Psikolojik rahatsızlıklar

hayatınızda hic bir psikolog yada psikiyatra gittinizmi?

• Ankete Katılan
    947
Merhaba sanırım benim de ruhsal problemlerim var ama burada anlatabileceğim kadar kısa değil. Sadece doğru yerde doğru zamanda konuşamıyorum, tepkimi koyamıyorum, kendimi toparlamak için ne yapmalıyım
Neden anlatmiyorsun yada bi sikintin varsa bdv ye konu ac daha çok yorum alabilirsin

ben de gitmedim ama aslında bu çok önemli bir konu. nasıl check up yaptırıyoruz kalbimizde falan birşey var mı diye işte psikoloji de öyle öenmliymiş. arasıra gitmek lazım bir sorun varmı diye fakat şöyle birşey de varcidden çokpahalı

Hanimefendiler devlet hastanesinde bir psikologa asla gitmeyin oncelikle hikayemi anlatiyorum.Benim ailemle ilgili bir takım problemim var ve babam doktora gorunmeyi kabul etmeyen insanlar.
Sıra numaramı ve beklemeye başladım.Sıram gelince girdim odaya:
+Evet problem nedir
-Ailemle anlaşamıyoruz ve...
+Düşük dozda antidepresan yazıyorum 1 ay sonra tekrar gel.

Velhasıl özel bir psikolojik destek alınız.Ankaradakiler için Madalyon u öneririm.Şunu unutmayın bir destek asla tamı tamına çözüm değildir.Allah her zaman yardımcınız oluyor her konuda.Buna inanın ve bunu bilin daha kolay olur her şey.

evet bende katılyorum sana kesinlikle cnm

Benim size tavsiyem ilk once psikiyatriste gitmeyin ben gittigim andan itibaren kendimi daha da kotu hissettim hele o ilaclar beni iyice mahvetti bir ay kullandim biraktim o ilaclar akilli adami da deli eder illaki gidicekseniz psikologa gidin.bir de kendinizi cok dinlemeyin buraya ilk yazdiklarima bakiyorum da hepsi kendimi dinlememden resmen bosluktan kendime dert uydurmusum

Sizce online psikoterapi gercek terapi gibi ise yarar mi? Bircok psikoterapi merkezi bu hizmeti veriyor....diye bir siteyi tvde gördüm. Bircok farkli sehirden psikolog/ psikiyatrist/doktor/diyetisyen var.erkek arkadasimi ikna edebilirsem ben de bu sistemi denemek istiyorum.bu konudaki tecrubelerinjzi merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bende 13senelik evliyim doğumum zor geçti evliliğim bitmek üzereydi gitdim psikoloğa gitdim 1sene çok faydasını gördüm. Ailemdem daha çok yardım aldım psikoloktan bençe aşamıyorsan dertlerini herkesin. Gitmesi gereken

Ben hala gidiyorum Psikoloğa. Çocuğumda gitti hiperaktiflik tanısından dolay. Ama ayrılık sonrası sorunları etkiledi ikimizide. Şimdi ikimizde iyiyiz ama ayda bir giderek iyi bir takip sürecimiz var. Bence herkes gitmeli ve gerçekten çok iyi bir uzman bulmalı. Herkes bu işi yapıyor ve yardımcı olamayan ya da hemen sende şu hastalık var diyen çok.

psikolojik sorunlar her an herkesin yaşayabilceği şeyler destek almakta sorun yok bence. ben de uzun zaman destek aldım. psiiyatriste ilaca ihtiyacınız varsa gidin çok ağır bi durum yoksa doktora gerek yok. psikologa gitmek lazım. istanbulda leventte face to face terapi diye bi yer var uygun ücrete de terapi yapıyolar durumu olmayanlar için falan çok iyi

