Arkadaşlar ben herkesin gerçekten yılda bi kere falan yaşı kaç olursa olsun psikologa gitmesi görüşündeyim. Psikologa deli doktoru diyenlerin veya psikologa gidenlere deli diyen insanların cahil olduğu görüşündeyim. Her insan hayatının belirli zamanlarında hatta her gün bile olabilir, çok zor dönemler atlatıyor. Ve bu durumda insan psikolojisinin ne durumda olabileceği kimsenin umurunda bile değil. İnsanı yaşadığı her zorlu dönem küçük bile olsa etkiler. Özellikle bu dönemlerde hayatta o kadar kötü olaylar yaşanırken ; haberlerden, sosyal medyadan bunları duymamak elde değil. Bi insanın psikolojisinin tüm bu yaşananlara rağmen sağlıklı kalabileceğini mi düşünüyosunuz? Masum insanları katleden bir zihniyet sizce sağlıklı olabilir mi? Bana göre ülkede, dünyada yaşanan çoğu büyük kötü olayların kaynağı insanların aklıdır,zihniyetidir. Buradan tüm anne babalara sesleniyorum. Çocuklarınızı nasıl yetiştireceğiniz konusunda lütfen bir kere dahi olsun iyi bi psikologa danışın. En azından çocuğunuzun geleceği için ona bu iyiliği yapın.