psikolojik muayene tanısı ne demek

istanbul_34_istanbul

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
8
3
16
26
Selam ben Şubat'ta psikiyatra gittim e nabızda tanı olarak "psikolojik muayene tanısı" yazıyor bu ne demek? Bir de bana Prozac yazmıştı reçete türü normal gözüküyor. İlerde bana sorun olur mu bunlar yani sağlık raporu alırken işe gireceğim zaman falan

İlerde sorun olmaz. Prozac reçetesiz bile alınabilen bir ilaç diye biliyorum. Gittiğiniz bölüm psikiyatri olduğu için psikolojik muayene yazılmış, üsye yazılacak hali yok ya.
Teşekkürler tabiki öyle yazacak da yani herhangi depresyon vs gibi birşey yazmıyor onu sormak istedim

Artık gizlilik nedeniyle öyle yazıyor sanırım.
Benimde bununla alakalı bir konum vardı.
Bir problem olmaz.

Nasıl yani bende olanı benden mi saklıyorlar? Peki diğer herhangi bir doktor görecek mi tanıyı baktığında
Hayır hiçbir doktor göremeyecek.
Mesela ben daha önce de psiyatriye gitmiştim. Önceden tanıları yazıyordu. Geçen yıl Aralık ayından hepsi değişmiş yerine psikiyatri muayene tanısı yazılmıştı. Ben aile hekimime ve başka bir psikiyatri doktoruna baktırdığımda tanı falan görememişti. Hiç kimse göremiyor. Hastalık yerine psikiyatrik muayene tanısı yazılıp geçiliyor.

Teşekkürler zaten polis asker vs olmak istemiyorum ama yinede telaş yaptım

Teşekkürler zaten polis asker vs olmak istemiyorum ama yinede telaş yaptım
O konuda bende çok telaş yapmıştım ama aile hekimim bir problem olmayacağını söyledi. Bir sorun olmaz yani merak etmeyin. Geçmiş olsun.

Merak etmeyin prozac yazmışsa zaten ciddi bir durum yoktur. Artık bir çok insan antidepresan türevi ilaçlar kullanıyor. Esas olan şizofren, bipolar, kişilik bozukluğu türevi rahatsızlıklar var mı? Prozac ile de yoktur :) rahat olum sağlık raporunda sıkıntı olmaz. Aile hekimi dahi sakinleşmek için yazıyor.

Benim bildiğim yok sadece Prozac yazmıştı o kadar Prozac da zaten o saydığınız kişilik bozukluklarının tedavisinde kullanılmıyor prospektüsünü okumuştum adetle ilgili de kullanılan bir ilaçmış hatta şaşırmıştım , teşekkürler bu arada yanıtınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…