- 12 Şubat 2015
- 708
- 305
- Konu Sahibi Yagmur-Suu
umarım Allah istediğiniz bir evlat nasip eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok iyi anlıyorum.. Bende boyle duşune duşune 5 gun adetim geçmişti bi kere koşa koşa kan baktırmaya gittim. Doktor negatif deyince ne yapacağımı şaşırdım. O gun bu gundur idrarda pozitifi gormeyene kadar gitmiycem diye soz verdim kendime. Çunku çok kotu bi duyguydu..O zaman suan en iyi beni sen anlayabilirsin cok zor bi zaman dilimindeyim suan cidden . Su kafam baska biseye yonlense sorun kalmicak ama malesef ne yaptiysam aklim orda
Her bekleyen her isteyen gibi INSALLAH ALLAH RAZI OLSUNumarım Allah istediğiniz bir evlat nasip eder
Suan varya kan baktirmaya gitmek istiyorum bi yanimda yikilacaksin bosver dio bu kararsızlik beklemede cok zor. ALLAHIM Insallah Duani kabul eder . Bende sana ederim kardesim güzel Dualar inşallah en güzeli en kisa zamanda gelir inşallahçok iyi anlıyorum.. Bende boyle duşune duşune 5 gun adetim geçmişti bi kere koşa koşa kan baktırmaya gittim. Doktor negatif deyince ne yapacağımı şaşırdım. O gun bu gundur idrarda pozitifi gormeyene kadar gitmiycem diye soz verdim kendime. Çunku çok kotu bi duyguydu..
inşllh senin bebeğin senledr canm
inşllh canm yaa. Sen ne zamndr bekliosun. İlk gebeliğin mi olucakSuan varya kan baktirmaya gitmek istiyorum bi yanimda yikilacaksin bosver dio bu kararsızlik beklemede cok zor. ALLAHIM Insallah Duani kabul eder . Bende sana ederim kardesim güzel Dualar inşallah en güzeli en kisa zamanda gelir inşallah
Ben 5 senedir bekliyorum Evet Allah nasip ederse bayramimiz olacak İnşallah benim ailelerimizin Insallahhh sen ne zamandr bekliosun ilk miinşllh canm yaa. Sen ne zamndr bekliosun. İlk gebeliğin mi olucak
Suan varya kan baktirmaya gitmek istiyorum bi yanimda yikilacaksin bosver dio bu kararsızlik beklemede cok zor. ALLAHIM Insallah Duani kabul eder . Bende sana ederim kardesim güzel Dualar inşallah en güzeli en kisa zamanda gelir inşallah
rabbim daha fazla qratmasın inşllh.. Benm 2 yıl olacak evleneli ama 2 duşuğum oldu.. İnşllh 3. Su kucağımda olurBen 5 senedir bekliyorum Evet Allah nasip ederse bayramimiz olacak İnşallah benim ailelerimizin Insallahhh sen ne zamandr bekliosun ilk mi
Insallah saglikli sihhatli guzelce bir bebisin olur insaaaaalllhh.. ben idrar testi yaptim ikinci cizgi silik gibi bisey cikti ne cok net ne hic gorunmuyor gibi degil. Belli belirsiz. Beklemekten baska carem yokrabbim daha fazla qratmasın inşllh.. Benm 2 yıl olacak evleneli ama 2 duşuğum oldu.. İnşllh 3. Su kucağımda olur
aa ciddi misinn. Bak şimdi kan tahliline gidebilşrsin.. Benm 2. Gebeliğimde adet gunum oyle çıkmıştı diğer gun tahlilde kan değerim 95 ti.. Bnce gebesin.. Banada dua et lutfen.,Insallah saglikli sihhatli guzelce bir bebisin olur insaaaaalllhh.. ben idrar testi yaptim ikinci cizgi silik gibi bisey cikti ne cok net ne hic gorunmuyor gibi degil. Belli belirsiz. Beklemekten baska carem yok
Agziniz bal yesin dilediginiz tum hersey gerceklessin insalllahhhhh öyledir insalllahhbelirgin bile olmsa hamilelik demek sanırım bilmiyorum ama umarım öyledir
Esim biraz sabır etmemiz gerektigini söylüyor sonra cok uzuluyoruz diyor o yuzden onuda cok umitlendirmeden sessizce beklicem bi kac gun Allahim insallah nasip etmistirr insallah guzel haberler yazarim sizlerede. Canim cok guzel moral oldun bana gercekten cok sagolaa ciddi misinn. Bak şimdi kan tahliline gidebilşrsin.. Benm 2. Gebeliğimde adet gunum oyle çıkmıştı diğer gun tahlilde kan değerim 95 ti.. Bnce gebesin.. Banada dua et lutfen.,
bu arada bi tedavi faln gordun mu
foto yuklesene ona gore dahanet yorum yazalım..valla benm 2. Gebelipimdeki testi gorsen bana çıldrmışsın derdin. Hayalet gibi innncecik bi çizgiydiEsim biraz sabır etmemiz gerektigini söylüyor sonra cok uzuluyoruz diyor o yuzden onuda cok umitlendirmeden sessizce beklicem bi kac gun Allahim insallah nasip etmistirr insallah guzel haberler yazarim sizlerede. Canim cok guzel moral oldun bana gercekten cok sagol
foto yuklesene ona gore dahanet yorum yazalım..valla benm 2. Gebelipimdeki testi gorsen bana çıldrmışsın derdin. Hayalet gibi innncecik bi çizgiydi
foto yuklesene ona gore dahanet yorum yazalım..valla benm 2. Gebelipimdeki testi gorsen bana çıldrmışsın derdin. Hayalet gibi innncecik bi çizgiydi
Yukledimde resimde görünmüyorfoto yuklesene ona gore dahanet yorum yazalım..valla benm 2. Gebelipimdeki testi gorsen bana çıldrmışsın derdin. Hayalet gibi innncecik bi çizgiydi
Simdi gidiorum inaallah dedigin gibi olur nolur dedigin gibi olsun kardesim dile benden ne dilersenn nolur dua et nolurkıızz baya bulanık ama ona rağmen gordum vallahaa.. Bnce yarın kooş hastaneyee. Sen hamilesin. Bebişin senlee
ayy lutfen bizede cevap yaz. Ben eminim , hamilesin İNŞALLAH . asıl sen bizeede dua et lutfen.. Hadi çabucak git gelSimdi gidiorum inaallah dedigin gibi olur nolur dedigin gibi olsun kardesim dile benden ne dilersenn nolur dua et nolur
Ciktik gidiyoruz hemen cikaracak bi hastane bulucaz Cikar cikmaz insallah guzel seyler yazarim nolur yazana kadar dua et kardesimayy lutfen bizede cevap yaz. Ben eminim , hamilesin İNŞALLAH . asıl sen bizeede dua et lutfen.. Hadi çabucak git gel