- 16 Nisan 2019
- 109
- 40
- 44
- Konu Sahibi Brightmoon
Benim de derdim var,yıllarca depresyondaydım evlenmek istedim severek beni begenenleri ben begenmedim benim begendiklerim beni begenmedi,elimde olmadan abuk subuk davraniyodum neyse internetten tanistim eşimle eli yüzü düzgün saygılı diye...mutlu olmamız icin çok ugrastım o bunu kabul etmiyodu ama ilac kullandım zorladım kendimi....bu arada 7 yıldır cinsellik yok,erken bosalması var bi de önsevişme de yok,hep söyledim bilimsel acidan dini açidan hic önemsemedi...ayrı ev tuttum eylülde ilk bir ay mutluydum sinir olcak kimse yok diye sonra yalnizlik hissi başladı öğretmenim,okula gitmek istemiyodum 1arti 1 de kaliyodum stresten ailemin kalbini de kirdim yanima gelmislerdi,bipolarmışım bu arada depresif atak geciriyomuşum sonra o bosanmak istemedi ailem geri memlekete dönmeye karar verdi benim yüzümden simdi onun yanina döndüm gözü ya tvde ya tlfda...ilgi sefkat yok cinsellik yok,mutsuzum,ama onu kaybedersem hayatima biri girmez yapayalniz kalirim diye korkuyorum hata yapmak istemiyorum...Bilmiyorum sınavım mı yoksa hayırlısı böyle mi...Ben de cinsellik yasamak istiyorum gercekten burda yazan kadinlar gibi cinsellik yoksa insan kendini değersiz görüyo,özgüven dip yapıyo...Arzulandıgını bilmek istiyo bi kadın...Ama doktora gittim tekrar depresyondasin dedi depresyonda yalnız kalma korkusu oluyomuş ya,kalamadım yalnız o da bosanmak istemeyince ben de geri döndüm işte...Ben gibi olanlar yoktur inşallah da ne biliyim insan bi destek arıyo,umarım hepimiz çok mutlu oluruz iyi aksamlar...