her zaman düşünüyorum acaba eski hayatıma geri dönebilecek miyim eskisi gibi neşeli olabilecek miyim ilaçları bırakmayı çok istiyorum ama yapamıyorum içim daralıyor nefesim kesliyor iştahım gidiyor mutsuz oluyorumBende 7 sene paxik kullandım yani 21 yaşımdan beri au an 28 yasındayım nasıl anlatayım ne dıyım....aciller yeşil recete ilaçlar kusmalar kilo kayıpları işe gidemem sürekli birine birşey olacak hastlanıcam beynımde omu var kalbımde bumu var sonu gelmeyen düşünceler titremeler ağlamalar hiç gecmiyecek demeler....kendine acımalar ...dünayadaki kimsenın sana yardım edemeyecegını düşünmek...ama gecti ...ve ben ilacı biraktım...inanın araştırın psikoterapi alın ilac azaltmakla olmuyo bana gore ya da ben basaramadım ama gecıyor inanın bana ben bıraktıysam hepınız bırakırsınız ve atlatırsını canlar....hiç olmuyormu oluyor evet ama ben ilaç içicem demiyorum gecicek diyorum biliyorum diyorum ...allah hepımızın yardımcısı olsun inşallah
Şöyle anlatayim. Cok hassas bir yapim var. Ufak sorunlari bile buyuturdum. Kendime dert edecek bisey mutlama bulurdum. Oldukca takintili bir insandim. Noldu biliyor musunuz? Kanser oldum 3. evre. Bi baktim kendime dert ettigim seyler hic dert degilmis. Saglik ile sinandim. Sagliktan ote bisey yokkkk. Sagligima kavusunca da artik ufak sorunlari gormemeye basladim. Kanser benim aklimi basima getirdi diyebilirim. Hayata bir defa geliyoruz ve kendimize her seyi zehir ediyoruz. Yapmayin nolur. Su an dert ettiginiz seyler aslinda dert mi???? Ben hep boyle dusunurum ve derimki dert degil esra dert degil :)
Şöyle anlatayim. Cok hassas bir yapim var. Ufak sorunlari bile buyuturdum. Kendime dert edecek bisey mutlama bulurdum. Oldukca takintili bir insandim. Noldu biliyor musunuz? Kanser oldum 3. evre. Bi baktim kendime dert ettigim seyler hic dert degilmis. Saglik ile sinandim. Sagliktan ote bisey yokkkk. Sagligima kavusunca da artik ufak sorunlari gormemeye basladim. Kanser benim aklimi basima getirdi diyebilirim. Hayata bir defa geliyoruz ve kendimize her seyi zehir ediyoruz. Yapmayin nolur. Su an dert ettiginiz seyler aslinda dert mi???? Ben hep boyle dusunurum ve derimki dert degil esra dert degil :)
Kontroller omur boyu devam ediyor. 3 ayda bir gidiyorum.Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın.Kontrolleriniz bitti mi onkolojide
Merhaba. Anladığım kadarıyla çocuğunun rahatsızlığından dolayı ailen seni suçladı. Sen de bu suçlamadan dolayı kaygılandın çünkü ailene çok değer veriyorsun. Yaşadığın korku ilaçtan olmuş olabilir .tekrar psikiyatristine git ilacını değiştirmesini yada dozunu değişmesini söylr. Kalıcı çözüm sağlamaz ilaçlar kalıcı çözüm arıyorsan terapiye başlamanı tavsiye ederim. Tanıdığım uygun fiyatlı terapist var istersen numarasını verimAllah rızası icin bana yardimci olun cocugum hastalandi sebebini gorumcem basta olmak üzere eşimde dahil bana bakmadın dediler cok sukur çocuğum iyi ama benim ailem eşim cok kotu duruma gelindi benim de en büyük zaafım ailem simdi herkes sakin sadece konuşmuyorlar ama ben bu hep böyle gidecek korkusu gunu iyi geçiremeyrm çocuğa vakit ayıramaz hale geldim psikiyatra gittim citol 20 mg verdi ilk 5 gün yarim kullan dedi 2 gu aldim yarim halde ama simdi durduk yere daha kötü durumdaym kalbime öküz oturmuş uyaniyorm daha iki gün oldu ilaçtan mi yoksa hastalgmdan midir ilaç kullananlar bilirler nolur yardimc8 olub başındayken birakaym ilaçtansa birileri beni rahatlatnca ıyim ama sonra geri geliyr sıkıntı nefes alamayacak gib8
Bgun içmedim ilacı çünkü gecem sabah uyuanisim iki günde cok daha kötü olmuştu bgun iyi gibiym sabahtan iyi uyanrsam ilacı kullanmayıp duayla kuranla yenmeye calscm ailelerin arası bozuldu diye kaygi hic bisey düzelmez kotu oldu eşimle ailen arasnda kaldım diye korkymMerhaba. Anladığım kadarıyla çocuğunun rahatsızlığından dolayı ailen seni suçladı. Sen de bu suçlamadan dolayı kaygılandın çünkü ailene çok değer veriyorsun. Yaşadığın korku ilaçtan olmuş olabilir .tekrar psikiyatristine git ilacını değiştirmesini yada dozunu değişmesini söylr. Kalıcı çözüm sağlamaz ilaçlar kalıcı çözüm arıyorsan terapiye başlamanı tavsiye ederim. Tanıdığım uygun fiyatlı terapist var istersen numarasını verim
Inşallah atlatırsın Allah yardımcın olsun .Bgun içmedim ilacı çünkü gecem sabah uyuanisim iki günde cok daha kötü olmuştu bgun iyi gibiym sabahtan iyi uyanrsam ilacı kullanmayıp duayla kuranla yenmeye calscm ailelerin arası bozuldu diye kaygi hic bisey düzelmez kotu oldu eşimle ailen arasnda kaldım diye korkym
Amin inşallahInşallah atlatırsın Allah yardımcın olsun .
Allah rızası icin bana yardimci olun cocugum hastalandi sebebini gorumcem basta olmak üzere eşimde dahil bana bakmadın dediler cok sukur çocuğum iyi ama benim ailem eşim cok kotu duruma gelindi benim de en büyük zaafım ailem simdi herkes sakin sadece konuşmuyorlar ama ben bu hep böyle gidecek korkusu gunu iyi geçiremeyrm çocuğa vakit ayıramaz hale geldim psikiyatra gittim citol 20 mg verdi ilk 5 gün yarim kullan dedi 2 gu aldim yarim halde ama simdi durduk yere daha kötü durumdaym kalbime öküz oturmuş uyaniyorm daha iki gün oldu ilaçtan mi yoksa hastalgmdan midir ilaç kullananlar bilirler nolur yardimc8 olub başındayken birakaym ilaçtansa birileri beni rahatlatnca ıyim ama sonra geri geliyr sıkıntı nefes alamayacak gib8