Senin amcandan eşine ne ? Her halta burun sokuyorlar ! Ayipsa senin ayıbın. ( Annen bu kadar ofkeliyse haksız değildir)Merhaba KK Ailesi,
Annem baba tarafından bi amcam ve yengemle görüşmemi onlarin evlerine gitmemi istemiyor. Ama diğer iki amcam ve eşleriyle gidiş geliş yapmamıza engel olmuyor. Ben evliyi. Eşim annenin meselesi. Yengeni sevmiyor olabilir ama o senin Amcan kan bağınız var biz görüşelim yine de diyor. Bizi iki kere davet ettiler ilk davete gitmedik. Ikinci davete gittik ve ben sağdan solda başkasından duymasın diye kendim söyledim anneme gideceğimizi kıyamet kopardı.. hakkımı helal etmiyorum diyor. Eşime de bana da çok kızdı. Eşim için bile bile onları sevmediğimi bildiği halde bana inat olsun diye gitti diyor. Oysa hiç öyle bi durum yok. O gün bugündür küs eşimin arkasından demediğini bırakmadı bize düşman kesildi. Benim evliliğime karışıyor eşim beni eziyormuş. Ben salakmışım. Bi annenin evladına dememesi gereken herşeyi söyledi. Sadece sustum. Allah bilsin. Ona kalsa boşanmamı 1 yaşında evladimla eşimi terk etmemi ister. Ben gercekten anlamıyorum. Amcama gittik diye demediğini yapmadini birakmadi biz suclu olduk. Dünyanın en kötü insani oldum. Seni sildim benim icin yoksun artık diyor. Senden büyük Allah var diyesim geliyor. Eşim de digerlerine gidip o Amcanla görüşmemek olmaz ayip olur diyor. Ben onlardan kötülük görmedim gittiklerinde bizi güzel ağırladılar diyor. Siz olsanız ne yapardınız?
Siz kim tarafından psikolojik şiddete uğradığınızı düşünüyorsunuz? Buradan görünen herkes sizi tokatlıyor. Eşinize neymiş amcanızla olan diyalog. Böyle herşeye karışan adamla hayat geçmez.Merhaba KK Ailesi,
Annem baba tarafından bi amcam ve yengemle görüşmemi onlarin evlerine gitmemi istemiyor. Ama diğer iki amcam ve eşleriyle gidiş geliş yapmamıza engel olmuyor. Ben evliyi. Eşim annenin meselesi. Yengeni sevmiyor olabilir ama o senin Amcan kan bağınız var biz görüşelim yine de diyor. Bizi iki kere davet ettiler ilk davete gitmedik. Ikinci davete gittik ve ben sağdan solda başkasından duymasın diye kendim söyledim anneme gideceğimizi kıyamet kopardı.. hakkımı helal etmiyorum diyor. Eşime de bana da çok kızdı. Eşim için bile bile onları sevmediğimi bildiği halde bana inat olsun diye gitti diyor. Oysa hiç öyle bi durum yok. O gün bugündür küs eşimin arkasından demediğini bırakmadı bize düşman kesildi. Benim evliliğime karışıyor eşim beni eziyormuş. Ben salakmışım. Bi annenin evladına dememesi gereken herşeyi söyledi. Sadece sustum. Allah bilsin. Ona kalsa boşanmamı 1 yaşında evladimla eşimi terk etmemi ister. Ben gercekten anlamıyorum. Amcama gittik diye demediğini yapmadini birakmadi biz suclu olduk. Dünyanın en kötü insani oldum. Seni sildim benim icin yoksun artık diyor. Senden büyük Allah var diyesim geliyor. Eşim de digerlerine gidip o Amcanla görüşmemek olmaz ayip olur diyor. Ben onlardan kötülük görmedim gittiklerinde bizi güzel ağırladılar diyor. Siz olsanız ne yapardınız?
Yazacak çok şey var aslında da. Bu sadece bi kısmı. Eşim herşeye karışan birisi değil. Ben istemesem zaten gitmezdik. Sırf o istedi diye ben amcama gitmem.Siz kim tarafından psikolojik şiddete uğradığınızı düşünüyorsunuz? Buradan görünen herkes sizi tokatlıyor. Eşinize neymiş amcanızla olan diyalog. Böyle herşeye karışan adamla hayat geçmez.
O zaman sorumluluğu üzerinize alın. Eşim istedi gittik demeyin. Eşimle konuştum gitmeye karar verdim deyin. Annenize karşı da. Kendi fikirlerinizin arkasında durun, yumuşatmaya çalışmayın. Ben böyle yaptım, siz de saygı duyacaksınız duruşunuz olsun.Yazacak çok şey var aslında da. Bu sadece bi kısmı. Eşim herşeye karışan birisi değil. Ben istemesem zaten gitmezdik. Sırf o istedi diye ben amcama gitmem.
O zaman sorumluluğu üzerinize alın. Eşim istedi gittik demeyin. Eşimle konuştum gitmeye karar verdim deyin. Annenize karşı da. Kendi fikirlerinizin arkasında durun, yumuşatmaya çalışmayın. Ben böyle yaptım, siz de saygı duyacaksınız duruşunuz olsun.
Yazacak çok şeyi de yazın. İçinizi boşaltın.
Ne istiyorsanız onu yapmışsınız. Bunun için kötü/ suçlu hissetmenize gerek yok. Anneniz sizi manipüle etmek istiyor ama boşverin. Hayat sizin hayatınız, sizin kararlarınız. Hiç kimse sizi onaylamak zorunda değil. Biliyorum anneler bu farkındalıga sahip olmuyorlar. Siz zaman verin. Kendinizi boğmayın.Haklısınız. Belki de yanlış ifade etmişimdir. Fakat anneme ne desem dinlemedi ki. Başkasından duyup incinmesin diye gittim yüzüne söyledim. Hayırsız evlat oldum. Beni yönetebileceğini sanıyor hala. Annem babam boşanmadi aynı evde ayrı odalarda yaşıyorlar. O zaman babam küsüp sende teyzene gidemezsin desin.
Konuyu silmişsin ama alıntılanmış Allahtan, okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?