Psikolojim bana oyun mu oynuyor?

allahım yuzunu yuzumuzu guldursun kardeşim.. Ben mutlu haber vereceğine eminim.. Cevap yazmanı bekliyecem..
Verdik 1,30 saate cikacakmis telefonla arayip sorucaz .zaman gecsin diye suan nobetci ecz bulduk test aldik yibe yapicam eve gidince onunda atarim resmini insallah rabbim bu gece bayram etmemizi nasip eder BOL BOL DUA EDIN ALLAH RIZASI ICIN

Verdik 1,30 saate cikacakmis telefonla arayip sorucaz .zaman gecsin diye suan nobetci ecz bulduk test aldik yibe yapicam eve gidince onunda atarim resmini insallah rabbim bu gece bayram etmemizi nasip eder BOL BOL DUA EDIN ALLAH RIZASI ICIN
ayy çok heycanlandımm.. Rabbim yuzunu guldursun.. Hadi bekliorum :KK19: :KK15:

Normalde pek girip yorum yapan biri değilim ama çok diledim inşallah hamiledir diye okurken mesajlarini :)
Bekarım bir tecrübem yok bu konuda ama çok net gözuküyor 2. Çizgin bence de hamilesin :) yani umarim sonuç öyle çıkar cünkü hic de silik çıkmamış. Sadece çok içimden geldi bir şeyler yazmak sana :) umarim hayırlı haberler alırsınız.

Normalde pek girip yorum yapan biri değilim ama çok diledim inşallah hamiledir diye okurken mesajlarini :)
Bekarım bir tecrübem yok bu konuda ama çok net gözuküyor 2. Çizgin bence de hamilesin :) yani umarim sonuç öyle çıkar cünkü hic de silik çıkmamış. Sadece çok içimden geldi bir şeyler yazmak sana :) umarim hayırlı haberler alırsınız.
Insallah Dualarinizla güzel haber alirim cok sagolun cok tsk ederim insallah

Insallah en garantisi kan zaten. İnşallah sevincim umidim yarim kalmaz haber vericem mutlaka
Yorumları şuan okudum ben heyecanlndm senin yerine.. Asla umudunu yitirme.. Rabbim seninle.. İnşallah hamilesindir inşallah. Cok dua ediyorum

Insallah Dualarinizla güzel haber alirim cok sagolun cok tsk ederim insallah
İnsallah ama donuc negatif olursa da sevincin yarim kalmasın. Bak bir problemin yok anladığım kadarıyla. Sakın moralini bozma rabbim en doğru zamanı biliyordur. Bu olmadıysa başka bir Zamanı bekliyordur. Heyecanini anliyorum ama sonra da üzülmeni istemem :)

Umarım dilediğiniz gibi olur, pozitif düşünmeye çalışın. Sonucu buraya da yazar mısınız merakta kalmayalım.

Benim adetim tam iki ay gecikmisti. . o kadar umitliydimki kesin hamileyim diye gittim doktora...
doktor yalanci gebelik dedi...
piskolojik olarak hamileydim yani kendimi öyle inandirdigim için adetim gelmemiş ne kadar ilginç bu yaa..
o günden sonra anliyorumki hersey beyinde bitiyor... Allah sizede bizede nasip etsin bebek inşallah...

Benim adetim tam iki ay gecikmisti. . o kadar umitliydimki kesin hamileyim diye gittim doktora...
doktor yalanci gebelik dedi...
piskolojik olarak hamileydim yani kendimi öyle inandirdigim için adetim gelmemiş ne kadar ilginç bu yaa..
o günden sonra anliyorumki hersey beyinde bitiyor... Allah sizede bizede nasip etsin bebek inşallah...
Enteresan şeyler cidden. İnşallah canli kanli güzelce kucaklarimiza almak en kisa zamanda almak nasip olur yanan tüm herkes icin inşallah

X