Psikolojim bana oyun mu oynuyor?

Ayy suan nasl mutlu oldum bilemezsn uyumadm bekledm çok şkur Rabbm saglkli bir bebek dogurp buyutmenizi nasp etsn insallah. Ay cok sevndmmm
Allahim binlerce kez razi olsun hepinizden insallah cook sagolun insallah saglikli sihhatli kucagima almakta nasip olur benimle birlikte TUM BEKLEYEN KARDESLERIME TEZ ZAMANDA nasip eder insallah

inşllh ya, inan bende uzulurum negatif çıkarsa. Çunku ben kesin bakıyordum
Canim Allah senden razi olsun Allahım en kisa zamanda saglikli sihhatli bir bebek nasip etsin kucagina almayi nasip etsin. Bu gece en cok sen destek oldun bana tum kizlarla birlikte Allahim gönlündeki hakkinda hayirli edip biran once sana nasip etsin canimm

Canim Allah senden razi olsun Allahım en kisa zamanda saglikli sihhatli bir bebek nasip etsin kucagina almayi nasip etsin. Bu gece en cok sen destek oldun bana tum kizlarla birlikte Allahim gönlündeki hakkinda hayirli edip biran once sana nasip etsin canimm
canımm sonuç ne pozitif mi

Burada hamile haberi bekledigim bir uye var ruyamda gordum ne alakaysa. Ruyalarim cikar hepsi hemde. Allah anali babali buyutsun sevindim adina. Saglikla kucagina alirsin insallah.

Merhaba, dun sizin konunuzu okumustum o kadar icten ve samimi sekilde dua istemistiniz ki hemen namazimi kilip sizin icin dua etmistim, bu gun bi girip bakayim acaba test yapmismidir sonuc nedir diye ve gordum ki hamile haberinizi paylasmissiniz inanin kendi hamileligim kadar cok sevindim. Allahim ins hayirlisiyla kucaginiza almayida nasip etsin size ve hepimize...

X