallah
Canim Allah senden razi olsun Allahım en kisa zamanda saglikli sihhatli bir bebek nasip etsin kucagina almayi nasip etsin. Bu gece en cok sen destek oldun bana tum kizlarla birlikte Allahim gönlündeki hakkinda hayirli edip biran once sana nasip etsin canimminşllh ya, inan bende uzulurum negatif çıkarsa. Çunku ben kesin bakıyordum
Amin Allah razi olsun inşallah cok sagolunAy maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin canım senin adına çok sevindim
Allah razi olsun cok sagolunSaglikla olsun insallah..
canımm sonuç ne pozitif miCanim Allah senden razi olsun Allahım en kisa zamanda saglikli sihhatli bir bebek nasip etsin kucagina almayi nasip etsin. Bu gece en cok sen destek oldun bana tum kizlarla birlikte Allahim gönlündeki hakkinda hayirli edip biran once sana nasip etsin canimm
ayyyy çok sevindim canımm.. Bilyodum hamile olduğunu, çook sevindim..rabbim daim etsinn. Lıttfen dua et bizedeHAMILEYMMM 1 AYLIKMIS YAAA KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Sana bizzat cooj cook ediyorum Allahim kucagi bos kalan tum hepimizinkini doldurur. Sessizde Dua ediyorum Allahim inşallah duyar . Kardesim cok sagolasinayyyy çok sevindim canımm.. Bilyodum hamile olduğunu, çook sevindim..rabbim daim etsinn. Lıttfen dua et bizede
Allah razi olsun cok sagolunBurada hamile haberi bekledigim bir uye var ruyamda gordum ne alakaysa. Ruyalarim cikar hepsi hemde. Allah anali babali buyutsun sevindim adina. Saglikla kucagina alirsin insallah.