Merhaba kizlar bayağı olmuş konu üzerinde konusmayali fakat ben yeni katildim araniza.
Depresyon illetinin dibindeydim farkedene kadar. Hem de daha evleneli 2ay olmusken. Bir anda ugradi ne oldu nasil oldu anlamadim. Evliligimde her şey yolunda esim ilgili sevkatli eglenceli... 3senedir deli gibi aşık olduğum adamdan, ailemden, sevdigim ve zevk aldigim her seyden sogumustum bir anda; tahammülum kalmamıştı. Bu durum beni daha da etkiledi evden cikmadim. Gulemedim aglayamadim uzulemedim. Sanki ruhum gitmişti. Daha oncede depresyon gecirdim ama bu en fenasiydi. Durum daha da kotulesince hemen doktora gittim. Bir haftadir antidepresan kullaniyorum. Son iki gündür şükürler olsunki daha iyiyim. Bugün kocama eskisi gibi sarilabildim sonunda. Bu durumda yakinlarinizin anlayışlı ve sabırlı olmasi cok onemli kizlar. Şükür ki kocam durumu cok anlayisli karşıladı. Ne hissetigimi ne yasadigimi acikca anlattim. Onun sabri ve anlayışı olmasaydı cok daha zorlanirdim. Allah ondan razi olsun. Ve Allah hepimize yardimci olsun.

Aramıza hoşgeldin canım.erken tedbir alıp doktora gitmen çok iyi olmuş.1 haftada antidepresanın işe yaramasına çok şaşırdım.ben 18 gündür içiyorum daha tam etki alamadım.kaygı bozukluğu var bendede

Hosbuldum pinarcim :) bu birazda tecrubeyle alakali sanırım. Zaten önemli olan iyilesecegine inanman. Hersey dortdortluk mu? Hayir tabiki. Ama daha mutlu oldugumu hissediyorum. Iyilesme döneminde inisler ve cikislar oluyor. Ama zamanla daha iyi olacagiz

İnsallah Canim hepimiz kurtuluruz bu durumdan.cok zor delirme korkusu yasiyorum inanilmaz kaygilarim var.nette belirti okudukca korkuyorum. iyilesecegim diye umut ederek uyaniyorum her sabah.insallah yeni gune tertemiz bi beyinle uyaniriz Canim

İnsallah Canim hepimiz kurtuluruz bu durumdan.cok zor delirme korkusu yasiyorum inanilmaz kaygilarim var.nette belirti okudukca korkuyorum. iyilesecegim diye umut ederek uyaniyorum her sabah.insallah yeni gune tertemiz bi beyinle uyaniriz Canim
Canim benim delircegini dusunmek bile bir kaygi bozukluğu. Sadece yalniz olmadığını bil. Benim annemde vardi kaygi bozukluğu. Her okudugu haberi sanki basiniza gelecekmis gibi davranirdi. Senaryo ustune senaryo yazardi. Ve artik iyilesti. Umudunu yitirmek bu hastaligi besler. Sakin birakma olur mu kendini?

Sagol canim destegin icin.bendede var maalesef en kötüsü olacak kaygısı.doktor kaygilarimi korkularımı takıntı yaptığımı söyledi. Bende nette çok araştırdım ve takıntı sizofreniye dönebilir yazıyordu bazı kaynaklarda. Bu çok korkuttu beni. Zaten korkmaya müsaitim pes etmek yok canım atlaticam ama zorluyor iste

Korkma hic bir sey olmaz. Benim daha önceleri deprem korkum vardi. Oyle buyumustiki bu korku ger gece ruyamda deprem oluyordu. Hatta eve giremedigim zamanlar bile oldu. Seni cok iyi anlıyorum ama geçiyor. Hala korkuyorum depremden ama takinti yapmiyorum. Bol bol dua et maneviyatini guclendirmek de cok ise yariyor.

Dua en büyük ilaç canım.korkularimi Allah'a siginarak hafifletebiliyorum.suan sizofren olmadigimi biliyorum ama ya olursam korkusu yasiyorum.bu hastaliklar sizofren baslangicisiysa diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…