Psikolojik rahatsızlıklar

hayatınızda hic bir psikolog yada psikiyatra gittinizmi?

• Ankete Katılan
    947
Anksiyite depresyon ve okb .. daha varsa onlarda sırada beklesinler..loading...
bırakın doktora gitmeyi hastaneye yatıp tüm dünyadan uzaklaşmak istiyorum. Hatta uzun süre.. doktora gittim..gitmem de lazım. Ama malesef maddi manevi cokuntudeyim..suan 24 saattir uymamış bulunmaktayız. Ağır bir uyku bozukluguda geçiriyorum. Uykum çok var bitkinim ama düşünmekten uyuyamiyorum.

Maalesef sağlığım yerinde değil. Hayatim boyinca da olmadi hem psikolojik hem ufak tefek bir cok hastaliktan ama hep sirayla gelmislerdi.Uzun suredir de hep beraber daldilar sagli sollu.. hareket kabiliyetim azaldı. Evden çıkamıyorum.psikolojik rahatsizliklarimda engel oluyor fiziki de .çöktü m

Medusa23, post: 48218686, member: 589276"]Bende psikolojik olarak rahat degilim cökuntu icindeyim [/QUOTE]
Herhangi bir rahatsizliginiz var mi depresyon mu ya da başka birşey mi

Arkadaşlar merhaba 25 yaşındayım hayatımda 2 defa uzun süre aç kalmaktan ve havanın da sıcak olmasından dolayı bayılmıştim. Yaklaşık 10 senedir şiddeti artıp azalan psikolojik baş dönmem var ve bu çoğu zaman hayatı zehir etmiştir bana çünkü onun akabinde bayilma hissi , bayilma korkusu eşlik etmiştir. Son bir kaç yıldır iyice kendi bedenime takik evhamli biri oldum sürekli tansiyon ölçüp duruyorum tansiyonum 9-6 10-7 gibi çıktığında bütün moralim alt üst oluyor bayılırım diye dışarı çıkmak istemiyorum neden düşük çıktı diye kendi kendimi yiyorum nasıl aşacağim bu takıntıları bilmiyorum sürekli kendime takik bir durumdayım varmıdır benimle benzer durumlar yaşayan (

Arkadaşlar ben eşimle ve ailesiyle sıkıntı yaşıyorum sürekli.3 sene oldu evleneli ve 3 senedir o kadar çok üzüntü, hayal kırıklığı ve sıkıntı yaşadım ki hiç birini unutamıyorum.üstelik +++ sürekli yenileri ekleniyo bu sıkıntıların üzerine.psikolojik tedavi almak istiyorum ama faydasını görebilir miyim bilmiyorum

Ankarada herhangi bir devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Fayda görür müyüm.ilaç kullanmak istemiyorum.sdece davranışlarımı kontrol altına alabilmek ve insanlara karşı doğru yaklaşımlarda bulunmak istiyorum.bir de yaşadığım üzüntüleri bir nebze olsun unutabilmek.

Bendede bayılma korkusu var çok...hep bi baş dönmesi korkusu acaba bayılırmıyım korkusu var panik ataktan kaynaklı benimkide...

Burada kimse kimseye birsey yazmiyor..madem oyle herkes basinin caresine baksin modundayiz sanırım. Nasıl kadinlar kulübü anlamadım. Anlaşılan gerçek hayat var burada iyi gün dostu olmak kolay kimse kimsenin derdini dinlemiyor

Evlilik ile ilgili sıkıntılarınız var ise Aile Danışmanına gidebilirsiniz.. Hastaneye gidebilirsiniz ya da Aile Bakanlığının Sosyal Hizmet Merkezleri var.. Aile Danışmanlığı veriliyor hem de ücretsiz.. siz hangi semttesiniz..?

Benim adım özge.25 yaşındayım.bilinc kitlenmesi ve bedenimi yüzümü hissetmeme var.doktorlar sadece duygu durum bozukluğu var dedi o da var katılıyorum ama bu durum beni düşündürüyor...

Herseyi en ufak seyleri bile kafama takan bir insanim.cok kolay demolize oluyorum.internette bir test cozdum nekadar hassassiniz testi.testin sonucunda cevap su cikti.dis etkenlerden diyer insanlara gore daha fazla etkileniyorsunuz.hakikaten doru.herseyden cok etkileniyorum.ama suda bir gercekki sorunlar dert edince azalmiyor.aksine dahada coaliyor.(hani Allah cc.diyor ya sabredenleri sukredenleri mujdele)iste devreye tamda bu giriyor.sabir ve sukur.bizleri yoneten bi guc var.ve biz ne yaparsak yapalim.o guc bizi sinavdan gecirmeye calisiyor.bizlerden sabir ve sukur bekliyor.bizi cennete almak gunahlarimizi silmek.sabrimizi ve sukrumuzu tesbit etmek icin.bunu yapiyor.okudukca okudukca anladimki.dunya hayatina fazla kaptiriyoruz kendimizi sonsuz hayat burasi deil fakat biz burayi sonsuzmus gibi yasiyoruz.bu maneviyata kendimizi vermeliyiz bu ruh halimizin gel gitlerini ancak Allah yok edebilir.elimizden geldince namaz kilmaya ozen gostermeliyiz bazi piskolog larda din ile araniz nasil diye soruyor ruhumuzun arinmaya ihtiyaci var bunun yoluda Allah cunku bizi yaratan en iyi bilen o arkadaslar insallah hepimiz beynimizin bize oynadigi oyunlardan kurtuluruz Aminnn.sevgiyle kalin.

Son düzenleme:
5 yaşında anne babam ayrıldı ve kafamda sedef çıkmaya başladı 12 yaşıma kadar ilac vs doğal tedavilerde bulunduk olmadı. Sonra psikoloğa gittim oradan psikiyatriste ilaçlar her seferinde dozlar arttı. Bir sure sonra yaralarım geçmişti 18 yaşıma kadar kullandım ama kendimi iyi hissetmeyip hep depresif yaşadım. Yaralarımda kurtulmuştum ama daha büyük sorunlarım oldu. Bu arada anne babaamın ayrılması değildi tek problem bir sürü sorunum oluştu onlar sadece başlangıçtım evlendiim ilaçları bıraktım ama kilo almaya başlamıştım. Simdi daha iyiyim allaha bin şükür zayıflamayada başladım. Ideal kilomdayım. Ama yaralarım tekrar baş verdi..

Daha önceden bir psikolog gecmisim oldu 1 kere gittim zaten 1 kereylede sınırlı kaldı ama sadece sizleri şunu diyeceğim aslinda insan kendi kendinin doktorudur yani biz istersek kendimizi iyilestirebiliriz zor mu evet zor ama bunu isterseniz yürekten emin olun yapabilirsiniz

Eğer tanı alacak bir rahatsızlığınız varsa kendi kendinizi iyileştirmeniz mümkün değildir. Kendi kendini iyileştirme sadece küçük seviyeli duygu durum bozukluklarında olabilir. Bu dediğiniz tıbni bir hastalığınızın olduğu halde doktora gitmemeye benzer. Ancak şu konuda haklısınkz iyileşeceğinize inanmak sorunun farkında olmak ve psikologunuzla,terapistinizle veya yardım aldığınız uzman kimse onunla işbirliği içinde olmanız iyilelmeniz için ilk adımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…