benim psikolojik bir problemim var ama değişik değişik teşhisler koydular ne rahatsızlığım olduğunu bilmiyorum daha doğusu hangisine inanacğımı yardım edemisiniz bana lürfen
ben altı senelik evliyim ve evlendikten sonra bazı problemler yaşadım yaşadıklarım sonucunda psikolojim baya bir bozuldu beş senedir ilaç kullanıyorum hemen hemen hertürlü antidepresan ilacı kullndım bir cok doktora gittim hepsi ayrı ayrı birşey söyledi bende artık neyim bilmiyorum ilk panik bozukluğu depresyon denildi depresif bozukluk dendi akabinde duygu durum bozukluğu dendi siz bana burdan yardımcı olabilirmisiniz yani karşılıklı konuşarak bir teşhis koyabilirmiyiz daha önce terapiyede başladım ama dört seansdan sonra bırakmak zorunda kaldım yer durumumdan dolayı ne yapabiliriz
bu arada 7 haftalık gebeyim ve artık ilaçda kullanamıyorum dört ay önce ilacı kendim bıraktım gebelik istediğim için ama gittiğim psikiyatır kesinlikle ilacı bırakmamam gerektiğini söylemişdi en son duygu durum bozukluğunu koyan doktor da buydu
Fsahin, internet üzerinden teşhis koymak elbette ki mümkün değil.
Doktorunuz ilacı bırakmamanız gerektiğini söylemişse, mutlak bir nedeni vardır. Gebelikte ilaç kullanmanız gerekip gerekmediğini tekrar bir psikiyatra mutlak danışmalısınız. Doktorunuzun yönlendirmesine göre de hareket etmelisiniz.
Ancak duygudurum bozukluğunuz varsa, zaten gebelik sürecinde ve doğum sonrasında mutlak bir psikologla çalışarak düzenli psikoterapi görmenizi kuvvetle öneririm.
anlıyorum yaa bu devlet hastaneleri malum cok ilgilenmiyolar bence iki sorusorup hemen teshis koyuyolar bende güvenemiyorum özellerinde ücretleri belli cok yüksek eren ködırmaye gittim bazı devlet hastanelerinede gittim ama kimseye güvenemiyorum aşırı sinir bir duygu durum bozukluğumudur yada saldırma zarar verme isteği falan
Fsahin, bu konuda en sağlıklı hizmeti üniversite hastanelerinden alırsınız. Üniversite hastanelerinde hem psikiyatrlara hem de psikologlara başvurarak, iki yönlü destek alabilirsiniz.
ıhmal etmeyin