• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikolojik rahatsızlık :(

Herkesin var bi üç harflisi yani. Öyle denir.

Nasıl yani? Neler yaşıyorsun ki? Daha önce spiritüel işlerle uğraştığın oldu mu da musallat oldular?
Ya da çok stresli olduğun için mi böyle şeyler yaşıyorsun acaba?

Cinli perili konu acmak yasakti sankio_O
Gecmis olsun, ben korkuyorum boyle seylerden, hic gormedim simdiye kadar.
Korkmama ragmen bi de merak ediyorum bu tur seyleri:KK51:

Nasıl yani? Neler yaşıyorsun ki? Daha önce spiritüel işlerle uğraştığın oldu mu da musallat oldular?
Ya da çok stresli olduğun için mi böyle şeyler yaşıyorsun acaba?

Yani anlatsam baya uzun surer ama durup duruken basladi hic bisey yokken bende bisey anlamadim yaklasik 2 3yildir var.

Yani anlatsam baya uzun surer ama durup duruken basladi hic bisey yokken bende bisey anlamadim yaklasik 2 3yildir var.

Biz dinleriz sorun olmazdı.
Psikiyatriste gitmedin mi hiç?
Belki de atipik psikozdur bu.
Yani kendin de farkındasın , gerçekle hayal birbirine girmemiş ama halüsinasyon görüyorsun.
Bu da olabilir. 3 harfli olduğu meçhul.

Biz dinleriz sorun olmazdı.
Psikiyatriste gitmedin mi hiç?
Belki de atipik psikozdur bu.
Yani kendin de farkındasın , gerçekle hayal birbirine girmemiş ama halüsinasyon görüyorsun.
Bu da olabilir. 3 harfli olduğu meçhul.

Psikiyatriye gittim antidepresan kullandm aama antidepresani sinir hastaai oldgum icin vermisti

küçük bişeyi anlatır mısın

küçük bişeyi anlatayım. geceleri uyanıyorum 3te ranzada yatıyoruz biz abimle alt taraftan dumanlar geliyo bana doğru hatta bi gece bagırmışım abime sigara mı içiyosun sen bu ne duman diye kızmışım o da sıgara falan kullanmaz sasırmıstı. daha sonra tavandan ustume dusen sıyah sey görüyorum karabasan değil bunu biliyorum. bi de en çok rahatsız olduğum şey duşta boğulmam nefesim kesiliyo biri boğuyomuş gibi oluyorum. bu gibi şeyler yani daha da bir sürü var saysam daha çıkar o_O:KK57:

küçük bişeyi anlatayım. geceleri uyanıyorum 3te ranzada yatıyoruz biz abimle alt taraftan dumanlar geliyo bana doğru hatta bi gece bagırmışım abime sigara mı içiyosun sen bu ne duman diye kızmışım o da sıgara falan kullanmaz sasırmıstı. daha sonra tavandan ustume dusen sıyah sey görüyorum karabasan değil bunu biliyorum. bi de en çok rahatsız olduğum şey duşta boğulmam nefesim kesiliyo biri boğuyomuş gibi oluyorum. bu gibi şeyler yani daha da bir sürü var saysam daha çıkar o_O:KK57:
allah yardımcın olsun. düşünmemeye çalış öyle şeyler olduğunda dua oku sürekli

Tövbe tövbe. Halüsinasyon için de ilaç kullanmışsan belki alternatif yollara başvurabilirsin.
Çok korkmuyor musun bunlardan? Rahat anlatıyorsun.

Back