- Konu Sahibi Yagmur-Suu
Kesin hamilesin:)) Allah analı babalı büyütsün..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allahım yuzunu yuzumuzu guldursun kardeşim.. Ben mutlu haber vereceğine eminim.. Cevap yazmanı bekliyecem..Ciktik gidiyoruz hemen cikaracak bi hastane bulucaz Cikar cikmaz insallah guzel seyler yazarim nolur yazana kadar dua et kardesim
Verdik 1,30 saate cikacakmis telefonla arayip sorucaz .zaman gecsin diye suan nobetci ecz bulduk test aldik yibe yapicam eve gidince onunda atarim resmini insallah rabbim bu gece bayram etmemizi nasip eder BOL BOL DUA EDIN ALLAH RIZASI ICINallahım yuzunu yuzumuzu guldursun kardeşim.. Ben mutlu haber vereceğine eminim.. Cevap yazmanı bekliyecem..
ayy çok heycanlandımm.. Rabbim yuzunu guldursun.. Hadi bekliorumVerdik 1,30 saate cikacakmis telefonla arayip sorucaz .zaman gecsin diye suan nobetci ecz bulduk test aldik yibe yapicam eve gidince onunda atarim resmini insallah rabbim bu gece bayram etmemizi nasip eder BOL BOL DUA EDIN ALLAH RIZASI ICIN
Normalde pek girip yorum yapan biri değilim ama çok diledim inşallah hamiledir diye okurken mesajlarini :)Verdik 1,30 saate cikacakmis telefonla arayip sorucaz .zaman gecsin diye suan nobetci ecz bulduk test aldik yibe yapicam eve gidince onunda atarim resmini insallah rabbim bu gece bayram etmemizi nasip eder BOL BOL DUA EDIN ALLAH RIZASI ICIN
Profesyonel test aldik hic bisey cikmadi malesef. Kan sonucu insallah guzel cikarayy çok heycanlandımm.. Rabbim yuzunu guldursun.. Hadi bekliorum
alla allaa.. Otekinde net gorunuyor ama..Profesyonel test aldik hic bisey cikmadi malesef. Kan sonucu insallah guzel cikar
Insallah Dualarinizla güzel haber alirim cok sagolun cok tsk ederim insallahNormalde pek girip yorum yapan biri değilim ama çok diledim inşallah hamiledir diye okurken mesajlarini :)
Bekarım bir tecrübem yok bu konuda ama çok net gözuküyor 2. Çizgin bence de hamilesin :) yani umarim sonuç öyle çıkar cünkü hic de silik çıkmamış. Sadece çok içimden geldi bir şeyler yazmak sana :) umarim hayırlı haberler alırsınız.
Insallah en garantisi kan zaten. İnşallah sevincim umidim yarim kalmaz haber vericem mutlakaalla allaa.. Otekinde net gorunuyor ama..
inşllh kanda çıkar canmm
inşllh ya, inan bende uzulurum negatif çıkarsa. Çunku ben kesin bakıyordumInsallah en garantisi kan zaten. İnşallah sevincim umidim yarim kalmaz haber vericem mutlaka
Yorumları şuan okudum ben heyecanlndm senin yerine.. Asla umudunu yitirme.. Rabbim seninle.. İnşallah hamilesindir inşallah. Cok dua ediyorumInsallah en garantisi kan zaten. İnşallah sevincim umidim yarim kalmaz haber vericem mutlaka
Hakkimizda hayirli olan neyse öyle olacak bende uzulucem ama yapicak bisey yok insallah seviniriz hep birlikteinşllh ya, inan bende uzulurum negatif çıkarsa. Çunku ben kesin bakıyordum
İnşallah Allah razi olsun cok sagolun icimizden birinin Duasi kabul olur inşallahYorumları şuan okudum ben heyecanlndm senin yerine.. Asla umudunu yitirme.. Rabbim seninle.. İnşallah hamilesindir inşallah. Cok dua ediyorum
İnsallah ama donuc negatif olursa da sevincin yarim kalmasın. Bak bir problemin yok anladığım kadarıyla. Sakın moralini bozma rabbim en doğru zamanı biliyordur. Bu olmadıysa başka bir Zamanı bekliyordur. Heyecanini anliyorum ama sonra da üzülmeni istemem :)Insallah Dualarinizla güzel haber alirim cok sagolun cok tsk ederim insallah
inşllhhHakkimizda hayirli olan neyse öyle olacak bende uzulucem ama yapicak bisey yok insallah seviniriz hep birlikte
Cok olumlu bisey yazacagimi sanmiyorum ama sonucumu yazicam yanimda olan herkese cok tsk ederim birgun guzel haberlerde yazacagiz Allahin izni ile.Umarım dilediğiniz gibi olur, pozitif düşünmeye çalışın. Sonucu buraya da yazar mısınız merakta kalmayalım.
Enteresan şeyler cidden. İnşallah canli kanli güzelce kucaklarimiza almak en kisa zamanda almak nasip olur yanan tüm herkes icin inşallahBenim adetim tam iki ay gecikmisti. . o kadar umitliydimki kesin hamileyim diye gittim doktora...
doktor yalanci gebelik dedi...
piskolojik olarak hamileydim yani kendimi öyle inandirdigim için adetim gelmemiş ne kadar ilginç bu yaa..
o günden sonra anliyorumki hersey beyinde bitiyor... Allah sizede bizede nasip etsin bebek inşallah...